Поради факта обаче, че съм без кола (ще ми я вземат за уикенда) търся място за коча и мен

Милкоооо...какво да ти кажа, думи нямам, а и да имах не ми се говори вече...

taurus13 написа:.................................
Така че ние, които няма да видим Родопите тази седмица...решихме да организираме както е модерно напоследък акция
...........................
RedHawk написа:taurus13 написа:.................................
Така че ние, които няма да видим Родопите тази седмица...решихме да организираме както е модерно напоследък акция
...........................
Аз може ли да си кажа малко по-късно.![]()
А там в района освен Леденика има ли други Пещери/Дупки за завиране дето не са така урбанизирани и що годе удобни
за без екипировка?
sos написа:И аз съм в кюпа![]()
kojota написа:Гадове!
taurus13 написа:До момента разбирам, че сме 6 броя човеци...
RedHawk написа:taurus13 написа:До момента разбирам, че сме 6 броя човеци...
Е и аз окончателно съм вътре. Ако не ме броиш - значи 7
vpravov написа: Милко, кажи как стоят нещата с храната по маршрута, да знам какво да мъкна? Предполагам, че на Пършевица поне мляко има!
taurus13 написа:Утре сутринта ще звънна и ще дам подробности....
bobivg написа:Харчи ми извънградско 8-8,5л/100 бензин. Решавайте и казвайте дали да идвам с нея.
taurus13 написа:vpravov написа: Милко, кажи как стоят нещата с храната по маршрута, да знам какво да мъкна? Предполагам, че на Пършевица поне мляко има!
На Пършевица няма нищо....а мандрата я охраняват като военен обект - явно са се навъдили партизани у тез гори, а техния афинитет към мандрите с сравним с този на айдуците към македонската наденица...
Хижата Леденика принципно е на две части - туристическа и хотелска, отделно има и ресторант, който няма как да не работи, но все си мисля, че трябва да си вземем някаква храна, пък на място кой както си реши....
Утре сутринта ще звънна и ще дам подробности....
4getcredo написа:Х. Пършевица до мандрата работи... поне пролетта работеше и боба им беше безценен. В самата мандра има ресторант с чалга телевизор. Там също сме яли... агнешка чорба
KiselotoMliako написа:Здравейте,
Много ме тегли мероприятието и смятам да се включа. Тъй като, обаче, това ми е първото мнение във форума и съответно ще ми бъде първото каране в планината, а по думите на taurus13 "Бочиндолската пътека, не е баш алея в парка" смятам да се домъкна с мойта кола, та ако съвсем издъхна да имам бекъп вариант за връщане, а не да съсипвам карането на цялата група, че гледам все машини сте се събрали. За натам мога да кача 2 колела и 2 човека, но поради гореописаните причини, за връщане не мога да гарантирам нищо.
Ако можете да ме открехнете, имам два въпроса:
1. Е ли е възможно, ако преценя, че мамата си джаса и трябва да повъртя още два месеца велоергометър преди да тръгна с вас нанекъде, да се върна сам по изминатия път от гледна точка на маркировка и разклонения, като се има предвид, че не съм точно олигофрен, но от гледна точка на ориентация клоня на там.
2. Много ли ще запарва тази каска в сравнение с тази?
А, да, аз съм човека дето дойде на срещата на форума в сряда, без да е написал нито едно мнение
Поздрави
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта