MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот Sartor » Нед Юли 25, 2010 8:20 pm

Ето снимките от мен: http://sartor.snimka.bg/other-sports/24 ... k-a.520720

А коча ми вече съм го изчистил и съм му сложил лубрикантче и само чака да го изръчкам пак на едно каране :)
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот lyllyra » Нед Юли 25, 2010 8:43 pm

оооооОо О ! Беше супер : ) Много благодаря на всички за ЖЕСТОКОТО преживяване и са надявам скоро пак ! :D Колела, върхове, пътеки, качване, спускане, палатки, вино, Фъстъци ( :popcorn: ), огън, хубава музика. Дай, дай :clap: :beer:

kvelikov написа:Спешъл поздрави за двете девойки, които не се посвениха да споделят с нас прелестите си (духовните)... :love:
- Винаги :bowdown: :nuts: : )

Снимките малко по-късно... И от мен да мине... Този път ще запазя компроматите - резултат от доста пикантни моменти завихрящи се в бунгалата през нощта.... :rofl: : )))
Баща ми е психиатър !
Аватар
lyllyra

Рейтинг: 1255

Мнениеот Sartor » Нед Юли 25, 2010 8:54 pm

lyllyra написа:
Снимките малко по-късно... И от мен да мине... Този път ще запазя компроматите - резултат от доста пикантни моменти завихрящи се в бунгалата през нощта.... :rofl: : )))

Това да не е било от боба и лютите чушки :popcorn: :roll2:
Аватар
Sartor

Мнениеот RedHawk » Нед Юли 25, 2010 8:57 pm

lyllyra написа: .....Снимките малко по-късно... И от мен да мине... Този път ще запазя компроматите - резултат от доста пикантни моменти завихрящи се в бунгалата през нощта.... :rofl: : )))

Защо? "Горещо" ли е станало в бунгалата :eyebrow: :D

Браво бе хора - то вече малко върхове останаха тук - Ще ви отеснее из Българско и ще вземете да мятате 6-хилядници из Андите примерно. :)
Иначе някой преметна ли крак в Македонско? :8D: :popcorn:
Аватар
RedHawk

Рейтинг: 2000

Мнениеот sos » Нед Юли 25, 2010 9:11 pm

Другари и Другарки, страхотно, невероятно.Вие сте моята гордост, Господ и аз ви обичаме.Само снимковия материал ще докаже това!И едно лично!ОБИЧАМ ТЕ КРАСИ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот RedHawk » Нед Юли 25, 2010 9:20 pm

sos написа:Другари и Другарки, страхотно, невероятно.Вие сте моята гордост, Господ и аз ви обичаме.Само снимковия материал ще докаже това!И едно лично!ОБИЧАМ ТЕ КРАСИ! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Тъкмо се чудех къде се губиш та не пишеш. Да не си натрупал подвизи и да пишеш мемоари.
Пък и в Любов се обясняваш. :rofl: :rofl: :rofl:
Знаех си аз че сте ги вършили едни....... :nuts: :D
:beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот kvelikov » Нед Юли 25, 2010 9:23 pm

RedHawk написа: Иначе някой преметна ли крак в Македонско? :8D: :popcorn:

В събота се оказа, че има събор на БГ и МК туристически дружества, като на Руен имаше доста хора, коне, С.К.А.таджии и униформени.
Хубавото е, че на самата бразда ни изтърпяха всичките простотии и шегички, и даже предложиха да ни снимат!
Вятърът на промяната явно е минал и от там... :D

Добри, недей така пред хората!
После върви се обяснявай... :love:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Мнениеот THEZOGGO » Нед Юли 25, 2010 9:26 pm

Баси как ви завиждам... :^:
Толкова съжалявам че нямах възможност да дойда. :^: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :crap: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :combust: :splat: :headach:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Kpoko » Нед Юли 25, 2010 9:28 pm

kvelikov написа:...В събота се оказа, че има събор на БГ и МК туристически дружества...

