MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 8:10 am

Звъннах на хижата Леденика - човека каза, че тази седмица е по-спокойно и нямало да има проблем с местата - имало стаи от 8 до 15 лв на легло, та на място можем да решим къде ни харесва. За ресторанта каза, че работи ако има клинети - предполагам, че събота и неделя винаги ще има предостатъчно хора. Все пак си вземете някаква храна....пък ние пак можем да ядем боб на Пършевица :)
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот RedHawk » Пет Авг 13, 2010 8:17 am

Ами като има толкова коли да взема и аз да се домъкна без колата.
Гледам места има доста. Малко съм по-далечко от мястото на срещата
ама на отиване ще се справя да се домъкна. Вече на връщане ако някой
има възможност да ме остави някъде по близо - Дружба 2, детелината на
околовръстното където се засича с Цариградско шосе / автомагистрала
Тракия/ ще бъде добре, че ще е понатрупана умора.
Ако става така кажете, а иначе ще мисля варианти.
:beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Авг 13, 2010 8:42 am

taurus13 написа:Нямаш проблем с връщането - пътя от Лакатник към Враца е повече от ясен и е само един...

Благодаря за отговора, идвам пък ще видим кон боб яде ли и ше стигне ли киселото мляко в Пършевица.
RedHawk написа:Ами като има толкова коли да взема и аз да се домъкна без колата...

Аз съм от Младост, така че мога да те взема на отиване от детелината или пък от Дружба, се ми е тая като няма задръстване. Виж за връщането, ако сколасам да карам с групата няма проблем и до Дружба да те метна, обаче си е под въпрос дали ше кача "пенсионерската пътека".
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот Sartor » Пет Авг 13, 2010 8:49 am

Как ме е яд, че пропускам... ама какво да се прави - вуйчото трябва да отдели и внимание на племенника. :popcorn:

Да си изкарате готино, а който няма да ходи (ъъъ, Ники - разбрах, че ти нещо оставаш в София), да вземе да се обади да измислим нещо... парково (визирам парка Витоша пл.) :rofl:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот RedHawk » Пет Авг 13, 2010 9:39 am

KiselotoMliako написа:
RedHawk написа:Ами като има толкова коли да взема и аз да се домъкна без колата...

Аз съм от Младост, така че мога да те взема на отиване от детелината или пък от Дружба, се ми е тая като няма задръстване. Виж за връщането, ако сколасам да карам с групата няма проблем и до Дружба да те метна, обаче си е под въпрос дали ше кача "пенсионерската пътека".

Идеално аз мога и до Младост да дойда. Примерно удобно място за товарене е пространството при Байк Центъра.
А пък за връщането ще го измислим. :beer:
Абе щом е "пенсионерска" тая пътека ще я борим. :D
Аватар
RedHawk

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Авг 13, 2010 10:50 am

RedHawk написа:
KiselotoMliako написа:
RedHawk написа:...Примерно удобно място за товарене е пространството при Байк Центъра...

OK, значи ако правилно съм разбрал от разписанието, срещата е в 7 на Сашо Невски, пътя от байк центъра до там е 10-на минути, обаче т.к. не съм товарил 2 колела досега предполагам, че ше отнеме около 10 мин, така че ако искаш 6.30ам там?
Аз съм с червена Дачия Лоуган MCV (комби), ако има нещо тел. ми е 0878 340 349.

Не го пиша на лично, щото искам да го комбинирам с въпроса: В 7 е срещата или в 7 ще тръгваме, понеже предполагам си отнема време товаренето по колите?
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот Vikingonbike » Пет Авг 13, 2010 11:54 am

Предлагам в 7 да е срещата - 7:15 тръгваме :jump2:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот RedHawk » Пет Авг 13, 2010 12:33 pm

KiselotoMliako написа:OK, значи ако правилно съм разбрал от разписанието, срещата е в 7 на Сашо Невски, пътя от байк центъра до там е 10-на минути, обаче т.к. не съм товарил 2 колела досега предполагам, че ше отнеме около 10 мин, така че ако искаш 6.30ам там?
....................

Ще гледам да съм на линия в 6:30 при Байк центъра. :)

Vikingonbike написа:Предлагам в 7 да е срещата - 7:15 тръгваме :jump2:

Наистина 7 е добре както беше първоначално, че деня вече намалява.
Аватар
RedHawk

Мнениеот sos » Пет Авг 13, 2010 2:29 pm

Другари, предложението е утре в 07.00ч.на Ал. Невски.Разпределяне по колите :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 2:59 pm

Откъде ще излезете от София...през надлез Надежда и Илиенци ли? - аз нали съм в Люлин та да не въртя сутринта рано до Невски, не може ли да ви засрещна някъде натам...?
А освен Добри, който вози двама + няколко колела, коя е другата кола?
Последна промяна taurus13 на Пет Авг 13, 2010 3:35 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот bobivg » Пет Авг 13, 2010 3:28 pm

Понеже до сега никой официално не е заявил желание да се вози при мен, та да попитам има ли останало място за мен и колелото ми в някоя кола, че сам не ми се пътува от финансова гледна точка?
Изображение
Аватар
bobivg

Рейтинг: 1710

Мнениеот Sartor » Пет Авг 13, 2010 3:57 pm

Никой ли не иска да повъртим утре по Витоша... за тези, които остават?
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот Kpoko » Пет Авг 13, 2010 5:41 pm

По мои сметки сме 8 човека:
taurus13, Kpoko, Vikingonbike, RedHawk, sos, bobivg, vpravov, KiselotoMliako, ако има някой изпуснат, да си казва.
Като гледам сме си отсекъде за на Добри баничарката и още 2 коли - 1 при Добри, и по 3-ма в колите, колелата - както дойдат.
Аватар
Kpoko

Мнениеот RedHawk » Пет Авг 13, 2010 7:20 pm

Kpoko написа:По мои сметки сме 8 човека:
taurus13, Kpoko, Vikingonbike, RedHawk, sos, bobivg, vpravov, KiselotoMliako, ако има някой изпуснат, да си казва.
Като гледам сме си отсекъде за на Добри баничарката и още 2 коли - 1 при Добри, и по 3-ма в колите, колелата - както дойдат.

Абсолютно е така само с Добри и една кола няма да се съберем, така че :

bobivg написа:Понеже до сега никой официално не е заявил желание да се вози при мен, та да попитам има ли останало място за мен и колелото ми в някоя кола, че сам не ми се пътува от финансова гледна точка?

Сигурно ще има хора и за твоята кола.
Трябва да се уточним добре - утре някой да не ходи пеша до Лакатник. :D
Аватар
RedHawk

Мнениеот bobivg » Пет Авг 13, 2010 7:33 pm

Аз нямам проблем да дойда с колата само кажете, че е необходима. На пл.А. Невски не знам дали мога да я оставя, а и живея близо до Пирогов та не ми е много далече мястото на срещата.
п.п skype bobivg tel.0878276192
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот sos » Пет Авг 13, 2010 8:24 pm

Само баничката и една кола няма да стигнат, поне още една. Милко ще излезем през Илиенци!
Аватар
sos

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 8:31 pm

Другариии...дайте да се организираме, че утрото дойде и всеки говори в условно наклонение...Трябват две коли дето да събират 6 човеци и 4 байка(другите 4 Добри би могъл да ги натовари) - двама по желание да се заяват, че утре да не се окачем 7 пешаци с едно двуместно Caddy. :D
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот vpravov » Пет Авг 13, 2010 8:41 pm

Опа... веригата е смазана и багажа почти стегнат, будилника навит. Аз съм без кола със сигурност! Девойката вече си е направила графика за уикенда и ще бъде много грубо да я оставя с двете деца без кола. :dontknow:
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Авг 13, 2010 8:44 pm

Аз идвам твърдо натам, но пак казвам, че ми е първи път, та нямам представа дали ще стигна до хижата. Иначе колата ми е комби и 3 човека с 2 колела влизат 100%, предполагам, че и трето мога да набутам, но никога не съм пробвал.
Ако стигна до хижата, дори да се наложи на следващият ден да пускам по обратния път не ми е проблем да изчакам долу и да си върна хората, но все пак ми се ще да имате бекъп вариант, а не да ме чакате и/или да си късам джигера само за да не изпортя групата.
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот bobivg » Пет Авг 13, 2010 8:45 pm

Добре аз съм втория с кола :agree:
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот RedHawk » Пет Авг 13, 2010 8:52 pm

KiselotoMliako написа:Аз идвам твърдо натам, но пак казвам, че ми е първи път, та нямам представа дали ще стигна до хижата. Иначе колата ми е комби и 3 човека с 2 колела влизат 100%, предполагам, че и трето мога да набутам, но никога не съм пробвал.
Ако стигна до хижата, дори да се наложи на следващият ден да пускам по обратния път не ми е проблем да изчакам долу и да си върна хората, но все пак ми се ще да имате бекъп вариант, а не да ме чакате и/или да си късам джигера само за да не изпортя групата.

Аз утре съм с теб - 6:30 на Байк центъра и оттам отиваме на Ал. Невски
Спокойно няма да те оставим да се предадеш :) ще бутаме ще тикаме, ще го качим тоя баир.

bobivg написа:Добре аз съм втория с кола :agree:

При това положение сметките излизат - остава така нали?

bobivg написа:Аз нямам проблем да взема колата ако се налага багажника ми е за 3 колела а вътре 4 (може и 5-ма да се наврем) комби е така, че ще има и място и за багажа. Харчи ми извънградско 8-8,5л/100 бензин. Решавайте и казвайте дали да идвам с нея.

И при това положение все ще успеем да се наместим.
Аватар
RedHawk

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 9:02 pm

Добре..приемаме, че Bobivg идва с неговата и товари 3 колела и 3 човека...остават още толкова за товарене. Ако "kiseloto mlako" (боже човече кажи ка се казваш), идва с неговата, на отиване проблема е решен, но на нас не ни се иска да оставаме без транспорт в неделя вечерта, щото човека си каза, че може да драсне към София и по-рано, ако нещо реши, че не става.
Аз лично винаги мога да тръгна с варела, обаче мога да кача само един човек с колело, отделно че возията е... Аз като гледам от заявилите наличност на кола остава само Светльо, но той засега се е ориентирал към возене при k.mlqko....така че ако остане този вариянт, аз ще паля варела, пък ако на връщане нещата с Дачията се прекарат, че ви тъпча някак в таратайката...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот sos » Пет Авг 13, 2010 9:03 pm

Да така е точно, и едно питане, а бе Кроко нещо ми изчезна :dontknow:
Аватар
sos

Мнениеот Kpoko » Пет Авг 13, 2010 9:12 pm

Къде пък ти изчезнах на тебе, бе :). Глейдате ся, ако КиселотоМляко си бие камшика по-рано, оставаме 7 човека, със 7 колела, баничарката и комбито на Боби, в което криво-ляво можем да се натъпчем 5 човека, един ще е при Добри и те така. А ако не се лъжа кадито събираше 5 колела.
Аватар
Kpoko

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 9:14 pm

Да е изчезнал...колко да е изчезнал...тук е някъде. Утре на Невски, ще му намерите място в някоя от трите коли. Аз ще паля таралясника директно от Люлин и ще се чакаме на Лакатник...(колко хубаво...ще открадна някоя ценна минута сън :) )
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот KiselotoMliako » Пет Авг 13, 2010 9:14 pm

taurus13 написа:...(боже човече кажи ка се казваш)...

Иначе се казвам Николай :)

Да не правиме голям разход на нафта, пък и да сме ЕКО, тъй като така и така съм резервирал събота и неделя за каране, ще ви предложа следния вариант:
Ако взема та се скапя и издъхна некъде по пътя, се връщам до колата и се качвам с нея до хижата горе - миналата година ходих до пещерата, ако хижата е някъде до нея нямам проблеми да стигна с кола до там. На другия ден ше си връткам там некви пътечки и после ще мина да ви събера от някъде. Малко ме притеснява, че планината не е парка и може да се затрия някъде, но мисля, че няма да е проблем и ще внимавам с разклоните.

Ако сте навити на този вариант, ще спестиме едно возило.
Аватар
KiselotoMliako

Мнениеот ХристоС. » Пет Авг 13, 2010 9:23 pm

Хм, както си е обичай за мен - закъснявам с уговорките. Имам доброто желание да се включа в съботно-неделното каране, но ако се окаже, че съм закъснял и за мен и машината няма да се намери място никъде - просто ще ви пожелая „приятно каране“ утре в 7:00 наживо. Уж следя темите за карания, а накрая все се оказва, че чета в последния момент на правилното място. Затова не искам да ангажирам никого, който вече си е направил плановете, но за утре съм сигурен на Ал. Невски, пък... каквото сабя покаже :D
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state
Аватар
ХристоС.

Рейтинг: 1511

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 9:25 pm

Хижата е баш пред пещерата...как си я пропуснал??? За да не ти е притеснено, пък и на нас, аз все пак ще дойда с "варела", щото не ми е проблем - той е еко-номичен (7/100 газ), пък ако има проблем, ще се накачулим някак - багажника на теглича е за две колела, но мога да прасна едно директно на капака и да го вържа за другите. Задна седалка нямам, ама успешно се замествам с куфара с инструментите...така че, няма грижи...
пък от септевври живот и здраве ще ви возя на хонда комби... ;)
Последна промяна taurus13 на Пет Авг 13, 2010 9:26 pm, променена общо 1 път
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот bobivg » Пет Авг 13, 2010 9:26 pm

Kpoko написа:Къде пък ти изчезнах на тебе, бе :). Глейдате ся, ако КиселотоМляко си бие камшика по-рано, оставаме 7 човека, със 7 колела, баничарката и комбито на Боби, в което криво-ляво можем да се натъпчем 5 човека, един ще е при Добри и те така. А ако не се лъжа кадито събираше 5 колела.

И аз не виждам проблем ако Николай си тръгне по-рано сметка излиза и за връщане.
Изображение
Аватар
bobivg

Мнениеот taurus13 » Пет Авг 13, 2010 9:31 pm

Вземете си дъждобрани, че времето напоследък си е..таковало таковатата....особено по билата на планините - тъкмо няма да ни е жега...уфф а, как ме мързи да си стягам багажа...
Изображение
Аватар
taurus13

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания