vikko написа:...пълна окомплектовка Sram ... дерайльор Деоре ... командата ми е X7
Ozzie написа:vikko написа:...пълна окомплектовка Sram ... дерайльор Деоре ... командата ми е X7
И как точно работи системата "команда Х.7 - дерайльор (обтегач) Шимано Деоре"?
Защото според всички и всичко написано, въпросните са несъвместими, поради разликите в предавателните отношения.
Иначе кое е по-добре, да взема стар Х7 или нов Х5
fenoryl написа:При Х5 ролките са с триеш лагер, докато при Х7 ролките са с машинен лагер. Ако използвания Х7 е здрав, без луфтове няма нужда да се колебаеш
fenoryl написа:... докато при Х7 ролките са с машинен лагер.
Ozzie написа:fenoryl написа:... докато при Х7 ролките са с машинен лагер.
Сигурен ли с в горното?
Ozzie написа:три Х.7 от различни години са ми минали през ръцете (два от тях карам, третия продадох, защото нямаше какво да го правя)
не съм видял такова нещо при ролките
novice написа:Карам Х5 от 2 години с РАМ АМ(3х10) и с изключение на някои леки затруднения при качване на по-висока предавка в средата на задния блок и от време на време, които предполагам са поради това, че не съм го настроил фино като хората, работи безотказно и мазно. Разбира се, ако имаш възможност за Х7, купи него, вероятно е поне 1 класа над Х5, макар, че съм чел и мнения, че ако ще е над Х5, по-добре да е направо Х9, но дали са верни
novice написа:Карам Х5 от 2 години с РАМ АМ(3х10) ...
Krismars написа:Моя е 2008 със средно и не е с машинен лагер
Ozzie написа:три Х.7 от различни години са ми минали през ръцете (два от тях карам, третия продадох, защото нямаше какво да го правя)
не съм видял такова нещо при ролките
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта