В момента съм с dhx 5.0 и имам оферта да си взема roco air wc и се чудя кой е по-добър. Благодаря предварително
kaisha1914 написа:Здравейте,
В момента съм с dhx 5.0 и имам оферта да си взема roco air wc и се чудя кой е по-добър. Благодаря предварително
kaisha1914 написа:Здравейте,
flex написа:kaisha1914 написа:Здравейте,
Няма такова нещо като най-добър шок. Най-доброто за теб ще е от това, от което ще имаш оптимална полза. И все пак, е важно да споменеш на каква рамка ще се кара.
@kfx700 Кое точно му е уникалното в работата на фокса ?
FREERIDE RIDER написа:И се пак въздуха работ иедна идея по гадно и малко по- дървено от coil-a
kfx700 написа:flex написа:
Вярно е че няма най-добър шок..но все пак не можеш да сравняваш работата и качеството на FOX и X-FUSION..А чесно казано за мен Фокса наистина работеше уникално...и съм сигурен че ще има много хора които да защитят мнението ми...Аз съм го карал на Рам Дх със 450 либри пружинаЗа Рокото наистина незнам какво да кажа защото не съм го карал-специално за AIR WC говоря..това е нов модел и малко хора го карат а също е и много по скъп от Фокса..не си спомням точна цена но последно съм го гледал във Веломания-900-1000лв
![]()
Capoeira написа:а и ROCO AIR WC го водят може би най-стабилния въздушен шок за DH.
airborneone написа:Може и така да е, но все пак си мисля че въздуха не е подходящ за DH, за ФР, АМ, ХЦ да но не и за ДХ.
bikerider написа:airborneone написа:Може и така да е, но все пак си мисля че въздуха не е подходящ за DH, за ФР, АМ, ХЦ да но не и за ДХ.
И то по съвсем елементарни и обективни причини... въздушните пружини са прогресивни... за да се доближат до линейна метална пружина трябва доста голям обем... който заема място, камерата тежи и прочее и прочее. Да не говорим за поддръжка. В тоя смисъл си 1000% прав, че са идеални за всичко друго, но не и за газене. С регресивно окачване може и да се получи добре, но такива DH рамки май вече се срещат все по-рядко и по-рядко.
bikerider написа:въздушните пружини са прогресивни...
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта