Nymphetamine написа:и на тва отгоре пък, баща ми замина да работи в турция за две години, брат ми заминава за софия да учи, в пловдив остава майка сама в апартамента. освен тва наближава датата на която миналата година една мадама така ми завъртя главата, че макар да съм, за сега, щастливо обвързан, се случва да мисля за другата. неизживяни работи, кво да праиш.
нямам колело.
нямам кола -> продава се.
вън духа вятър.
единият от двамата ми най-добри приятели е в англия, другият замина преди 4 дена в литва.
мойта има да учи за изпити и се е затворила в тях.
сам съм в нас.
сметката на мобилния чукна 45лв.
имам 150лв разходи за глупости.
не ми се седи в пловдив.
депресиран съм.
ЖИВ ТАШАК Е РАБОТАТА....
Nymphetamine написа:и на тва отгоре пък, баща ми замина да работи в турция за две години, брат ми заминава за софия да учи, в пловдив остава майка сама в апартамента. освен тва наближава датата на която миналата година една мадама така ми завъртя главата, че макар да съм, за сега, щастливо обвързан, се случва да мисля за другата. неизживяни работи, кво да праиш.
нямам колело.
нямам кола -> продава се.
вън духа вятър.
единият от двамата ми най-добри приятели е в англия, другият замина преди 4 дена в литва.
мойта има да учи за изпити и се е затворила в тях.
сам съм в нас.
сметката на мобилния чукна 45лв.
имам 150лв разходи за глупости.
не ми се седи в пловдив.
депресиран съм.
ЖИВ ТАШАК Е РАБОТАТА....
Alpina написа:До сега в кома или на опияти/наркотици си бил?
nastyboy написа:не мога да си оправя спирачките на байка, защото бившата ми сипа олио на тях
hitar_potar написа:интересно ми е защо толкова голям процент от лъжците и използвачите на тая планета са от женски пол?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
taurus13 написа:...
Nymphetamine написа:колкото и да ми се иска, колата, която съм имал до сега, е регистрирана на името на баща ми. тоест, собственост е на родителите ми. въпреки че ми беше предоставена и средствата за ремонти/поддръжка/гориво са идвали от моя джоб, все пак не върви да го направя. другия минус в ситуацията е, че колата, като превозно средство, ми е необходимост.
taurus13 написа:Жените имат свойството да налитат на успяващи и силни мъже, а не на депресиращи се и самосъжаляващи се мрънкала.
Daniel Panev написа:Статистически погледнато жените все пак са повече от мъжете...
taurus13 написа:Ей младежите... не са тръшкайте за жени, ами си гледайте важните неща. Те жените не са виновни - просто за тях важните неща в живота са да увъртят главите на мъжете, докато вашите приориети не са да си увъртате главата. Гледайте си изпитите, дипломните рабори и другите работи, щото пропуснете ли сега нещо важно, ще ви се отрази не целия живот нанатък. Жени в изобилие ще има - на вас всичко да ви е наред, пък те на опашка ще чакат. Жените имат свойството да налитат на успяващи и силни мъже, а не на депресиращи се и самосъжаляващи се мрънкала. Няма да се предавате! - почти всички сме минали по тоя път и сме изстрадали по някоя - проблема е в хормоните, които са малко в повече на тази възрастЛюбовта е болест - мислете си, че сте болни от грип и се лекувайте. Алкохола не помага. Карането на колело с приятели ДА!
Daniel Panev написа:hitar_potar написа:интересно ми е защо толкова голям процент от лъжците и използвачите на тая планета са от женски пол?
Статистически погледнато жените все пак са повече от мъжете...
Nymphetamine написа:моят дух пък все още се крепи на надеждата да си взема изпитите, да ми изплатят заплатите от лятото и да си взема една хубавичка рамчица, да я реставрирам, да и купя амортисьорче, чашчици, средно движенийце, колченце, седалчица и да я оставя да си чака вилчицата напролет. барабар с всички останали нещица. надеждата, че ще настанат изгодни времена и ще цъфнат повечко peugeot 206 2.0 hdi по родните автокъщи. надеждата, че ше спре да духа; надеждата, че мойта ше си вземе изпитите и ше се отключи от тях, надеждата, че поне един от двамата ми най-добри приятели ше се прибере за коледа и нова година, надеждата, че сметката на мобилния ми няма да расте повече...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта