Кой кого видял...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Кой кого видял...

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Авг 09, 2010 9:56 pm

valio33 написа:Пич с рам фр и Ванилия около 5.20 на жълтите павета? (Раковска /- Т.Александорв) :agree:

nosoroga :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот nosoroga » Вто Авг 10, 2010 9:31 am

BurNiNg_IcE написа:
valio33 написа:Пич с рам фр и Ванилия около 5.20 на жълтите павета? (Раковска /- Т.Александорв) :agree:

nosoroga :beer:

:beer:
Аватар
nosoroga

Рейтинг: 1183

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Вто Авг 10, 2010 11:53 am

На 7-8.08.2010, на х. Козя стена се засякохме с Papi 07 :P Разликата беше в това, че нашата група заминаваше към х. Ехо, a той към н. Емине !! :bowdown:....аааа, да и ние бяхме пешеходци :D

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... MAGE_ID=23
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... MAGE_ID=27
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACT ... MAGE_ID=28
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот BurNiNg_IcE » Вто Авг 10, 2010 4:38 pm

Софийския Потър с приятеля му от Дървеница, преди беше с Аполон сега незнам. На кръстовището на Тодор Каблешков и България, аз бях в оранжевия 204. :D :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот hitar_potter » Вто Авг 10, 2010 5:04 pm

BurNiNg_IcE написа:Софийския Потър с приятеля му от Дървеница, преди беше с Аполон сега незнам. На кръстовището на Тодор Каблешков и България, аз бях в оранжевия 204. :D :beer:

:D :agree:

Ама как звучи това „приятеля му“, нямам думи! Сега кара canyon :)
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот LIL » Сря Авг 11, 2010 7:23 pm

Днес ок 18.30 на велоалеята по Борис, малко след Красно село посока център- Двама тъпаци...здравейте тъпаци :wavey: (особено единия) с бели фулфейс каски въртяха един до друг по алеята естествено заемайки я цялата и трябваше със скорост да навлизам в пешеходната част...нещо, което ''НИЕ'' колоездачите не обичаме да ни причиняват пешеходците! Въртящия срещу мен ясно показа, че не би се мръднал дори с цената на удар...нали, с фулфейс е все пак разбиш ли и присвивайки каска м/у раменете...глава дали имаше отдолу не мога да кажа, почна да върти бясно с/у мен. Силно се изкуших да го финтирам с рязка маенвра, но реших, че не си струва някой да се потроши...пък било то и с фулфейс :eek3:
Аватар
LIL

Рейтинг: 1789

Мнениеот valio33 » Сря Авг 11, 2010 8:33 pm

LIL написа:Днес ок 18.30 на велоалеята по Борис, малко след Красно село посока център- Двама тъпаци...здравейте тъпаци :wavey: (особено единия) с бели фулфейс каски въртяха един до друг по алеята естествено заемайки я цялата и трябваше със скорост да навлизам в пешеходната част...нещо, което ''НИЕ'' колоездачите не обичаме да ни причиняват пешеходците! Въртящия срещу мен ясно показа, че не би се мръднал дори с цената на удар...нали, с фулфейс е все пак разбиш ли и присвивайки каска м/у раменете...глава дали имаше отдолу не мога да кажа, почна да върти бясно с/у мен. Силно се изкуших да го финтирам с рязка маенвра, но реших, че не си струва някой да се потроши...пък било то и с фулфейс :eek3:

Здрасти :wavey: . Не съм бил аз, но често с брат ми се забавляваме по този начин евала на момчета, ако пишете тук се обадете някой път да заемем цялата алея:Д :evil:
UFO!
Аватар
valio33

Рейтинг: 971

Мнениеот LIL » Сря Авг 11, 2010 8:40 pm

Някой ден ще се позабавляваме заедно явно.
Аватар
LIL

Мнениеот mishokA » Сря Авг 11, 2010 9:38 pm

LIL написа:Днес ок 18.30 на велоалеята по Борис, малко след Красно село посока център- Двама тъпаци...здравейте тъпаци :wavey: (особено единия) с бели фулфейс каски въртяха един до друг по алеята естествено заемайки я цялата и трябваше със скорост да навлизам в пешеходната част...нещо, което ''НИЕ'' колоездачите не обичаме да ни причиняват пешеходците! Въртящия срещу мен ясно показа, че не би се мръднал дори с цената на удар...нали, с фулфейс е все пак разбиш ли и присвивайки каска м/у раменете...глава дали имаше отдолу не мога да кажа, почна да върти бясно с/у мен. Силно се изкуших да го финтирам с рязка маенвра, но реших, че не си струва някой да се потроши...пък било то и с фулфейс :eek3:

Днес точно по това време се прибирахме с един приятел от княжево.Бързахме, понеже започваше да вали.Разминахме се с доста колоездачи по алеята, но не смятам, че карам опасно нито за пешеходците, нито за колоездачите.И двамата сме с бели фулфейсове е моя не е точно бял ако кажеш цвета на колелата, ще разберем дали сме били ние ?
Аватар
mishokA

Рейтинг: 1206

Мнениеот LIL » Сря Авг 11, 2010 10:00 pm

Ми, не смяташ ли, че и другите бързат щото вали!? Ако искаме другите да са толерантни към нас трябва и ние да се натегнем малко, иначе нямаш никакво право да се сърдиш на шофьорите, които сякаш не забелязват, че си на пътя. За какво трябва да се врязвам в пешеходците или да бия контри заради вас? Предполагам карали сте цял ден заедно казали сте си каквото има, видели сте се, къв е проблема да си карате един зад друг поне като се разминавате с някой, ако и аз бях решил с рогата напред да си карам...всъщност където ми е мястото, кво ше се удряме ли?
Аватар
LIL

Мнениеот hitar_potter » Сря Авг 11, 2010 10:47 pm

И аз вчера карах по въпросната алея и много се надразних на някакви недорасли келешчета, които в последния момент отбиха от пътя.. По онази алея не е предвидено да се кара успоредно един до друг - ако човек го прави, трябва винаги да се оглежда дали няма някой с/у него, когото да пусне да мине. Трябва да спазваме някаква елементарна култура. Между другото, радвам се, че пешеходците като цяло се съобразяват с алеята, което още повече ни натоварва морално да се държим прилично по велоалеята и да не създаваме неприятни ситуации.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот azsa-bachinito » Сря Авг 11, 2010 11:32 pm

Баце Кримсън как ме изненада в тъмнотооооо :boggled:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот gofren » Чет Авг 12, 2010 3:31 am

мене на тая алея ми се е случвало карам си в дясната част на велочастта на алеята и някъв дришлив дърт джъмпър караше срещу мен в неговата дясна част до тук би последвало нормално разминаване. да ама она в последните 2-3 метра направи някъв номер и рязко зави централно към мен и за да не ми се вреже рязко отбих в пешаходната където за щастие нямаше хора. леле не знам как успях да се сдържа да не слезна и да го смачкам. :fight:
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот boriss13 » Пет Авг 13, 2010 7:54 am

Вчера видях много народ при Нахи :beer:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот teodorchy_sofia » Пет Авг 13, 2010 11:20 am

Вчера, привечер, няколко човека с багери на НДК. Едното беше KONA,а другото - червено колело, което в момента се продава. :D Другите не ги видях.
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Авг 13, 2010 11:27 am

teodorchy_sofia написа:Вчера, привечер, няколко човека с багери на НДК. Едното беше KONA,а другото - червено колело, което в момента се продава. :D Другите не ги видях.

Кой си тии? :D :agree:
Човека с Коната е PiCoZzZeN, a с червеното нещо бях аз. :D
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Jumpup » Съб Авг 14, 2010 7:38 pm

Днес около 18:30 като се връщах от бачкане с трамвая, пред ``Пирогов`` видях синя Kona (май беше рамката) със сив боксер. Една мацка подритваше нервно задната гума, след малко излезе младеж с джърси и наколенки от болницата. Дигна колелото и тръгнаха на някъде. Момчето не изглеждаше да е зле, дано му няма нищо сериозно ако е пострадал при падане с велосипеда.
Аватар
Jumpup

Рейтинг: 1671

Мнениеот azsa-bachinito » Съб Авг 14, 2010 7:57 pm

Мястото - Кауфланд-Младост. Часа - около 20 и 30. Колелото - най-натокания драг клаймър в БГ - вилка фокс - 140 мм и некви големи дискови спирачки. На масата бяха оставени раница и ФФ.
Ама не се оставят така нещата, може некой да ги земе.... и да напрай едно кръгче :D .
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот marsa » Нед Авг 15, 2010 8:41 pm

Преди половин час две бацета които изпреварих ме настигнаха на светофара и ми изкараха акъла със спирачки, защото явно не очакваха че ще спра на червеното.

Бацета: първо на червено принципно не се минава. Второ последните 7-8 секунди на червеното са най- опасни, щото отсреща им светва жълтото а принципа на жълто е спирачки или газ, обикновено второто. Трето от дясната страна на дясната лента не се отива в лявата насред кръстовището.

В планината е хубаво, и аз от там си идвах, но нито там е анархия, нито пък в града. Все пак в града има значително повече правила и норми, не е редно да се излагаме, не сме хванати от гората ;)
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот PtD » Нед Авг 15, 2010 10:54 pm

marsa написа:Преди половин час две бацета които изпреварих ме настигнаха на светофара и ми изкараха акъла със спирачки, защото явно не очакваха че ще спра на червеното.

Бацета: първо на червено принципно не се минава. Второ последните 7-8 секунди на червеното са най- опасни, щото отсреща им светва жълтото а принципа на жълто е спирачки или газ, обикновено второто. Трето от дясната страна на дясната лента не се отива в лявата насред кръстовището.

В планината е хубаво, и аз от там си идвах, но нито там е анархия, нито пък в града. Все пак в града има значително повече правила и норми, не е редно да се излагаме, не сме хванати от гората ;)

Кауза пердута.
(Упс. Тия бацета не били като ония бацета. Но каузата си е пердута.)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот teodorchy_sofia » Пон Авг 16, 2010 10:28 am

BurNiNg_IcE написа:
teodorchy_sofia написа:Вчера, привечер, няколко човека с багери на НДК. Едното беше KONA,а другото - червено колело, което в момента се продава. :D Другите не ги видях.

Кой си тии? :D :agree:
Човека с Коната е PiCoZzZeN, a с червеното нещо бях аз. :D

с дартмоора съм.
Вчера видях доктора, странно, отдавна не бях го виждал да кара. На паметника при Орлов мост го видях.
Бай да уей, пак видях тези момчета с багерите.
Аватар
teodorchy_sofia

Мнениеот Alpina » Пон Авг 16, 2010 11:59 am

marsa, до преди година се дразнех много на такива изпънения... Сега гледам малко по-различно на нещата.
Когато направят нещо такова, само се надявам да ги пресрещне кола, за да направя хубави репортажни снимки и да им се присмивам докато се гърчат :)
Едно че може да изкарам някой лев от малоумието им, второ че ще свидетелствам за вината им, трето че такива хора не са никаква загуба за човечеството :beer:
Просто си носи едно фотоапаратче и да знаеш, че вестниците са гладни за такива снимки :eyebrow:
Такива индивиди почнаха да причиняват падания на примерните колоездачи по кръстовища, та наистина няма да е лошо бройката им да намалее по естествен начин :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот marsa » Сря Авг 18, 2010 9:05 pm

Вече поне 3-4 пъти тези дни засичам някого да спуска копитото, докато аз катеря, явно тръгва час по- рано нагоре, братко няма как да ти прецакам спускането, ама кажи тук кой си :wavey: че си ми много познат!
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот nofear921 » Пет Авг 20, 2010 9:26 pm

Сутринта към 9:30-10:00ч. на алеята на Цар Борис3. THEZOGGO, Нахи и още един от групата слизаха към центъра.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Аватар
nofear921

Рейтинг: 1376

Мнениеот nikolce » Пет Авг 20, 2010 10:08 pm

Днес, няколко човека по маршрута Бояна - Тихият Кът. Първо с едно момче със синьо-зелено онтарио, Петър се казва. След това на Белята вода, с едно момче с тъмно зелен Specialized и Magura, Емо маи каза, че се казва. Надолу вече се разминах с момче и момиче, катереха нагоре. Не им загледах колелата.

Винаги е приятно да вържеш лаф, със съмишленици :agree: .
Аватар
nikolce

Рейтинг: 1358

Мнениеот Пюорайлия » Пет Авг 20, 2010 10:53 pm

nikolce написа:Надолу вече се разминах с момче и момиче, катереха нагоре.

Възможно е да сме били аз и мъжът ми. :wavey: Към 19.30 се разминахме с едно момче по пътеката към Белята вода. :)
Аватар
Пюорайлия

Рейтинг: 1309

Мнениеот teodorchy_sofia » Съб Авг 21, 2010 1:33 pm

Днес, горе-долу към 10:00 - 10:30 сутринта видях две момчета с меки байкове, някъде около ж.к. Мотописта.
Единия пич беше, до колкото видях, със Спешалайзд, като че ли без боя, или сребърен. Другия беше с някакъв RAM, или DH, или FREERIDE. Бях в кола и не можах да ги видя добре.
:offtopic: Този пич със Спешалайза да внимава как пресича...
Аватар
teodorchy_sofia

Мнениеот azsa-bachinito » Съб Авг 21, 2010 10:42 pm

На бялата вода около 8 4аса видехме един пич с натокания клаймбър. Що не свали фейса да ти видим сурата.
Аватар
azsa-bachinito

Мнениеот boriss13 » Нед Авг 22, 2010 7:20 pm

Eдна група щурикурове на Момина скала, се готвеха да бръмчат срещу вятъра... :wavey:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот тучо чучо » Вто Авг 24, 2010 12:22 pm

boriss13 написа:Eдна група щурикурове на Момина скала, се готвеха да бръмчат срещу вятъра... :wavey:

Мммммм, чудно бръмчане си спретнахме - влиза в Топ 3 на витошките карания! :agree:
Аватар
тучо чучо

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла