Ozzie написа:Коя Нана?
buzzjn написа:hitar_potter написа:Защо, от какво не си доволен при 64те бита?
честно казано нищо не е проблем. или поне аз не говиждам.
От много ръгане мисля, че бъгнах системата и понеже е доста стара версия реших да преинстал.
Единствен недостатък е прекалено дългото зареждане на ОС-то.
Пробвай с друг интернет браузър и си свали flash player.aceto написа:Като сте захванали за компютри искам и аз да задам един въпрос.
Когато пусна някой филм, клип или нещо от YouTube, Pinkbike или просто някакъв клип екрана става на зелени квадратчета. Пробвал съм различно програми като BSplayer, KMplayer, winamp, media player и при всички се получава така. На какво може да се дължи според вас?
Благодаря за отговора предварително.
aceto написа:Като сте захванали за компютри искам и аз да задам един въпрос.
Когато пусна някой филм, клип или нещо от YouTube, Pinkbike или просто някакъв клип екрана става на зелени квадратчета. Пробвал съм различно програми като BSplayer, KMplayer, winamp, media player и при всички се получава така. На какво може да се дължи според вас?
Благодаря за отговора предварително.
kubetata написа:ПП Като бяха големите порои преди известно време карах в дъжда и леко се намокри/под 'леко' имам предвид, че не се включваше![]()
/
kubetata написа:Като сме на техно вълна и аз да попитам.. Защо по дяволите нокиа е63 спря да чете картата??? Дава ми следната грешка"Disk error cannot complete
Retry or data will be lost!" .... каквото и да му цъкна не се маха прозореца и трябва да си ресна телефона...![]()
![]()
ПП Като бяха големите порои преди известно време карах в дъжда и леко се намокри/под 'леко' имам предвид, че не се включваше![]()
/
aceto написа:Пробвах не става по нито един от начините. Ползвам Мozilla когато пусна клип от youtube от Internet explorer клипа тръгна нормално, но като е на цял екран отново се появяват зелените квадрати, остана и проблема с гледането на филми и защо става така при мозилата.
Дори изтеглих нови драйвери но стана по лошо. Ако пусна някоя игра положението е същото независимо от играта.
Мога да гледам единствено филми и то при доста сложна схема при включване на няколко програми в определена последователност.
Хм. Това ми мирише на хардуерен проблем.aceto написа:Пробвах не става по нито един от начините. Ползвам Мozilla когато пусна клип от youtube от Internet explorer клипа тръгна нормално, но като е на цял екран отново се появяват зелените квадрати, остана и проблема с гледането на филми и защо става така при мозилата.
Дори изтеглих нови драйвери но стана по лошо. Ако пусна някоя игра положението е същото независимо от играта.
Мога да гледам единствено филми и то при доста сложна схема при включване на няколко програми в определена последователност.
Момче... търсиш проблема на неправилното мястоkubetata написа:...
hitar_potter написа:buzzjn написа:hitar_potter написа:Защо, от какво не си доволен при 64те бита?
честно казано нищо не е проблем. или поне аз не говиждам.
От много ръгане мисля, че бъгнах системата и понеже е доста стара версия реших да преинстал.
Единствен недостатък е прекалено дългото зареждане на ОС-то.
Това няма отношение към това колко бита е ОС-то, мисляАз ползвам Windows, който е 64-битов. Има известно ускорение в работата, като при различните програми е различно. Например, WinRAR лети на 64 бита. Странно защо, но и LFS също почти двойно повече FPS вади - може би, защото драйвърите за видеокартата са 64 битови. Като цяло, доволен съм от 64 бита Windows. Разбира се, има много приложения, които са само 32 бита, но уиндоус се справя с тях.
hitar_potar написа:как мога да налея акъл в канчето на една девойка? предложения за бой, смесен с кръв и сополи, не се приемат - търси се мирен вариант.
hitar_potar написа:как мога да налея акъл в канчето на една девойка? предложения за бой, смесен с кръв и сополи, не се приемат - търси се мирен вариант.
Височки температури са, но не достатъчно високи, за да дава парчета. Разгледай тази тема и се опитай да прецениш дали ти е достатъчно мощно захранването. Ако можеш - пробвай да подкараш с друго захранване. Подобни артефакти се причиняват и от слабо/изпушило захранване, като не достига ток на видеото...aceto написа:Antares
Сложих еверест и температурите са:
Дънна платка 66 С
Ядра 64 С
MCP 70 C
AUX 55 C
Диод на графичноят процесор 64 С
Пробвах да намаля резолюцията но квадратите си остават.
Вече имам научно оправданиеPtD написа:М/д гледах един епизод на Митбастърс, в който доказаха, че псуването помага за понасянето на болката.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Лаврентий Берия написа:Ozzie вече няма снимка на аватара? Банка ли е обрал и го търсят?! Ей момци ако някой го издаде къде е ,ще го линчуваме. ПАЗЕТЕ МОДЕРАТОРИТЕ -ТЕ СА НАШИ!
Озе ,кога ще делим? :
lastborn написа:Аз лично все още виждам аватара на чичо Ози![]()
По темата: съществува ли програма която да си работи постоянно и да ми засича интернет конекциите, в смисъл трябва ми да знам кога интернета е примигнал примерно или кога дадена конекция е прекъсната. Специално ми трябва за интернет игри за да виждам кога нямам връзка и кога имам и ако може и да се вижда колко е силна връзката ще е супер
п.с: 'бати изискванията вкарах
DTD написа:Лаврентий Берия написа:Ozzie вече няма снимка на аватара? Банка ли е обрал и го търсят?! Ей момци ако някой го издаде къде е ,ще го линчуваме. ПАЗЕТЕ МОДЕРАТОРИТЕ -ТЕ СА НАШИ!
Озе ,кога ще делим? :
Tи си или тежко болен, или се правиш на такъв, но не се сещам за човек, който да е толкова банален и да има желанието да се прави на такъв нарочно... Така че остава да си тежко болен.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта