Те,са дали размерите,всеки да вземе метърчето,и да си види рамерите.....да не стане,все едно сме ги крали тези джърсита..

Що,ме объркваш така,да търся фирма в Трилистник...

плащането обаче как ще стане
джърсито ми да е карбон
borislav написа:На мен ми е все едно какъв ще е платът за джърситата, какъвто на повечето такъв и на мен.
Искам на ръкава да ми пише Borislav
и понеже наближава викенда, да отклоня малко от темата за джърситата.
Предлагам един от двата дни да качим вр. Руй , след което ще минем и покрай ждрелото на Ерма. Подробностите с маршрута се доуточняват, за сега само пускам мухата
за сега само пускам мухата
kapitanblood написа:За 20 броя цените в лева за full custom са както следва:
- 25 бг плат
- 30 италиански плат (уж по-мек)
- 38 плат със сребърна нишка
- 40 с карбонова нишка
- 35 "бамбукови въглища"
Вие,хубаво си ми казвате размери и бройки,ама последно какъв плат,избрахме...![]()
Оптималния вариант,според мен е: 30 италиански плат (уж по-мек),или другия от 38 лв.,със сребърна нишка(мани само ще ни тежи)..![]()
Като прибавим,и 1 лев за надпис....
Споделяйте,...не се срамете..
Трябва ли да постигнем консенсус или може всеки да си избере индивидуално?
тъй като съм в отпуска на морете, но се прибирам в края на тази седмица
taurus13 написа:Абе пичове....колко от вас имат тяло на Аполон....щото тези XC блузки са баш по тялото и не са за хора с окръглености около кръста, пък били и те минимални. Не е ли по размино да е от типа "01.14. MountainBike", които са с права кройка, а не стеснени на корема.
kapitanblood написа:Милко,ако говориш за това,мился,че повечето няма да са съгласни,защото се предлагат в 2 размера XC и 2XL,това първото мисля,че е дамски размер,а второто е многоооО голямо...Аз също съм за ,да не са по тялото....,не пречи да питам,дали може да направят няколко бройки,от това,за НЕаполоновци...
![]()
Притеснява ме,да не стане много голямо....но нали знаете за Мечо Пух...Колкото повече,толкова повече...![]()
Само,разцветката,неможах да намеря,такава каквато Краси ,иска.
borislav написа:На мен ми е все едно какъв ще е платът за джърситата, какъвто на повечето такъв и на мен.
Искам на ръкава да ми пише Borislav
и понеже наближава викенда, да отклоня малко от темата за джърситата.
Предлагам един от двата дни да качим вр. Руй , след което ще минем и покрай ждрелото на Ерма. Подробностите с маршрута се доуточняват, за сега само пускам мухата
Къде ще се кара този уикенд?
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта