Та значи стоя си аз в офиса и хич не ми се работи та поради тая причина се ровя из форума каде видях как се разгобява вапросната вилка, и понеже нямам дълъг шестограм реших да се оранича само с махането на врътките отгоре, ей така да видя какво се вижда вътре в вилката, като ги махнах, с тях излизат и двете прожини като едната е с еластомер (някой ще обясни ли каква му е идеята, или служи като прост тампон при свиване), по принцип тази вилка както става ясно и от името 'и е правена за ХС, т.е. си е твърдичка и винаги ми се е искало да е по-мека та реших да махна едната пружина (естествено тази без еластомера) и "о чудо" (егати чудото - то е ясно какво става като се махне пружината), та като я тествах по тротоарите в обедната почивка се представи не лошо, та ще видим уикенда на витоша
Успех на всички!!!
П.С. Тъй като нямах клещи врътките могат а се развият и с отверка колкото по голяма и по тъпа толкова по добре за да не откъсне зъбчетата, та значи отверката се поставя странично и с удати с длан по посока на отвиване, с няколко удара (и няколко избити зъбчета) втулката тръгва да се развива, от там вече и на ръка може да се доразвие.