MTB-клуб С.К.А.

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: MTB-клуб С.К.А.

Мнениеот KiselotoMliako » Вто Авг 17, 2010 8:54 pm

Vikingonbike написа:...А че си прекарахме страхотно - мисля че две мнения няма ;) :agree:

Бфф, определено няма две мнения, от неделя до сега, не мога да си върша работата - само колела са ми в главата - маршрути, спирачки, протектори - разсипах се от четене.
То да караш колело и да караш колело били две съвсееем различни неща като смениш контекста.
Благодаря ви пичове, за мега якия уикенд, следващия път като сте на "пенсионерски път", определено може да ме броите, ако смятате, че не е само за про-та.
Аватар
KiselotoMliako

Рейтинг: 2000

Мнениеот ХристоС. » Вто Авг 17, 2010 11:11 pm

taurus13 написа:Малко снимки и от мен.... Май гот си прекарахме...а? Сигурно сме първите идиоти качили тази екопътека с колела..Жалко, че не можах да ви пусна по финала на трасето...

Вярно са малко снимките - бях останал с впечатлението, че доста повече снима :look: За сметка на това ме има на 30% от тях - толкова ли ме обича обективът :bigeyes: :emlaugh: :nuts: На 100% си изкарахме „супер гот“ и предвид с какво можем да се похвалим сега - създаването на новата дисциплина „велоалпинизъм“ - струваше си всяко усилие :beer: А за пътеката - не съжалявай, с радост ще се пробвам да я карам с теб следващия път, като имаш мерак да прекарваш хора оттам (не се съмнявам, че и останалите ще потвърдят същото желание). След спускането към Згориград съм с прегрят диск и без почти никакви накладки отзад - ще трябва да взема мерки зa предстоящия weekend :) Обаче си „турих в ред“ всички фарчета и челници, така че можем спокойно и нощно спускане да правим - няма да допусна втори път пропуска да съм без никакво осветление в планината (освен ако не е само утринно-обедно каране в близост до София) :shades:

vpravov - много се радвам за телефона, честито :thumbu: Единият от моите, които бях оставил в София за weekend-a, беше останал без mA батерия и сега не се зарежда - без да съм го губил ме изостави :weepn:

Vikingonbike и KiselotoMliako - само така; стягайте се за предстоящото каране. Викторе, бих казал (понеже беше в нашата група), че се справи чудесно надолу и със сигурност по-добре от мен - аз продължавам да спускам отвратително тромаво, излишно бавно и прекалено предпазливо, а ти си се пускаш без твърде много притеснения (така и трябва :thumbu:)... Според Добри - Ники също се е справил чудесно като за „новак“ - поздравления! :wavey: :peace:
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state
Аватар
ХристоС.

Рейтинг: 1511

Мнениеот taurus13 » Сря Авг 18, 2010 12:03 am

@ХристоС.
А...той велоалпинизма не е от този уикенд....но да речем, че малко го доразвихме...Всъщност за мен това е типичното ендуро - планински номади с велосипеди - искат се сила, издържливост, психическа устойчивост, умения за оцеляване. Всичко това пък прави преживяването, не просто едно каране, а почти приключение. За целта обаче си трябва и съответна екипировка, защото винаги можеш да очакваш изненади, а тя почва да прави раницата ти да тежи постоянно 8-12кг. Отделно, че и байка трябва да е почти bombproof. Аз карам с мойте накладки година и половина на подобни на Згориградската пътечки...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот ХристоС. » Сря Авг 18, 2010 7:50 am

Моите са на поне година (не помня кога за последно съм ги сменял), а и дисковете ми ги изяждат малко по-агресивно, отделно като добавим, че ползвам повече от теб спирачките - нещата си имат обяснение :) Такова еnduro, че да се налага да си предаваме колелата от ръка на ръка и дори да няма достатъчно място на горната площадка да ги съберем, преди следващата щафета по предаване,не съм и сънувал :D
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
Аватар
ХристоС.

Мнениеот kapitanblood » Сря Авг 18, 2010 7:57 am

Здравейте,С.К.А.-листитеЕ...завърнах се от ПВ4....изморен,изгорял..но МНОГО доволен.....
Имаше,хора,които ми липсваха там,те знаят кои са...
Гледах,снимките от Врачанския балкан,....браво страхотно изкарване....хареса ли ви пътеката надолу към Очин дол...???ДаААА..нали...аз изпуснах 50% от нея,заради ТЪПАТА вилка,но смятам скоро да я пусна пак,и Емо е обещал,още и по-добри пътечки... :evil:
5 дни в раЯ...РодопС.К.А. гледка...няма как да се опише с думи....
Там,разтоянието се мери в денивилация,а не в километри....като ви кажат "Родопско равно"-обръщайте се и БегАйТеее...то варира в границите от 10%-15% наклон.....а пътеките които спускахме..... :evil: можеше да си видиш заднка на някои места....Кривите спици-напшравиха перфектната организация,маршрути ,,,,абе всичко,което да ти достави душевна и байкърска...ч...(тътт)...я....
Запознах се,с много готини хора,.....видях и ядох неща,които няма къде другаде да срещенете... :clap:
Минахме,през селца,сгушени в планината,където времето беше спряло......хората усмихнати,приветливи....много ни се радваха....
Кулминацията....беше 2 агнета......част от 100 каба гайди,3-ма,1 жена с невероятен глас,2 мъже с гайди....просто сърцето ти спира като слушаш,и това на фона на една къщичка с камина,маса отрупана с АгНешко....реката зад теб....като се сетя и сега,кожата ми настръхва....невероятно.... :bowdown:
С гордост,мога да отбележа,че за 5(пЕт)дни не съм падналллЛ,техническите ми умения,скочиха с 2 левъла.... :evil: ,просто не поварвах на УшИтЕ си какво се случваше....
Пълния разказ довечера,на сбирката в 19ч.....
Стягайте се ,за нови предизвикателства.....EmZo(Емо)...ни е обещал още адреналин и приятни моменти.... :clap:
На връщане,нямаше как да мина през Пловдив,много късно стана......но ако държите,да пробвате и видите модел на джърситата....в ДИЕМ,имат спец.модел"Крива спица",с цял цип....може да бъде уредено,да се пробва....
Другата седмица,наЙ-къСноО,,,трябва да направим поръчката..... :agree:
Много се замотахме....... :nono:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот Vikingonbike » Сря Авг 18, 2010 8:54 am

@ХристоС. - благодаря ти за думите, но какво да ти кажа, още ехеее мнооого много има да уча ;) За себе си аз също спускам тромаво да ти кажа, но за щастие пред нас има хора като Милко, Кроко и Владо, които спускат както си трябва и те надъхват поне да се опитваш като тях :bowdown: Същото важи и нагоре между другото, когато хора пък като теб (за които наклона няма никакво значение, ако ще да е отвес :agree: ) те карат да въртиш яко за да ги гониш :beer:

Айде довечера дано се съберем повече :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот kvelikov » Сря Авг 18, 2010 8:04 pm

Радо, аз ще опитам в края на месеца да се разходя до фирмата и да оправя нещата.
Единственият стоп-фактор са размерите и кройката. Не бързайте, че да не кълнете после... :D
:beer:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот THEZOGGO » Сря Авг 18, 2010 8:44 pm

Днес видях старите накладки на Добри, оставени при Даниел след приключението Ви уикенда. Инересно бяха свършили :D :agree: Много прецизно нямаше и един микрон феродо. :bowdown: :bigeyes: Луд човек. :clap: Добре сте покарали особенно надолу! :evil: :beer:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот kapitanblood » Сря Авг 18, 2010 11:52 pm

kvelikov написа:Радо, аз ще опитам в края на месеца да се разходя до фирмата и да оправя нещата.
Единственият стоп-фактор са размерите и кройката. Не бързайте, че да не кълнете после... :D
:beer:

КрасчОО,морски колоездачо......Решихме,всеки да си избере кройката...ниЕ с коремчетата ще вземем блузите с дълъг ръкав за DH,манекенчетата... :D XC-джърсита,няма какво да го умуваме повече....че сняг ще завали.... :rofl:
Като цветове,сме го решили,размерите всеки да си прецени....
Незнам,само за какво да ходиме,няма да ни дадът мостра,от всички размери и кройки....
Иначе,има опция,в понеделник да отида с Виктор до там.... :dontknow:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Sartor » Чет Авг 19, 2010 8:37 am

Давайте да се разберем за Стара Планина този уикенд... Милко предложи един палав маршрут с носене и бутане в началото и после една арна пътечка надолЕ. :bowdown:
Аватар
Sartor

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 19, 2010 9:38 am

Sartor написа:Давайте да се разберем за Стара Планина този уикенд... Милко предложи един палав маршрут с носене и бутане в началото и после една арна пътечка надолЕ. :bowdown:

Кирее...де са обаждаш? - точно пътечката надолу е най-неясното нещо в цялата работа.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот ХристоС. » Чет Авг 19, 2010 9:54 am

За Стара планина, където и да се кара, или където и другаде да се кара - аз съм „в кюпа“ :)

P.S: Няма никаква връзка, но вчера щях да умра от... срам :blush: :rofl:... след като по средата на срещата жестоко ми се скъсаха панталоните точно отпред, по средата - 2 часа така изкарах, преди да се прибера... добре, че Т-Shirt-a ми беше същия цвят като панталона и по-дълъг, та някак успявах да прикрия „аварията“, ама ако някой тайно е правил снимки - моля да ги изтрие :beer: На всичкото отгоре паднах, на алеята покрай реката, по най-балъшкия начин, хи-хи...
Аватар
ХристоС.

Мнениеот Sartor » Чет Авг 19, 2010 10:23 am

taurus13 написа:Кирее...де са обаждаш? - точно пътечката надолу е най-неясното нещо в цялата работа.

Добре, вече ще си трая - ще чакам големите да решат. :peace:
Аватар
Sartor

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 19, 2010 10:32 am

Sartor написа:
taurus13 написа:Кирее...де са обаждаш? - точно пътечката надолу е най-неясното нещо в цялата работа.

Добре, вече ще си трая - ще чакам големите да решат. :peace:

Не големите...а знаещия...;) Той е само един,минавал по тоя трак ;)
Главната цел.е да се проучат пътеките в този район....няма да е много лесно...трябва си физическа подготовка,за това начинание... :agree:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 19, 2010 11:56 am

Така...до момента се чудех дали да пусна официално информация, но понеже никога не сме били потайни, да не ставаме и сега...
Става дума за следното: Каране, влачене, бутане из Централен Балкан по дестинация с.Хр.Даново - Беклемето - х.Козя Стена(преспиване) - х.Ехо и спускане на юг посока с.Розино
Карането е с проучвателен характер, има участъци некарани и неминавани от мен, няма гаранции за прекрасно прекарване, завършващо с страхотни пътечки и пр. Маршрута е тежък, има задължително носене на байк сумарно около 3 часа по билото, участъците за спускане известни ми до момента са трудни и са по близо до FR отколкото до XC.
Пиша това, за да откажа предварително хора, които нямат достатъчно физическа и психическа издържливост, защото тръгнем ли...няма връщане.

Най общо идеята: тръгваме от с.Хр.Даново по стар военен път изкачващ се до Беклемето. Пътя минава покрай водопада Сувчарско пръскало, което се пада леко встрани и смятам да ида да го видя. Пътя е сигурен, но не съм го качвал...
От Беклемето поемамме към х.Козя Стена по билото - на места се кара, на места се бута, на места се носи. Гледки бол...На хижата отсядаме за нощта. Хижата е голяма и все ще ни побере - ще се опитам да звънна за всеки случай. По принцип на хижата няма храна, освен вафли, кафе, чай, бира, безалкохолни. Ако има резервация за група, може да готвят.
На другия ден(неделя) поемаме по атрактивната пътека към х.Ехо - тясна изсечена из стръмен тревист склон - носене му е майката на много места до разклона за х.Васильов. От разклона до Ехо има малко спускане и малко качване, което може и да се върти от по ячките. На х. Ехо пием бира и кафе и опитваме да съберем повече инфо за пътеките надолу.
Сизането започва с подсичане на вр. Юмрука до мест. Карагьолски преслап. По време на това подсичане има два технични участъка и малко равно. От карагьолски преслап започва чуденето - каране по зимната маркировка по гърба или забиване по стръмна, крива технична пътека към едно дере. По гърба не съм пускал, из дерето съм се губил.... :D
Идеята е да се намери относително караем трак(не казвам пътека) от типа FR до разклона с блатото. В гората има скоростен черен път, който би трябвало да може да се сече напряко(през мечките....там ги има доста :D ) АКо се кара по поляната, ще се опитаме да гоним някъв трак по границата с гората. В името на науката, дори може да се разделим на две опознавателни групи.
Стигнем ли разклона с блатото, пътя е един - захващаме черен път, и изкачвайки се стремим да се озовем на един връх над Розино откъдето до селото е баси фрийрайда....дет се вика - среща в селото. Това изкачване също е възможно привидно(ясно личи път на GE), но аз не съм го правил - минавал съм по по-нисък хоризонтален път, но така изпуснах част от спускането.

Това в общи линии...приключението ви е гарантирано. Носете си храна, горна дреха(може и без дълъг панталон), дъждобран, ветровка, ОСВЕТЛЕНИЕ, РЕЗЕРВНИ ГУМИ(по възможност по дебели) и изобщо всчико необходимо за каране с неясен характер.
Засега сме 7-8 човеци и горе-долу сме се наместили в 3 коли, демек допълнително идаващи, трява да се организират някак с транспорт. Разбира се, транспорта ще го оптимизираме до последния момент.

Който идва си е на собствена отговорност - забавлението е напълно в духа на С.К.А - не желая някой да ме мрази, още повече да ме гони със седалкова тръба в ръка из гората :D Все пак няма да има мостчета, трамплини и живи вериги, като миналата седмица над Згориград. Планината е красива, времето е топло...планинските номади са в акция... дано не завали.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 19, 2010 12:28 pm

не желая някой да ме мрази

Мразим те,че днес е едва четвъртък... :D ,престани да описваш,така подробно,и увлекателно... :agree:
има участъци некарани и неминавани от мен

Още ли има такива... :popcorn:
забавлението е напълно в духа на С.К.А

Духът,е пуснат от бутилката,та да го дириме сега и в Стара планина.... :D
Милко,ГОЛЕМ СИ... :clap:
Само,онова МОрСкото момченце ми липсва....ама.....ще се наказваме,за толкова неизвинени липси,на таквиз карания.... :deal: ,,,,а МОЯта партия,ДоромирчО,да не се праи на болен,довечера ще му занеса лекарства,ако не помогнат.взимам пръчката.... :eyebrow:
НептУНЕЕЕЕ,донеси ми мидичка брееее..... :D :eyebrow:
Последна промяна kapitanblood на Чет Авг 19, 2010 12:36 pm, променена общо 1 път
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот did » Чет Авг 19, 2010 12:35 pm

За спускането не знам, но изкачването ще ви хареса. Прилича на един асфалт, посетен масово тия дни от колоездачи, по който се бута и носи :)

Приятелски съвет: не си оставяйте колите в Христо Даново!

Да пратите много поздрави на Сувчарското пръскало :beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 19, 2010 12:41 pm

За спускането не знам, но изкачването ще ви хареса. Прилича на един асфалт, посетен масово тия дни от колоездачи, по който се бута и носи

АААА....нема такова чудо....де е това???Хасвалт да се бута,,,и то надолу.... :bigeyes: ...Мите ,къде си ходил тия дни.... :D
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот borislav » Чет Авг 19, 2010 1:17 pm

did написа:Приятелски съвет: не си оставяйте колите в Христо Даново!

Мерси за съвета, може и в Кърнаре да ги оставим, само на 4 км асфалт е от Хр Даново.
А каква е причината там да не се оставят коли?
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот did » Чет Авг 19, 2010 1:24 pm

Много индианци има в Христо Даново и не са от читавите.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 19, 2010 4:08 pm

За индианците от Хр.Даново зная...ще оставим колите пред къщата ми в Иганово - там няма проблем, но ще трябва да вртътнем 7-8 км хасфалт по равничко...
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот kapitanblood » Чет Авг 19, 2010 4:27 pm

taurus13 написа:За индианците от Хр.Даново зная...ще оставим колите пред къщата ми в Иганово - там няма проблем, но ще трябва да вртътнем 7-8 км хасфалт по равничко...

Хммм,равничко,7-8 км,,,,, :D ,челници,....все повече започва да ми харесва....ако,има още запази го като изненада,иначе няма да е интересноооО..... :D
Типичен,С.К.А.-уикенд.....добре,че поне няма да гоним влак,че мойта вилка,нещо не ги харесва,предпочита да се вози на кола....да я духне ветрецааА....да падне прахта :rofl:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Мнениеот Vikingonbike » Чет Авг 19, 2010 4:41 pm

Аз мога да кажа едно едничко нещо, и то за жалост не е "идвам" :crap:
Тепърва ми предстои купуване на глупави сватбени подаръци и тем подобни щуротии...
Пожелавам ви страхотно изкарване, много положителни емоции, както каза Радо - типичен С.К.А уикенд, по който ще въздишам после, гледайки снимките.

ПС - Милко, на теб човек може само да ти бъде благодарен, за това което правиш! :agree:

Поздрави на всички и нека е безаварийно!!! :wavey:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Мнениеот taurus13 » Чет Авг 19, 2010 5:37 pm

Между другото....гледам спаднала ми предната гума...е, викам си - явно накрая на Очиндолското съм забол някой трън и не е имало достатъчно време бозата да запуши дупката и за два дена издишала полека. Бих могъл да я припомпам, но все пак реших да махна гумата да видя за какво иде реч. Ами какво да ви кажа... вътрешната съскаше на две-три места, но не бяха за лепене - бозицата щеше да ги запуши. Оглеждам външната, отвътре.....бррр един бодил 5мм дълъг стърчи право навътре...счупих го. Да ама има втори, счупих и него...Е да ама има и трети хубавец...и четвърти и пети и шести...
Туй то - карал съм с 6 мощни бодила + незнам колко от типа влез-излез...Сега ако някой има съмнения за вътрешните с боза, вече да ги няма - търкаляш 150грама отгоре, ама не носиш 6 резервни гуми и 20 лепенки и не губиш 3 часа по трасето за лепене и смяна на гуми.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот ХристоС. » Чет Авг 19, 2010 6:49 pm

Както заявих нееднократно - бих искал и аз да се включа... и търся транспорт за 1 човек с раница и колело :)

А това с тръните си е вярно - аз моите уж внимателно ги оглеждах и почистих от „гадове“, но цяла седмица карам все тях (че още не съм си прибрал сликовете, които останаха у един приятел) и задната все се пука така, че спада с по около 2 атмосфери на денонощие - явно съм пропуснал някой много дребен...
Аватар
ХристоС.

Мнениеот RedHawk » Чет Авг 19, 2010 8:23 pm

taurus13 написа:Така...до момента се чудех дали да пусна официално информация, но понеже никога не сме били потайни, да не ставаме и сега...
......

Не сте потайни ама сте лоши :P , как па се не спряхте една събота и неделя. След такова описание как да не са му безсънни нощите на човек :look:
Е колкото и да ми се иска тоя път не става. :( - па вие си бутайте там по баирите :xx(:
Много приятно изкарване и много нови емоции! - което си е гарантирано. :beer:
Милко ти си вземи оная вафличка - да не се стига чак до седалкови колчета. :lol2:
Весело и безаварийно!
:beer: :beer: :beer:
Аватар
RedHawk

Мнениеот nicky bike » Чет Авг 19, 2010 9:34 pm

Нямам много време да чета ,но ако има вариянт с каване до горе с кола и после някой да ме качи да си всема колата?
Има ли такава опция да оставим кола в Розино или някъде долу за да качи шофьорите за колите?

Аз първо мислех да го правя см, но се сетих за Милко и прочетох отново разказа и се запалих по тази идея да го мина. Понеже съм малко фен на такива мероприятия с повече носене и "аграрно спускане" смятам да участвам като единсвеното което мога да донеса в помощ на останалите е ... добро настроение :lol: :roll2: ... и малко джин (за пиене). ;)
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот vpravov » Чет Авг 19, 2010 10:12 pm

Ех Милко - Милкооо!!! Милкоооо!!! Жена ти как те търпи???
Втори пореден уикенд с преспиване!?! Вярно, че и ХристоС. бди над С.К.А.лалазите, ама ти определено си Изкусителя и вътрешната борба е жестока! :D

Трябва, обаче, да се обръща внимание и на семейството! :peace:
RedHawk написа:Много приятно изкарване и много нови емоции! - което си е гарантирано. :beer:

:agree: :agree: :agree:

edit: Боби. Зависи от гледната точка. Когато процента на отговорностите надвишава процента на свободната воля, всяко отклонение от тях е сериозен лукс. И всяко нещо, което те предразполага да кръшнеш от отговорност си е изкушение! Но и ситуацията на повишените отговорности, когато е разумен избор, си има много положителното и не е за оплакване и аз не се оплаквам. Всяко нещо с времето си! А идеите на Милко вдъхновяват да се кръшка яко!!! Но поради това и са още по-сладки за изпълнение, когато се подадеш! :agree: :beer:

едит2:
nicky bike написа:
vpravov написа:... Трябва, обаче, да се обръща внимание и на семейството! ...

И за семейстото сме помислили. Другата седмица 28-29.08 са за семейсвтото. Обещал съм на жената да я заведа по планината (пеш) където пожелае дали Рила или пък Родопи. ;) където поиска.

Който желае може да помисли и за своята. ;)

това ще правя този уикенд. И не само за жената, но и за децата. :agree:
Последна промяна vpravov на Чет Авг 19, 2010 10:44 pm, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
vpravov

Мнениеот borislav » Чет Авг 19, 2010 10:18 pm

vpravov написа:Изкусителя

На Милко жълто кръгче бих му сложил, не рога, все хубави карания измисля :D
Изображение
Аватар
borislav

Мнениеот nicky bike » Чет Авг 19, 2010 10:21 pm

vpravov написа:... Трябва, обаче, да се обръща внимание и на семейството! ...

И за семейстото сме помислили. Другата седмица 28-29.08 са за семейсвтото. Обещал съм на жената да я заведа по планината (пеш) където пожелае дали Рила или пък Родопи. ;) където поиска.

Който желае може да помисли и за своята. ;)
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания