За снимки, дъра-бъра и така нататък, използвайте откритата тема viewtopic.php?f=5&t=75529 .
В тази тема по-добре забравете дипломацията и говорете направо.

Модератори: did, naka76, bikezilla

). Просто евала хора, дано още много години имате време, сили и желание да се занимавате с нещото, наречено перпендикулярна вселена(макар през втория ден да се прокрадваше мнението, че е наречено така, заради това, че се движехме перпендикулярно на хоризонталите
 ). Просто евала хора, дано още много години имате време, сили и желание да се занимавате с нещото, наречено перпендикулярна вселена(макар през втория ден да се прокрадваше мнението, че е наречено така, заради това, че се движехме перпендикулярно на хоризонталите  ). Давате ужасно много за толкова хора.
 ). Давате ужасно много за толкова хора.

..на двора..не искам в апартамента.......
 ..на двора..не искам в апартамента....... ,да не сте манипулирали времето,нещо????Най-хубавите 5 дни,тази година.....
 ,да не сте манипулирали времето,нещо????Най-хубавите 5 дни,тази година.....  

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

.
.
pavle написа:Сърдечно искам да благодаря на всички спици, които бяха замесени в мероприятието! Господ здраве да Ви дава! Същото важи и за всички участници.. до нови срещи велобудали.

HepBeH_XaMcTep написа:Една забележка към номерата
До колкото разбрах - самите номерата са за ваше удобство (ако евентуално - ако стане гаф да се знае кой е).
Според мен би било доста по-добре Името и никнейма да са написани с по-голям шрифт за сметка на самия номер;
На повечето снимки се вижда ясно номера, но изобщо не мога да кажа същото за имена/никове (доста от които не можах да запомня за мое съжаление)

hitar_potter написа:това е поправимо - просто някой да публикува списък със стартовите номера, никове и имена

Но след два дни мазане и търпение ми мина.
 Но след два дни мазане и търпение ми мина.  

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта