valio33 написа:Пич с рам фр и Ванилия около 5.20 на жълтите павета? (Раковска /- Т.Александорв)
nosoroga

valio33 написа:Пич с рам фр и Ванилия около 5.20 на жълтите павета? (Раковска /- Т.Александорв)
BurNiNg_IcE написа:valio33 написа:Пич с рам фр и Ванилия около 5.20 на жълтите павета? (Раковска /- Т.Александорв)
nosoroga
BurNiNg_IcE написа:Софийския Потър с приятеля му от Дървеница, преди беше с Аполон сега незнам. На кръстовището на Тодор Каблешков и България, аз бях в оранжевия 204.![]()
LIL написа:Днес ок 18.30 на велоалеята по Борис, малко след Красно село посока център- Двама тъпаци...здравейте тъпаци(особено единия) с бели фулфейс каски въртяха един до друг по алеята естествено заемайки я цялата и трябваше със скорост да навлизам в пешеходната част...нещо, което ''НИЕ'' колоездачите не обичаме да ни причиняват пешеходците! Въртящия срещу мен ясно показа, че не би се мръднал дори с цената на удар...нали, с фулфейс е все пак разбиш ли и присвивайки каска м/у раменете...глава дали имаше отдолу не мога да кажа, почна да върти бясно с/у мен. Силно се изкуших да го финтирам с рязка маенвра, но реших, че не си струва някой да се потроши...пък било то и с фулфейс
LIL написа:Днес ок 18.30 на велоалеята по Борис, малко след Красно село посока център- Двама тъпаци...здравейте тъпаци(особено единия) с бели фулфейс каски въртяха един до друг по алеята естествено заемайки я цялата и трябваше със скорост да навлизам в пешеходната част...нещо, което ''НИЕ'' колоездачите не обичаме да ни причиняват пешеходците! Въртящия срещу мен ясно показа, че не би се мръднал дори с цената на удар...нали, с фулфейс е все пак разбиш ли и присвивайки каска м/у раменете...глава дали имаше отдолу не мога да кажа, почна да върти бясно с/у мен. Силно се изкуших да го финтирам с рязка маенвра, но реших, че не си струва някой да се потроши...пък било то и с фулфейс
teodorchy_sofia написа:Вчера, привечер, няколко човека с багери на НДК. Едното беше KONA,а другото - червено колело, което в момента се продава.Другите не ги видях.
marsa написа:Преди половин час две бацета които изпреварих ме настигнаха на светофара и ми изкараха акъла със спирачки, защото явно не очакваха че ще спра на червеното.
Бацета: първо на червено принципно не се минава. Второ последните 7-8 секунди на червеното са най- опасни, щото отсреща им светва жълтото а принципа на жълто е спирачки или газ, обикновено второто. Трето от дясната страна на дясната лента не се отива в лявата насред кръстовището.
В планината е хубаво, и аз от там си идвах, но нито там е анархия, нито пък в града. Все пак в града има значително повече правила и норми, не е редно да се излагаме, не сме хванати от гората
BurNiNg_IcE написа:teodorchy_sofia написа:Вчера, привечер, няколко човека с багери на НДК. Едното беше KONA,а другото - червено колело, което в момента се продава.Другите не ги видях.
Кой си тии?![]()
![]()
Човека с Коната е PiCoZzZeN, a с червеното нещо бях аз.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nikolce написа:Надолу вече се разминах с момче и момиче, катереха нагоре.
boriss13 написа:Eдна група щурикурове на Момина скала, се готвеха да бръмчат срещу вятъра...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта