ico 1 написа:2. Гриповете ги сваляш, намазваш ги със сапунена вода отвътре, надяваш ги на кормилото и оставяш колелото на слънце. Като изсъхне водата ще са като залепени.
Нещо не се получи пак се въртят. Изчаках един ден ,но не помага.
ico 1 написа:2. Гриповете ги сваляш, намазваш ги със сапунена вода отвътре, надяваш ги на кормилото и оставяш колелото на слънце. Като изсъхне водата ще са като залепени.
Varix написа:Благодаря за бързите отговори!ico 1 написа:2. Гриповете ги сваляш, намазваш ги със сапунена вода отвътре, надяваш ги на кормилото и оставяш колелото на слънце. Като изсъхне водата ще са като залепени.
Нещо не се получи пак се въртят. Изчаках един ден ,но не помага.
nonameee9 написа:sliper96 това е пукане и се усеща докато карам . Когато съм на педалите и въртя, го няма или просто не го чувам, заради това си мисля че е от седалката или колчето на седалката, идея си нямам просто .Както каза ivanski се едно е разбит лагер но това не е при напън ами при просто въртене .
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 672&lang=2
Това Ферини добър велосипед ли е за каране най- вече по асфалт?
guBak написа:На някой тресе ли му предницата при спиране с предната спирачка с по-висока скорост?
Varix написа:guBak написа:На някой тресе ли му предницата при спиране с предната спирачка с по-висока скорост?
При мен се получава така .Ако е по павета и намалям само с предната се усеща доста![]()
Възможно ли е да е разлуфтена вилката ? Като натисна предната спирачка и бутам колелото напред назад има едно леко като пукане .
На моята седалка бялата лента почти е станала червена . Изложили са се със седалките !
При мен тресенето се получаваше при спускане когато притискам леко спирачката за да ограничавам скороста.
В магазина ми казаха че проблема е в каплата. Взеха само нея и ми казаха че ще я подменят. И така чакам вече 3 седмици да ми доставят нова от Пловдив (просто нямам нерви, от Китай да беше щеше да е дошла вече). От това което съм изчел из форума стигам до извода, че тия феринита не са чак толкова читави колкото им се носи славата.
п.с. Ако съм дал 500 лв. за колело е нормално да очаквам да няма проблеми нали? А то... пукащи движения, тресящи се предници, дървени седалки, които боядисват и се зацапват, супер бавно гаранционно обслужване и кой знае още какво. Да съм дал 150 лв. да си кажа за тия пари толкова ама все пак цената е по три отгоре.
guBak написа:Varix написа:guBak написа:На някой тресе ли му предницата при спиране с предната спирачка с по-висока скорост?
При мен се получава така .Ако е по павета и намалям само с предната се усеща доста![]()
Възможно ли е да е разлуфтена вилката ? Като натисна предната спирачка и бутам колелото напред назад има едно леко като пукане .
На моята седалка бялата лента почти е станала червена . Изложили са се със седалките !
При мен тресенето се получаваше при спускане когато притискам леко спирачката за да ограничавам скороста.
В магазина ми казаха че проблема е в каплата. Взеха само нея и ми казаха че ще я подменят. И така чакам вече 3 седмици да ми доставят нова от Пловдив (просто нямам нерви, от Китай да беше щеше да е дошла вече). От това което съм изчел из форума стигам до извода, че тия феринита не са чак толкова читави колкото им се носи славата.
п.с. Ако съм дал 500 лв. за колело е нормално да очаквам да няма проблеми нали? А то... пукащи движения, тресящи се предници, дървени седалки, които боядисват и се зацапват, супер бавно гаранционно обслужване и кой знае още какво. Да съм дал 150 лв. да си кажа за тия пари толкова ама все пак цената е по три отгоре.
breat написа:И аз съм се зарибил за Ferrini R3 обаче има една малка подробност,сегашното ми колело е 52см от средното движение до горната част на тръбата,като гледах така се мери,ама може и да съм объркал(поправете ме ако греша),та като гледам по големи Феринита от 19 инча няма,а сегашното ми е 20,5инча и ми е доста малко ,като се има в предвид ,че и седалката и кормилото докрай съм ги дигнал нагоре,към друг велосипед ли да се насоча или да пробвам на място R3 ?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта