А коча ми вече съм го изчистил и съм му сложил лубрикантче и само чака да го изръчкам пак на едно каране

- Винагиkvelikov написа:Спешъл поздрави за двете девойки, които не се посвениха да споделят с нас прелестите си (духовните)...![]()
lyllyra написа:
Снимките малко по-късно... И от мен да мине... Този път ще запазя компроматите - резултат от доста пикантни моменти завихрящи се в бунгалата през нощта....: )))
lyllyra написа: .....Снимките малко по-късно... И от мен да мине... Този път ще запазя компроматите - резултат от доста пикантни моменти завихрящи се в бунгалата през нощта....: )))
sos написа:Другари и Другарки, страхотно, невероятно.Вие сте моята гордост, Господ и аз ви обичаме.Само снимковия материал ще докаже това!И едно лично!ОБИЧАМ ТЕ КРАСИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RedHawk написа: Иначе някой преметна ли крак в Македонско?![]()
kvelikov написа:...В събота се оказа, че има събор на БГ и МК туристически дружества...
taurus13 написа: най-дивата пътека тип "горска ролба", по която ни прекара двамата с Кроко - такова нещо не помня да бях карал скоро. То това всъщност не е пътека, а трасе, което комбинира няколко участъка от пътеки и диви горски ерозионни улеи и си е изцяло разработка на Жоро, които я е проходил и почистил и си я поддържа.Ние пак ще дойдем.....
g.loumbev написа::wavey: Наистина страхотен уикендблагодаря на всички за приятната атмосфера,готините вицове
![]()
![]()
![]()
Специални благодарности на двете прекрасни момичета за това че озариха с присъствието си "скромното"мероприатие, за баницата ,кекса,кафето и усмивките
Надявам се че ви хареса родната ми планина
абе малко е кроскънтри ама има и яки пътечки за спускане
![]()
![]()
4getcredo написа:taurus13 написа: най-дивата пътека тип "горска ролба", по която ни прекара двамата с Кроко - такова нещо не помня да бях карал скоро. То това всъщност не е пътека, а трасе, което комбинира няколко участъка от пътеки и диви горски ерозионни улеи и си е изцяло разработка на Жоро, които я е проходил и почистил и си я поддържа.Ние пак ще дойдем.....
А случайно ГПС следа, нещо такова да ви се намира? Благодаря предварително!
sos написа:...Ама к'ви пържоли ви направих, А?Похвалете ме
Мдааааа, и още какg.loumbev написа:Надявам се че ви хареса родната ми планина
pavle написа:п.с. Евала на Милица за баницата и кекса!
taurus13 написа: Евала на М. за баницата и кекса(особено кекса), но въпреки това няма да и простя, дето ме скъса по баира към Руен...едва на второто си каране и то пред целия туристически събор.![]()
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта