Коя вилка да избера?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Коя вилка да избера?

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Чет Авг 12, 2010 10:34 am

hitar_potar написа:тая тема станала ебати детската градина. тоя бучи на оня, оня ревва насреща и вади кокилите да се готви за бой - майтап бе, братчееее.
от цялата дандания искате ли да ви кажа кво му трябва на автора? като търси лирик или боксер и кара клаймър, да налазва лирика във версия 170мм, да покара така известно време с клаймъра, пък като намери пара за рамка, да налази един рам фр с 216мм шок - комбинацията ще е страхотна и ще държи на доста тормоз. ;)

Е тва чаках да каже някой! :agree:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот Nymphetamine » Нед Авг 29, 2010 10:09 am

ибах му майката... чакай ся, boxxer wc от 2010-та е оценен на 936 паунда, при тва в разпродажба, при тва червен. според валутния курс на БНБ за стойността на британския паунд от дата 27.08.2010, си готов да се изръсиш с 2230лв., за да си сложиш тази вилка на твоя клаймър. ъ... ти наред ли си? аз с 2200лв ше си сглобя ново колело.
моя съвет - купи си боксер и си го удари в главата.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Нед Авг 29, 2010 12:12 pm

Nymphetamine написа:ибах му майката... чакай ся, boxxer wc от 2010-та е оценен на 936 паунда, при тва в разпродажба, при тва червен. според валутния курс на БНБ за стойността на британския паунд от дата 27.08.2010, си готов да се изръсиш с 2230лв., за да си сложиш тази вилка на твоя клаймър. ъ... ти наред ли си? аз с 2200лв ше си сглобя ново колело.
моя съвет - купи си боксер и си го удари в главата.

Четеш ли бе човек? :banghead: Ти си втория на който се обяснява в темата, че момчето не дава парите от джоба си а ще му я носят! Питаха го каква да избере и тва беше въпроса, а не да товарите като невидели щото видиш ли някой ще си купува Боксер WC 2010 и ще го слага на клаймър! Това си е лично негово решение дори той да дава парите!
П.П. Човека си избра Боксера и без вашата помощ. :rofl: :rofl:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот Nymphetamine » Нед Авг 29, 2010 12:17 pm

все тая е - за тия пари вместо да му донесат боксер, могат да му донесат цяло колело. :lol:
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот daf4ov » Нед Авг 29, 2010 1:09 pm

hitar_potar написа:
arney написа:ти май не познаваш дафо от шумен, а? че тъкмо с него шляпаме по скайп в момента. той да ти каже колко клаймъра сцепи, точно с боксер - 3 или 4, не помня. пък за останалите кво чаткаме си е наша работа - някои чаткат руси, други налитат на чернокоси, трети предпочитат червенокоски и кестенявички. аз лично си падам по по-тънокосите, но не бих върнал и нещо русо.

Жалко че сега виждам тази тема...
Чякай ще ги изпредя за пореден път клаймърите :D
първия го купих 2007 година,него му отиде челото щото беше тормозен.Тогава карах малка еднокоронна вилка.
Втория беше някав 2008 ама той не се задържа изобщо...открих фабричен дефект,беше спукан и ми го смениха.
Тогава получих пак един 2008 година ама беше кофти и го продадох.И най накрая лепнах последния модел 2007 година със боксера.
Иначе ерата клаймър с голяма вилка и русо момиче за мен приключи.@Васко айде да ходим на жрици на любовта.Срам ме е да кажа друга дума в момента. :D
И сега да се върнем по темата,идеята за твърдак + голяма вилка ми допада.Но тук с една малка разлика,повече на клаймър няма да направя тази комбинация.На скоро пробвах Рам 4130 със боксер много ми допадна.Преди няколко дена покарах малко Рам 4х отново с комбинация с боксер.
И все пак винаги ми е смешно някой като сподели че иска да сложи голяма вилка на твърдак,веднага започват да се пишат едни романи какво щяло да се случи и още сумати глупости.Оставете ги да стигнат сами до заключението твърдак+голяма вилка :)
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Рейтинг: 2000

Мнениеот arney » Нед Авг 29, 2010 9:25 pm

Добре а като няма пара да се земе вилка , рамка и шок наведнъж какво правим ? Първо вилка взимам после ще му мисля за рамка (то не че има к'во да му мисля стига да имам парите). Да взема рамка и да я сложа на XCR-а ще е още по-фрапиращо според мене :nuts:
П.С. ти ако имаше пари да земеш боксера и мунгууса немаше ли да го смениш по-рано клаймъра и да не ги чупиш,пукаш и т.н. ?
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот hitar_potar » Пон Авг 30, 2010 12:20 am

много моля - аз също нямах парите да взема накуп рамка и вилка. затова издържах няколко месеца без каране, те и без тва бяха ебати снежните месеци, и сбрах пари да ги взема и двете. в последно време пробвам 1-2 байкчета твърдаци с големи вилки и не са толкова лоши, но определно не бих заменил мекото отзад. темата се разводни вече, коментирана е достатъчно, тей че няма да навлизам в подробности, щото ще ми излезнат цивки на устенцата от безпредметно плямпане.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот daf4ov » Пон Авг 30, 2010 12:36 am

arney написа:П.С. ти ако имаше пари да земеш боксера и мунгууса немаше ли да го смениш по-рано клаймъра и да не ги чупиш,пукаш и т.н. ?

Разбира се,ако имах парите да си купя рамка и вилка,едва ли щях да сложа вилката на твърдака.
И все пак днес говорих с автора,нали се сещате,че който е отделил такива пари за вилка няма как да остане с твърда рамка толкова дълго време,като мен примерно.
Аватар
daf4ov

Мнениеот dancho chalgarq » Пон Авг 30, 2010 7:59 am

Nymphetamine написа:все тая е - за тия пари вместо да му донесат боксер, могат да му донесат цяло колело. :lol:

Какво се тая какво колело смяташ, че ще ми вземат за 1200 евро? :dontknow: По добре да се възползвам от случая, които никога няма да го имам, ще ми купят вилката, която никога нямаше да имам за това излишни коментари не пишете.Kато дойде самата вилка веднага ще си купя рамка и самата вилка престига чак декември такаче ще имам възможността да си карам тъпия climber-a още поне 3 месеца. :smash:
Аватар
dancho chalgarq

Рейтинг: 1168

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 30, 2010 9:51 am

кво можеш да си вземеш за 1200 евро (2400лв)? [url+http://www.pinkbike.com/buysell/703549/]рамк[/url] + [url]вилка[/url] = 971£ х 2.3 ~ 2250лв. даже ше ти останат. и тва е при положение, че искаш... много яко колело. ако си вземеш по-евтина рамка и вилка втора употреба (аз лично не виждам нищо лошо в това), можеш и цяло колело да си сгобиш, при тва и с подбрани, мако карани чарколяци. помисли си малко преди да се хвърляш на скъпото.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот dancho chalgarq » Пон Авг 30, 2010 9:58 am

Nymphetamine написа:кво можеш да си вземеш за 1200 евро (2400лв)? [url+http://www.pinkbike.com/buysell/703549/]рамк[/url] + [url]вилка[/url] = 971£ х 2.3 ~ 2250лв. даже ше ти останат. и тва е при положение, че искаш... много яко колело. ако си вземеш по-евтина рамка и вилка втора употреба (аз лично не виждам нищо лошо в това), можеш и цяло колело да си сгобиш, при тва и с подбрани, мако карани чарколяци. помисли си малко преди да се хвърляш на скъпото.

:banghead: НЕ ГИ ДАВАМ АЗ ПАРИТЕ БЕ :banghead:
Аватар
dancho chalgarq

Рейтинг: 1168

Мнениеот Joker_Here » Пон Авг 30, 2010 10:23 am

Чалгар гаден... Не стига,че си е сложил на аватара някакъв мангал,ми се е и кръстил чалгаря ... :(!: Ако питаш мен,не заслужаваш клаймбър,камо ли Боксър Уърлд къп.. :(!:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот DTD » Пон Авг 30, 2010 10:34 am

ХАХАХАХАХАХА :rofl:
Човешката глупост е безкрайна.
DTD

Рейтинг: 1793

Мнениеот SeSSion » Пон Авг 30, 2010 11:02 am

Защо всички ги интересува колко пари ще даде момчето? Колкото има толкова ще даде. Май повечето просто завиждате. :beer:
SeSSion

Мнениеот Nymphetamine » Пон Авг 30, 2010 11:16 am

dancho chalgarq написа: :banghead: НЕ ГИ ДАВАМ АЗ ПАРИТЕ БЕ :banghead:

ти, той, тя то, който и да ги дава. казвам ти да направиш разумен избор. рамки в нет пространството - бол. просто помисли над тва да си вземеш непретензиозна fr вилка и мека рамка, вместо dh вилка, която изнчално е била замислена за състезателни цели.
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот DarKFate » Пон Авг 30, 2010 12:19 pm

:offtopic:
Може да е малко неуместно включването ми но напълно подкрепям Nymphetamine, защото за 2200 лв, а и при повече желание малко повече, се намират много добри колела. Моето струваше малко под 2200лв от РозовотоКолело, Giant Faith 07, Travis Triple Ti spring, DHX 5.0, Hope M4 disc brakes и т.н. Мy point is... който и да дава парите можеш да извлечеш нещо доста по-добро от просто една вилка. Помисли дали искаш да караш цяло колело или като си вземеш вилката после ще се чудиш дали планът ти за цяло колело ще се осъществи...
:offtopic:
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот daf4ov » Пон Авг 30, 2010 12:34 pm

Joker_Here написа:Чалгар гаден... Не стига,че си е сложил на аватара някакъв мангал,ми се е и кръстил чалгаря ... :(!: Ако питаш мен,не заслужаваш клаймбър,камо ли Боксър Уърлд къп.. :(!:

:D :D :D
Само да вметна,въпросния 'чалгар' даже не слуша такъв тип музика.Съдите без да познавате човека.
По същата логика теб мога да те изкарам комарджия,тотално зависим човек от хазарта.Тъпичко нали? :)

SeSSion написа:Защо всички ги интересува колко пари ще даде момчето? Колкото има толкова ще даде. Май повечето просто завиждате. :beer:

:agree:
плюсчето е от мен :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот Joker_Here » Вто Авг 31, 2010 3:39 pm

daf4ov написа:
Joker_Here написа:Чалгар гаден... Не стига,че си е сложил на аватара някакъв мангал,ми се е и кръстил чалгаря ... :(!: Ако питаш мен,не заслужаваш клаймбър,камо ли Боксър Уърлд къп.. :(!:

Само да вметна,въпросния 'чалгар' даже не слуша такъв тип музика.Съдите без да познавате човека.
По същата логика теб мога да те изкарам комарджия,тотално зависим човек от хазарта.Тъпичко нали? :)

Що се е кръстил данчо чалгаря/? :nono:

Не можеш да ме изкараш комарджия,по простата причина,че нямаш причина,да ме наречеш комарджия! :nuts:

А аз имам причина да нарека "данчо чалгаря" чалгар :evil:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот arney » Вто Авг 31, 2010 3:41 pm

Joker_Here написа:
daf4ov написа:

Що се е кръстил данчо чалгаря/? :nono:

Не можеш да ме изкараш комарджия,по простата причина,че нямаш причина,да ме наречеш комарджия! :nuts:

А аз имам причина да нарека "данчо чалгаря" чалгар :evil:
Ти си се кръстил Жокер и затова те "нарече" комарджия.
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Предишна

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд