taurus13 написа:Нямаш проблем с връщането - пътя от Лакатник към Враца е повече от ясен и е само един...
RedHawk написа:Ами като има толкова коли да взема и аз да се домъкна без колата...
KiselotoMliako написа:RedHawk написа:Ами като има толкова коли да взема и аз да се домъкна без колата...
Аз съм от Младост, така че мога да те взема на отиване от детелината или пък от Дружба, се ми е тая като няма задръстване. Виж за връщането, ако сколасам да карам с групата няма проблем и до Дружба да те метна, обаче си е под въпрос дали ше кача "пенсионерската пътека".
RedHawk написа:KiselotoMliako написа:RedHawk написа:...Примерно удобно място за товарене е пространството при Байк Центъра...
KiselotoMliako написа:OK, значи ако правилно съм разбрал от разписанието, срещата е в 7 на Сашо Невски, пътя от байк центъра до там е 10-на минути, обаче т.к. не съм товарил 2 колела досега предполагам, че ше отнеме около 10 мин, така че ако искаш 6.30ам там?
....................
Vikingonbike написа:Предлагам в 7 да е срещата - 7:15 тръгваме
Kpoko написа:По мои сметки сме 8 човека:
taurus13, Kpoko, Vikingonbike, RedHawk, sos, bobivg, vpravov, KiselotoMliako, ако има някой изпуснат, да си казва.
Като гледам сме си отсекъде за на Добри баничарката и още 2 коли - 1 при Добри, и по 3-ма в колите, колелата - както дойдат.
bobivg написа:Понеже до сега никой официално не е заявил желание да се вози при мен, та да попитам има ли останало място за мен и колелото ми в някоя кола, че сам не ми се пътува от финансова гледна точка?
KiselotoMliako написа:Аз идвам твърдо натам, но пак казвам, че ми е първи път, та нямам представа дали ще стигна до хижата. Иначе колата ми е комби и 3 човека с 2 колела влизат 100%, предполагам, че и трето мога да набутам, но никога не съм пробвал.
Ако стигна до хижата, дори да се наложи на следващият ден да пускам по обратния път не ми е проблем да изчакам долу и да си върна хората, но все пак ми се ще да имате бекъп вариант, а не да ме чакате и/или да си късам джигера само за да не изпортя групата.
bobivg написа:Добре аз съм втория с кола
bobivg написа:Аз нямам проблем да взема колата ако се налага багажника ми е за 3 колела а вътре 4 (може и 5-ма да се наврем) комби е така, че ще има и място и за багажа. Харчи ми извънградско 8-8,5л/100 бензин. Решавайте и казвайте дали да идвам с нея.
taurus13 написа:...(боже човече кажи ка се казваш)...
Kpoko написа:Къде пък ти изчезнах на тебе, бе. Глейдате ся, ако КиселотоМляко си бие камшика по-рано, оставаме 7 човека, със 7 колела, баничарката и комбито на Боби, в което криво-ляво можем да се натъпчем 5 човека, един ще е при Добри и те така. А ако не се лъжа кадито събираше 5 колела.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта