rivanov написа:Нещо много съм ви набрал на всичките през последните 2 седмици... дано скоро се видим да мога да си излея всичко...
Що бе баце

rivanov написа:Нещо много съм ви набрал на всичките през последните 2 седмици... дано скоро се видим да мога да си излея всичко...
ivan_radev1 написа:Какво става с лакатнишката група? Днес най-безсрамно се успах и не можах да дойда. Надявам се, че карането е било на ниво и сте си изкарали чудесно.
Без изобщо да политизирам, споделям с вас следното изображение на сидер-куче
THEZOGGO написа:Утре ще има ли каране до Черни връх и ако има в колко часа е срещата и къде?
Baldegar написа:THEZOGGO написа:Утре ще има ли каране до Черни връх и ако има в колко часа е срещата и къде?
И аз възлагах надежди за едно неделно каране. Дали не може да организираме нещо в последния момент? Черни или какъвто и да е друг връх, не ми се изпуска и неделята.
Направо заповядайте некоя неделя Фуилма ви е горе долу следния: фащате си 7:15 влакчето и като пристигне в 9 тука направо се изстрелваме по маршрута и после се прибирате с 18:20 от Зверино.
EmZo написа:Предвид некои мероприятия в средата на август, аз ще съм наличен у Врачалево от последния августовски уикенд натам.Когато кажете действаме.
kapitanblood написа:Краси,незнам дали обърна внимание,на меил-а,получен от ДИЕМ,искаха да им пратим ,в някакъв формат КуЧеТо,и логото,надявам се,че морския въздух няма да ти размът главицата,и ще получа исканите работи в СрОк...иначе..![]()
Sartor написа:До колкото разбирам го искат във векторен формат, за да могат да го разтягат равномерно - барем в psd формат (на photoshop), която явно само мосю Великов го има след като е наслагал лейърчетата с псето. Та освен да чакаме той да прати изображенията, друго май не можем да направим![]()
sensation_blue написа:psd си е растерно изображение, векторно е на Corel Draw или Adobe Illustrator... но няма как да го направите със снимки
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта