Gasolin написа:Antares написа:Както ти е монтирана веригата - премести я на най-големия венец отпред и се опитай да я дръпнеш с ръка в най-предната част на венеца. Ако се отдели видимо от венеца - означава, че веригата ти е прекалено разтегната и е за смяна.Gasolin написа:Не е сваляна скоро, но карам без баш ринг от доста време и е възможно някъде да съм изкривил плочата. Утре ще проверя, а все пак дерйльора възможен причинител ли е? Просто нямам пари за друг и ще се радвам ако го изклюа като вариант.
Може да пробваш със свалена верига да засилиш педалите да се въртят и да гледаш венеца за видимо биене (изкривявания). Ако има такова - може да пробваш с подръчни средства да го поизправиш, но ще е временно решение.
Хубаво изчистих, обезмаслих и смазах всичко по движението от колелцата на дерейлйора до плочите и веригата. За сега няма проблеми, но все пак ще проверя за веригата, понеже тя май е доста старичка вече.
denises26 написа:А ето и едно глупаво въпросче, което ме гложди от много време. За какво служи това(посоченото на снимката).
Varix написа:искам да си сменя лапата ,но не знам с какъв захват е ? Как се определя ?
Колелото е феррини р3
maverick4o написа:Продават ли се тикери на РАМ![]()
hitar_potar написа:някой знае ли кой е александър русев от Нова Загора? ...
Абе пирамидо! Тая скоба я искам до четвъртъкhitar_potar написа:днешната поръчка от CRC
пручинно-следствената ум вризка е наръшенаkubetata написа:Защо папагалите ми полудяха изведнъж -- без пручина..
Antares написа:Абе пирамидо! Тая скоба я искам до четвъртък
PowerSlide написа:Вероятно и тях ги занимаваш с асансьорните си проблеми ....
PRobably написа:Трябват ми хубави слушалки in-ear до 50лв.Ако може и да са от тия който заглушат страничния звук екстра...Помагаите,че съм закъсал.
wock написа:Някой може ли да ми помогне с името на песента от клипа ''Shambhala - (Александър Илиев helmet cam)'' от сайта PROJECT - X
http://project-x.bg/bg/xtv/mountainbike/63.html давам този линк щото сайта е флаш и не ми излиза друг за отделния клип(втория под "бяла кал").
spruld0g написа:имам един въпрос (тъп е) каква е разликата между баница и бюрек
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта