хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:@bikerider Благодаря ти много.Значи правилно ли съм разбрал-почвам да карам.Изсипвам малко от шишенцето с вода в накладките да се разнесе и по диска от спирането.Спирам няколко пъти яко и после пак повтарям процеса?А по-добре ли ще бъде, ако водата е топла?
Едит:а защо вчера като спирах с предната спирачка кормилото кривваше леко надясно.Отвъртях болтовете на лапата, изправих кормилото и затегнах яко болтовете?
Това ми заприлича на тия анимираните реклами на препарати, в които разни човечета ходят около молекулите на мърсотията и я махатGECKO написа:Meglio е обемаслител на сапунена основа. Те работят като влизат пот мазнината и я дигат над себе си.
Drag4o0 написа:@Crimson, спирачките НЕ СА БИЛИ МАЗНИ НИКОГА.А дали ще помогне ако отново ги мина с меглио и ги облея с топла вода?
Crimson написа:За мен колелото се мие само с леген с вода и един парцал с който се забърсва. Всекви маркучи и подобни са доказано вредни.
Harka написа:Crimson написа:За мен колелото се мие само с леген с вода и един парцал с който се забърсва. Всекви маркучи и подобни са доказано вредни.
Е, хайде, хайде - колкото и стягането с динамометричен ключ е доказано задължително навсякъде.
Drag4o0 написа:Пишете по темата плс.
Drag4o0 написа:Пишете по темата плс.
bikerider написа:@GECKO: Обезмаслител за всичко става за всичко. Меглио обезмаслява безотказно дискове, просто трябва после да се измие с вода (топла вода и сапун и накрая студена вода). Никаква шкурка не е нужна за да се оправи диска (не мога да проумея това откъде го измисли). Накладките също би могло да се спасят донякъде, ако се изварят, защото мазнината вече е неутрализирана.
Drag4o0 написа:Когато се върнах вкъщи, свалих апратчетата, махнах накладките от тях....
Drag4o0 написа: Накладките не са разменени и настройката не е пипана
did написа:Никога не съм ползвал топла вода за миене на колело. Не виждам смисъл.
Alpina написа:Хайде, много по-добре от мен знаеш, че температурата е важна за измиването... особено на мазнини...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта