Здравейте,С.К.А.-листитеЕ...завърнах се от ПВ4....изморен,изгорял..но МНОГО доволен.....
Имаше,хора,които ми липсваха там,те знаят кои са...
Гледах,снимките от Врачанския балкан,....браво страхотно изкарване....хареса ли ви пътеката надолу към Очин дол...???ДаААА..нали...аз изпуснах 50% от нея,заради ТЪПАТА вилка,но смятам скоро да я пусна пак,и Емо е обещал,още и по-добри пътечки...
5 дни в раЯ...РодопС.К.А. гледка...няма как да се опише с думи....
Там,разтоянието се мери в денивилация,а не в километри....като ви кажат "Родопско равно"-обръщайте се и БегАйТеее...то варира в границите от 10%-15% наклон.....а пътеките които спускахме.....

можеше да си видиш заднка на някои места....Кривите спици-напшравиха перфектната организация,маршрути ,,,,абе всичко,което да ти достави душевна и байкърска...ч...(тътт)...я....
Запознах се,с много готини хора,.....видях и ядох неща,които няма къде другаде да срещенете...
Минахме,през селца,сгушени в планината,където времето беше спряло......хората усмихнати,приветливи....много ни се радваха....
Кулминацията....беше 2 агнета......част от 100 каба гайди,3-ма,1 жена с невероятен глас,2 мъже с гайди....просто сърцето ти спира като слушаш,и това на фона на една къщичка с камина,маса отрупана с АгНешко....реката зад теб....като се сетя и сега,кожата ми настръхва....невероятно....
С гордост,мога да отбележа,че за 5(пЕт)дни не съм падналллЛ,техническите ми умения,скочиха с 2 левъла....

,просто не поварвах на УшИтЕ си какво се случваше....
Пълния разказ довечера,на сбирката в 19ч.....
Стягайте се ,за нови предизвикателства.....EmZo(Емо)...ни е обещал още адреналин и приятни моменти....
На връщане,нямаше как да мина през Пловдив,много късно стана......но ако държите,да пробвате и видите модел на джърситата....в ДИЕМ,имат спец.модел"Крива спица",с цял цип....може да бъде уредено,да се пробва....
Другата седмица,наЙ-къСноО,,,трябва да направим поръчката.....
Много се замотахме.......