Филма уникално добър
Всички в него е истина.
Вече за сън във съня и тн ме мога да кажа щото нямам спомен да съм сънувал как заспивам (

), но за нормалния сън, всички тези неща са ми се случвали.
И наистина в съня като си, не помниш как си се озовал там на първо място.

съня просто си почва от някъде и ТЕ ТАКА

Само не ми стана ясно едно... Ако в първия левел на съня примерно падаш и си заспал, във втория се прецаква гравитацията. ОКЕЙ. Т'ва е ясно щото вътрешното ухо усеща и тн...
Обаче тука влезнаха на 3-4 нива навътре.
Първото ниво беше падащия микробус и хората в него спяха. Та във следващия сън на второ ниво се прееба именно гравитацията, обаче там СЪЩО СПЯХА хората и не разбрах защо вече на трето ниво няма влияние от първо ниво... нали тия във второ са в безтегловност?! Що тия на трето не усещат т'ва ми физичните закони ОТ МИКРОБУСА, а си бяха както и по- ДИфолт?!
Не очаквам някой да ми отговори, просто си задавам въпроси
Мисълта ми е дали някой има ли обяснение или това е просто "пропуск" в филма...
imbecile написа:Сравнително праволинеен филм без никакви обрати.... до последно се надявах да има някаква неочаквана развръзка, но уви...
Е то не може един филм да е и разчупен и с изненади и да е с всички най добри герои и да е и драма и екшън и фантастика и трилър и едновременно да има само яки мадами и да няма пропуски и да има и извънземни и духове и зомбита едновременно
Идеята на този филм според мен е да отвори погледа на хората към това колко сложно нещо е съзнанието и тн, а не е направен с развлекателна цел или с цел да мислиш нещо па накрая да стане нещо и да си е*е майката и да си кажеш: я де*а т'ва не го очаквах!
Ако търсиш филм с неочакван край гледай: The Mist или Fight Club