Бе, това си беше жив offroad събор, джипове, АТВ-та, пешеходците бяха по-малко и от нас :V:
Аватар
Kpoko

Мнениеот sos » Нед Юли 25, 2010 9:29 pm

Трябва да кажа, че толкоз много преживяно за два дена няма, включвам и това, че гранична полиция ни чака да се на снимаме търпеливо :D А вечерта на огъня, просто нямам думи! Ама к'ви пържоли ви направих, А? :eyebrow: Похвалете ме :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот g.loumbev » Нед Юли 25, 2010 9:32 pm

:wavey: Наистина страхотен уикенд :D благодаря на всички за приятната атмосфера,готините вицове :roll2: :rofl: :lol: :clap: Специални благодарности на двете прекрасни момичета за това че озариха с присъствието си "скромното"мероприатие, за баницата ,кекса,кафето и усмивките :peace: Надявам се че ви хареса родната ми планина :praying: абе малко е кроскънтри ама има и яки пътечки за спускане :eyebrow: :lol: :nuts:
Аватар
g.loumbev

Рейтинг: 1495

Мнениеот pavle » Нед Юли 25, 2010 11:09 pm

дядото на заслона: "сиромах рокери сте вие" :D :D :D

поздрави на всички и до скоро :)

п.с. Евала на Милица за баницата и кекса!
Инициатива "Алабак"
аз ремонтирам колото си при Пацо - Вело 2009
Аватар
pavle

Рейтинг: 1550

Мнениеот taurus13 » Пон Юли 26, 2010 12:17 am

Айде и аз се прибрах...малко кьорав с едното око, здраво изгорял ама доволен. Проблема със спирачките на варела се оказа много тривиален - причината е диването Милко и пътеката на Жоро. Просто това спускане, което ни спретна нашия домакин към Кюстендил, беше толкова вдъхновяващо, че аз видиш ли съм подкарал старата кола по тия 20км завои малко на DH , ама за разлика от спирачките на колелото на които пише Saint, на тези на варела пише скромното Made in DDR. и просто спирачната течност е кипнала. Докато сляза до града, те се охладиха и всичко се оправи. :)

Евала на М. за баницата и кекса(особено кекса), но въпреки това няма да и простя, дето ме скъса по баира към Руен...едва на второто си каране и то пред целия туристически събор. :banghead: :clap:
Браво на Краси за ентусиазма за каране и поредния страхотно организиран уикенд, както и за това, че слезе да ни пазарува мръвки от града и най-вече за 100-те кила докторски вицове, които изслушах за двата дена. Особено благодарим на Жоро от Кю, за домакинството и водачеството и за най-дивата пътека тип "горска ролба", по която ни прекара двамата с Кроко - такова нещо не помня да бях карал скоро. То това всъщност не е пътека, а трасе, което комбинира няколко участъка от пътеки и диви горски ерозионни улеи и си е изцяло разработка на Жоро, които я е проходил и почистил и си я поддържа. :bowdown: Ние пак ще дойдем.....
Да похвалим и Добри, който ни изпече вкусните пържолки с голям майсторлък.
Трудно е да се опише как си прекарахме този уикенд...който иска да го разбере, трябва да дойде. Аз съм щастлив да карам с всички вас !!!
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Vikingonbike » Пон Юли 26, 2010 7:17 am

Да речем, че и аз сега се прибрах...в офиса :D :D
Хора, благодаря за страхотния уикенд!!! :bowdown: :beer: Както каза Кирето, след всяко каране, започвам да очаквам с нетърпение следващото!
Мисля, че всички са доволни от мероприятието, като се има предвид метеорологичното разнообразието на което се насладихме :rofl:
Мен сън не ме хвана от кеф, Ники от... :rofl: Както е казал поета "Обичам боба, леба и да..."
Евала на цялата готина компания, за усилията, които всеки един вложи, за да направи уикенда страхотен за другия :bowdown:

ПС - аз съм най-големия късметлия да ви кажа, ръчках, отпусках и всичко премина без инциденти...и без каска :blush:

Поздрави и до скоро :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот g.loumbev » Пон Юли 26, 2010 7:27 am

И аз съм щастлив да карам с вас :) просто не мога да го изразя с думи за това цитирам :roll2: надявам се да караме още мнооого пъти заедно по всички видове планини и планинички :rofl:
Аватар
g.loumbev

Рейтинг: 1495

Мнениеот 4getcredo » Пон Юли 26, 2010 8:13 am

taurus13 написа: най-дивата пътека тип "горска ролба", по която ни прекара двамата с Кроко - такова нещо не помня да бях карал скоро. То това всъщност не е пътека, а трасе, което комбинира няколко участъка от пътеки и диви горски ерозионни улеи и си е изцяло разработка на Жоро, които я е проходил и почистил и си я поддържа. :bowdown: Ние пак ще дойдем.....

:D А случайно ГПС следа, нещо такова да ви се намира? Благодаря предварително! :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот ivan_radev1 » Пон Юли 26, 2010 9:07 am

Планина, колела, палатки, звезди, романтика, "Краси, обичам те", кекс...

Май не ви е било лошо.

Никаква сидерска солидарност обаче! Можеше все пак да се съобразите с факта, че тази седмица нямам възможност да карам и да си останете вкъщи пред телевизора, а не да ме дразните с разказите си. :bawling:
Аватар
ivan_radev1

Мнениеот kapitanblood » Пон Юли 26, 2010 9:23 am

Добриии,куче обичаш Краси ааааааааааа... :smash: ....ще видиме тая работа...идва 13-ти.. авгЪст,внимавай...
Мале,видях снимките на Sartor...искам още,много хубаво е било....много ме е яд,че пропуснах това каране.... :(!:
Анатема на всички.... :D
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот vlassadar » Пон Юли 26, 2010 9:25 am

Браво, завиждам ви благородно! За съжаление човек не може да е на 2-3 места едновременно, както ми се иска.
Аватар
vlassadar

Мнениеот Vikingonbike » Пон Юли 26, 2010 9:32 am

g.loumbev написа::wavey: Наистина страхотен уикенд :D благодаря на всички за приятната атмосфера,готините вицове :roll2: :rofl: :lol: :clap: Специални благодарности на двете прекрасни момичета за това че озариха с присъствието си "скромното"мероприатие, за баницата ,кекса,кафето и усмивките :peace: Надявам се че ви хареса родната ми планина :praying: абе малко е кроскънтри ама има и яки пътечки за спускане :eyebrow: :lol: :nuts:

Жоро, мен лично твоята родна планина ме очарова, да не говорим как ми отвори музата да се уча с пълна сила да карам като батковците :eyebrow:

@kapitanblood не мисля, че ще ти се отрази благотворно да видиш и другите снимки...не за друго, ами завистта ти ще премине в ярост :D :peace:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот kvelikov » Пон Юли 26, 2010 9:36 am

С Милко си говорихме за спешни състояния, трахеотомии и метилпреднизолони...
Преди време с Reactor (Нашата група) също споделяхме подобни мисли.
В тази връзка ще ви дам няколко линка за размисъл и обща медицинска култура, а ако искате, по-нататък може да направим и един бърз курс.
Тъй като съм лекар по образование, но съм работил доста малко "на полето", мога да поканя и някой колега, който ежедневно се бори за "онази работа", т.е. душата... :D

Милко, мястото на трахеотомията, за която говорихме, се прави в болнични условия. На полето се прави това:
http://www.tracheostomy.com/resources/s ... rgency.htm
http://www.5min.com/Video/Tracheotomy-How-To-114222861

Ето и темата на Админ за спешните състояния:
http://www.mtb-bg.com/index.php/special ... 44-tips005
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Мнениеот outfaced » Пон Юли 26, 2010 9:53 am

мдаа, хубава планина и хубаво време се случи ...
Е, аз само на ядене и пиене бях там, ама итч не се оплаквам. Па ша дойдем някой път с кончетата да го видим и тоя връх Руен като как е :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот hrissim » Пон Юли 26, 2010 10:18 am

4getcredo написа:
taurus13 написа: най-дивата пътека тип "горска ролба", по която ни прекара двамата с Кроко - такова нещо не помня да бях карал скоро. То това всъщност не е пътека, а трасе, което комбинира няколко участъка от пътеки и диви горски ерозионни улеи и си е изцяло разработка на Жоро, които я е проходил и почистил и си я поддържа. :bowdown: Ние пак ще дойдем.....

:D А случайно ГПС следа, нещо такова да ви се намира? Благодаря предварително! :beer:

:dontknow:
Айде бе - да я утъпкаме най-малкото. :D
Зехте ли си ДОЗАТА планина?
Статии за:
Палатки *** Туристически обувки***Дрехи за туризъм
Аватар
hrissim

Мнениеот kojota » Пон Юли 26, 2010 10:35 am

Благодаря на всички за викенда !

http://kojota.multiply.com/photos/album/23

Линк за сваляне :

http://tranz.it/load.php?id=7Zkirky2sSOxmCW5588732
Аватар
kojota

Рейтинг: 1645

Мнениеот taurus13 » Пон Юли 26, 2010 1:57 pm

Малко и от мен...дръп
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот lyllyra » Пон Юли 26, 2010 2:17 pm

sos написа:...Ама к'ви пържоли ви направих, А? :eyebrow: Похвалете ме :D

Така е ! Пържолите бяха сочни и вкусни :D Аз лично си хапнах моята с насладост : )))

g.loumbev написа:Надявам се че ви хареса родната ми планина :praying:
Мдааааа, и още как :D

pavle написа:п.с. Евала на Милица за баницата и кекса!

taurus13 написа: Евала на М. за баницата и кекса(особено кекса), но въпреки това няма да и простя, дето ме скъса по баира към Руен...едва на второто си каране и то пред целия туристически събор. :banghead: :clap:

Изключително се радвам, че са ви харесали моите гозби :clap: Живот и здраве- Пак и то определено в по-големи количества :banana: :lol2:
@taurus13: хаха абе бъхтих аз упорито нагоре : ))) Но виж за спускането има още много, много, многооооооо да се уча :graduat: : )))

Моите човекоснимки. В съчетание със снимките на другите ще се получи една ясна представа за изминалите два безумно готски дни :hbang2:

P.S. По-късно ще кача и линк за дърпане ;)
Баща ми е психиатър !
Аватар
lyllyra

Рейтинг: 1255

Мнениеот Vikingonbike » Пон Юли 26, 2010 2:30 pm

Добре че ви има всички вас с фотоапаратите :agree: БРАВО!
Аз моя го загубих, за това само карам и позирам :rofl:

Ще си позволя да номинирам две снимки за слоган на карането в Осогово - от снимките на taurus13 - 9821_1 и 9834...
Човече много те бива с апарата :bowdown:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот pavle » Пон Юли 26, 2010 3:02 pm

трудно е с думи да опишеш задоволството след такъв уикенд.. затова с една снимка

Изображение
Инициатива "Алабак"
аз ремонтирам колото си при Пацо - Вело 2009
Аватар
pavle

Рейтинг: 1550

Мнениеот kojota » Пон Юли 26, 2010 3:13 pm

Милко одавна се е доказал като фотограф - моя фаворит е 9740 и 9744 :bowdown: !
Аватар
kojota

Мнениеот kojota » Пон Юли 26, 2010 4:23 pm

Понеже си говорихме около огъня за музика и стана дума за Лили Иванова - един поздрав за Великов :)

http://www.youtube.com/watch?v=Lu-9TCnATNY
Аватар
kojota

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания