, а ако не се лъжа - Х-0-та може да работи само с палец, а Shimano-то си е все пак 2 way release Shady™ написа:Aз лично бих си останал на Saint-a![]()
Sram-a е по-изнесен навънка, ама привлича идеята за carbon, а ако не се лъжа - Х-0-та може да работи само с палец, а Shimano-то си е все пак 2 way release
![]()
Винаги можеш иначе да разнообразиш
ninjea написа:аз преди карах с шимано и ми беше много неудобно да сменям скорости с показалеца, особенно на технични участъци. Примерно като се тръгва по пътека и усешташ че си на най-ниска предавка и трябва да превключиш на по-висока, обаче е неудобно напълно да махнеш пръст от спирачката. Сега съм със Срам и ми е по-удобно изцяло с палец да сменям.
Не съм сигурен дали сейнт-а може изцяло с палец да се сменят скоростите, аз бях с по-нисък клас, deore LX.
WestIce написа:Може да е имало някаква пукнатина, или по назад да си го прее*ал и чак тогава да си забелязъл.
hitar_potar написа:хммм, точно както си мислех - и при теб е гръмнал ей тей, от нищо. колегата, който ми каза за подобен случай с неговия Сейнт 2009, е Blink92 (Виктор) - кара демо 7 с тотем. при него пък, доколкото разбрах, просто си е транспортирал байка към сопот и при някакво местене на колелото (изкарване от влака ли, колата ли, не помня точно)
Night_Falcon написа:hitar_potar написа:хммм, точно както си мислех - и при теб е гръмнал ей тей, от нищо. колегата, който ми каза за подобен случай с неговия Сейнт 2009, е Blink92 (Виктор) - кара демо 7 с тотем. при него пък, доколкото разбрах, просто си е транспортирал байка към сопот и при някакво местене на колелото (изкарване от влака ли, колата ли, не помня точно)
Доста грешно си го разбрал. Ситуацията тогава беше съвсем друга, бях там - на Виктор му се скъса 1-та презрамка на сака с багажа, като излизахме от влака, и се оплете в дерейлъора. Той не беше видял, и тръгна да си я дърпа... и така. Нелеп инцидент беше, но дерейлъора нямаше никаква вина.
Crimson написа:Аз карам Х0 от 4ри години, средното рамо и дори луфт няма още![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Да не говорим колко по-непретенциозни са срамските от шибанските дерейльори спрямо атмосферните условия.
bikerider написа:Откакто по принуда минах обратно от команди SRAM към Шимано не мисля да повтарям повече този експеримент. От срамните обтегачи съм се отказал отдавна за екстремна употреба - хубавите са прекалено скъпи, а евтините са прекалено скапани.
traqn написа:Имам еин въпрос срамските дерейльори ( по-точно x7) могат ли да се монтират на оста
traqn написа:Имам еин въпрос срамските дерейльори ( по-точно x7) могат ли да се монтират на оста
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта