И после намерих ТОВА
Знам какво сигурно ще кажете, не откривам топлата вода сега.
Някой да познава първоизточника на тази рамка?

И има ли някаква информация?

azsa-bachinito написа:До тука хубаво, ама зна ли някой европейски е-магазин от кадето могат да се купят тия рамки?
n3k01 написа::offtopic: сега ми кажете че това е DW-link окачване и ще си напиша в обявата че си продавам рамката
cetniks написа:Грешка![]()
Trek-от е модифициран split-pivot кој е патентиран од Dave Weagle. Floating Shock Suspension на Astro е некој вид модифициран DW Link/Maestro така да овие два система на суспензија не може да се споредат
FREERIDE RIDER написа:На нищо от изброените не прилича прилича на новия trek session 88 ,защо ли ? Защото вижте добре къде е закрепен шок-а , както на trek-а , долната част е подвижна така и на astro-to е подвижна , тъй че окачването му най - прилича на trek .
Ето за какво говоря: [img]http://media.snimka.bg/4590/015434537.jpg[img]
[img]http://media.snimka.bg/4590/015434539.jpg[img]
Ха.... хааа , доста си приличат ,а ?
KZkiller написа:Според мен новата рамка на RAM ще е нещо средно между Giant Glory 2010 и Trek Session 88 2010 поради причината че самата прилика между Giant-а и Trek-а е много голяма, а и на външен вид трите рамки си приличат много...
Друго освен това не мога да кажа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
caspar написа:KZkiller написа:Според мен новата рамка на RAM ще е нещо средно между Giant Glory 2010 и Trek Session 88 2010 поради причината че самата прилика между Giant-а и Trek-а е много голяма, а и на външен вид трите рамки си приличат много...Друго освен това не мога да кажа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hitar_potar написа:
hitar_potar написа:... което на мен ми изглежда като DW-link....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 376 госта