taurus13 написа:Е...дайте по-подробно де....
taurus13 написа:Емо, ти изпревари БДЖ-то по отсечката Зверино-Враца ли?
THEZOGGO написа:Имам питанка.
Днес минахме ли през/покрай връх Бегличка могила?
taurus13 написа:...ама на Кроко му върви - за втора седмица изпуска влак...
taurus13 написа:re:Руй
Де го Руен, де го Руй...добре сте си изкарали вий...не сте останали без бири и шкембета и влак.Тази екопътека из ждрелото става ли за каране - гледам по снимки из нета разни мостчета дървени и пр. Тази година малко гадна дойде с тия дъждове - по върховете и билата много мъгла и вода, пък август е пусто, не е април....
taurus13 написа:
re:Руй
Де го Руен, де го Руй...добре сте си изкарали вий...не сте останали без бири и шкембета и влак.Тази екопътека из ждрелото става ли за каране - гледам по снимки из нета разни мостчета дървени и пр. Тази година малко гадна дойде с тия дъждове - по върховете и билата много мъгла и вода, пък август е пусто, не е април....
taurus13 написа:re:Враца
Хи..хи, те врачанци баира до Пършевица го хапват за предястие....Иначе на мероприятията с влака, това им е тъпото - бързаш да хванеш някво разписание и не ти остава време за моткане и бири
taurus13 написа: Хижа Леденика е сравнително високо и е на няколко километра от Пършевица, та няма да има велико катерене. По пътя ще ви покажа, къде е най добрата точка за панорамна снимка към врачанските скали и долината на село Згориград - (отгоре на първи стълб на изоставения лифт)
pavle написа:Бацко, не се изсилвай краката.. Леко полека
EmZo написа:На няколко, няколко, колко да са няколко - 2-13.А точно там в район гледката каква пътека има боже опази! И след лека наша намеса при преминаването и можеш да получиш от 2 до 4 оргазма! Очиндолската направо не е нищо особено!
sos написа:Другари, идеята на Милко ми върза яко хайде да я развием
Kpoko написа:Хм, или трябва да сваля 15-20 кила до тогава, или да си взема по-яки шини, че след вчера задната играе ганкиното с вариации, не са за мен тия 317-ки
Emzo написа:На няколко, няколко, колко да са няколко - 2-13.А точно там в район гледката каква пътека има боже опази! И след лека наша намеса при преминаването и можеш да получиш от 2 до 4 оргазма! Очиндолската направо не е нищо особено!
taurus13 написа:Ами хубаво...включваме и тази пътека в плана...за ден 1.
kapitanblood написа:THEZOGGO написа:Имам питанка.
Днес минахме ли през/покрай връх Бегличка могила?
Айде,дай снимките бре,щи дам аз един връх на теб...
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта