hitar_potar написа:arney написа:ти май не познаваш дафо от шумен, а? че тъкмо с него шляпаме по скайп в момента. той да ти каже колко клаймъра сцепи, точно с боксер - 3 или 4, не помня. пък за останалите кво чаткаме си е наша работа - някои чаткат руси, други налитат на чернокоси, трети предпочитат червенокоски и кестенявички. аз лично си падам по по-тънокосите, но не бих върнал и нещо русо.
Жалко че сега виждам тази тема...
Чякай ще ги изпредя за пореден път клаймърите

първия го купих 2007 година,него му отиде челото щото беше тормозен.Тогава карах малка еднокоронна вилка.
Втория беше някав 2008 ама той не се задържа изобщо...открих фабричен дефект,беше спукан и ми го смениха.
Тогава получих пак един 2008 година ама беше кофти и го продадох.И най накрая лепнах последния модел 2007 година със боксера.
Иначе ерата клаймър с голяма вилка и русо момиче за мен приключи.@Васко айде да ходим на жрици на любовта.Срам ме е да кажа друга дума в момента.

И сега да се върнем по темата,идеята за твърдак + голяма вилка ми допада.Но тук с една малка разлика,повече на клаймър няма да направя тази комбинация.На скоро пробвах Рам 4130 със боксер много ми допадна.Преди няколко дена покарах малко Рам 4х отново с комбинация с боксер.
И все пак винаги ми е смешно някой като сподели че иска да сложи голяма вилка на твърдак,веднага започват да се пишат едни романи какво щяло да се случи и още сумати глупости.Оставете ги да стигнат сами до заключението твърдак+голяма вилка