Godfadar написа:Спринт Аполон съм се качвал още когато го имаха в магазина на Спринт и много скърцаше,направих 4-5метра и го оставих.Чудя се Клаимбъра става ли за предимно градско каране и на гребната,рядко и по балканските пътечки с изкачване и слизане после и от време на време и по паважа по тепетата?Ф3 тези дни намерих дилър в ПД и ще го видя как е на живо.А колчето на Клаймбъра колко е дълго и като цяло колелото става ли с тази си 16.5" рамка за 184см. 73кг.?
Godfadar написа:Спринт Аполон съм се качвал още когато го имаха в магазина на Спринт и много скърцаше,направих 4-5метра и го оставих.Чудя се Клаимбъра става ли за предимно градско каране и на гребната,рядко и по балканските пътечки с изкачване и слизане после и от време на време и по паважа по тепетата?Ф3 тези дни намерих дилър в ПД и ще го видя как е на живо.А колчето на Клаймбъра колко е дълго и като цяло колелото става ли с тази си 16.5" рамка за 184см. 73кг.?
sliper96 написа:И за информация Феринито е 520 лв.
sliper96 написа:Избирай между Онториото и Феринито.Аз лично бих ти препоръчал Онториото.И за информация Феринито е 520 лв.Преди седмица две си го зех за толкова от Maxcom.Такаче по-добре онторието си вземи па и ще можеш да си го надграждаш после
Jaboka написа:R3 има огромен плюс пред другите с интегрираните си чашки но пък като го гледах вчера кормилото ми се видя малко неудобно
bio написа:Godfadar ами гледай контакти .. бе момче ?!? фирмата, която внася Iдеал е в Пловдив ...
Godfadar написа:Аз магазина го знам и този Зиг-Заг съм го пробвал,не питам къде е,а заслужава ли си и към класа на кой друг велосипед спада?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта