,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот Nymphetamine » Сря Сеп 01, 2010 6:59 pm

писна ми от изпити бе, мамичката му ше *ба!
на всичкото отгоре трябва и кредит да тегля.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот Nymphetamine » Сря Сеп 01, 2010 7:09 pm

и на тва отгоре пък, баща ми замина да работи в турция за две години, брат ми заминава за софия да учи, в пловдив остава майка сама в апартамента. освен тва наближава датата на която миналата година една мадама така ми завъртя главата, че макар да съм, за сега, щастливо обвързан, се случва да мисля за другата. неизживяни работи, кво да праиш.
нямам колело.
нямам кола -> продава се.
вън духа вятър.
единият от двамата ми най-добри приятели е в англия, другият замина преди 4 дена в литва.
мойта има да учи за изпити и се е затворила в тях.
сам съм в нас.
сметката на мобилния чукна 45лв.
имам 150лв разходи за глупости.
не ми се седи в пловдив.
депресиран съм.
ЖИВ ТАШАК Е РАБОТАТА....
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот Alpina » Сря Сеп 01, 2010 8:35 pm

До сега в кома или на опияти/наркотици си бил?
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот teodorchy_sofia » Сря Сеп 01, 2010 8:48 pm

2 СЕДМИЦИ ДО УЧИЛИЩЕ :bawling: :bawling: :bawling: :V: :V: :V: :xx(: :xx(: :xx(:
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот NWD » Сря Сеп 01, 2010 9:05 pm

Nymphetamine написа:и на тва отгоре пък, баща ми замина да работи в турция за две години, брат ми заминава за софия да учи, в пловдив остава майка сама в апартамента. освен тва наближава датата на която миналата година една мадама така ми завъртя главата, че макар да съм, за сега, щастливо обвързан, се случва да мисля за другата. неизживяни работи, кво да праиш.
нямам колело.
вън духа вятър.
единият от двамата ми най-добри приятели е в англия, другият замина преди 4 дена в литва.
сам съм в нас.
не ми се седи в пловдив.
депресиран съм.
ЖИВ ТАШАК Е РАБОТАТА....

Не ти завиждам :xx(:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот shaady » Сря Сеп 01, 2010 9:08 pm

Оплаквам се от teodorchy_sofia, защото ми напомни за даскалото :D
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот SeSSion » Сря Сеп 01, 2010 9:22 pm

Оплаквам се от shaady, който ми напомни за teodorchy_sofia, който пък ми напомно за училище. :D
SeSSion

Мнениеот teodorchy_sofia » Сря Сеп 01, 2010 9:25 pm

Оплаквам се от shaady и seSSion, че се оплакват от мен! :D
Аватар
teodorchy_sofia

Мнениеот joker_brand » Сря Сеп 01, 2010 9:42 pm

20-и наближава, УНСС-то зове :wavey: :agree:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот NWD » Сря Сеп 01, 2010 10:02 pm

Е стига с това училище де! :rofl:
Аватар
NWD

Мнениеот hitar_potar » Сря Сеп 01, 2010 10:24 pm

Nymphetamine написа:и на тва отгоре пък, баща ми замина да работи в турция за две години, брат ми заминава за софия да учи, в пловдив остава майка сама в апартамента. освен тва наближава датата на която миналата година една мадама така ми завъртя главата, че макар да съм, за сега, щастливо обвързан, се случва да мисля за другата. неизживяни работи, кво да праиш.
нямам колело.
вън духа вятър.
сам съм в нас.
не ми се седи в пловдив.
депресиран съм.
ЖИВ ТАШАК Е РАБОТАТА....

а аз си мислех, че моя милост е зле... :bowdown:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Nymphetamine » Сря Сеп 01, 2010 10:35 pm

Alpina написа:До сега в кома или на опияти/наркотици си бил?

хахаха, кво имаш предвид? :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот NWD » Сря Сеп 01, 2010 10:41 pm

:roll2:
Аватар
NWD

Мнениеот nastyboy » Сря Сеп 01, 2010 11:00 pm

Оплаквам се, че вече 3-ти ден не мога да си оправя спирачките на байка, защото бившата ми сипа олио на тях :crazy: :crazy: :crazy: :bawling: :rofl:

Хем ми е смешно, хем ми се реве, че 3-ти ден се мъча да ги изчиста и постоянно слагам, махам спирачки, качвам се до нас, чистя, пак слизам в гаража да пробвам.... Сега в момента сглабям машинката, утре ще я пробвам, днес успях да покарам малко из града, само с предна, която не шваща много добре, но пак върши работа... :banghead:
CrOsS pHaNToM 26" - пистови гуми :D
Аватар
nastyboy

Рейтинг: 1202

Мнениеот PtD » Чет Сеп 02, 2010 1:46 am

nastyboy написа:не мога да си оправя спирачките на байка, защото бившата ми сипа олио на тях

Toва ли е причината да стане бивша? :clap:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 02, 2010 7:57 am

nastyboy - като от дума не разбираш, блъскай си главата в стената...
Интересно ми е, кога ще се спреш и осъзнаеш, че няма да се получи така както ти се иска... :evil:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 02, 2010 8:51 am

интересно ми е защо толкова голям процент от лъжците и използвачите на тая планета са от женски пол? :dontknow:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Daniel Panev » Чет Сеп 02, 2010 8:54 am

hitar_potar написа:интересно ми е защо толкова голям процент от лъжците и използвачите на тая планета са от женски пол? :dontknow:

Статистически погледнато жените все пак са повече от мъжете...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот taurus13 » Чет Сеп 02, 2010 9:26 am

Ей младежите... не са тръшкайте за жени, ами си гледайте важните неща. Те жените не са виновни - просто за тях важните неща в живота са да увъртят главите на мъжете, докато вашите приориети не са да си увъртате главата. Гледайте си изпитите, дипломните рабори и другите работи, щото пропуснете ли сега нещо важно, ще ви се отрази не целия живот нанатък. Жени в изобилие ще има - на вас всичко да ви е наред, пък те на опашка ще чакат. Жените имат свойството да налитат на успяващи и силни мъже, а не на депресиращи се и самосъжаляващи се мрънкала. Няма да се предавате! - почти всички сме минали по тоя път и сме изстрадали по някоя - проблема е в хормоните, които са малко в повече на тази възраст :D Любовта е болест - мислете си, че сте болни от грип и се лекувайте. Алкохола не помага. Карането на колело с приятели ДА!
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот TheAnimal » Чет Сеп 02, 2010 9:41 am

:clap: :beer:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 9:45 am

taurus13 написа:...

A който няма и колело? :D
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот ХристоС. » Чет Сеп 02, 2010 11:07 am

Разменя колата (която така или иначе продава) за колело - накрая всички са щастливи :D
The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state
Аватар
ХристоС.

Рейтинг: 1511

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 11:23 am

колкото и да ми се иска, колата, която съм имал до сега, е регистрирана на името на баща ми. тоест, собственост е на родителите ми. въпреки че ми беше предоставена и средствата за ремонти/поддръжка/гориво са идвали от моя джоб, все пак не върви да го направя. другия минус в ситуацията е, че колата, като превозно средство, ми е необходимост. втора база на университетската болница е далече от дома ми (там се намира и местоработата и учебното заведение :)). а се очертава след 2 години да стане още по-далеч - къде е вма софия, къде е младост 1/дървеница. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот teodorchy_sofia » Чет Сеп 02, 2010 11:46 am

Nymphetamine написа:колкото и да ми се иска, колата, която съм имал до сега, е регистрирана на името на баща ми. тоест, собственост е на родителите ми. въпреки че ми беше предоставена и средствата за ремонти/поддръжка/гориво са идвали от моя джоб, все пак не върви да го направя. другия минус в ситуацията е, че колата, като превозно средство, ми е необходимост.

Споко, ако някоя камера те засече с превишена скорост, или друго нарушение, баща ти ще плаща глобите :D :D
Аватар
teodorchy_sofia

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 11:57 am

хахаха, е, за жалост, с баща ми имаме споразумение за подобни неща, което гласи точно обратното. :)
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот PtD » Чет Сеп 02, 2010 5:28 pm

taurus13 написа:Жените имат свойството да налитат на успяващи и силни мъже, а не на депресиращи се и самосъжаляващи се мрънкала.

Aaa, тука жестоко се обърка! Някои налитат на успяващи и силни (но най-вече материално обезпечени :emlaugh:). Други пък хващат най-смотания и окаян алкохолик и търпят всичките му изстъпления години наред. :dontknow:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 02, 2010 7:07 pm

Daniel Panev написа:Статистически погледнато жените все пак са повече от мъжете...

О Мъ Гъ! и аз се чудя що тая планета отива на саморазрушение. :rofl:
taurus13 написа:Ей младежите... не са тръшкайте за жени, ами си гледайте важните неща. Те жените не са виновни - просто за тях важните неща в живота са да увъртят главите на мъжете, докато вашите приориети не са да си увъртате главата. Гледайте си изпитите, дипломните рабори и другите работи, щото пропуснете ли сега нещо важно, ще ви се отрази не целия живот нанатък. Жени в изобилие ще има - на вас всичко да ви е наред, пък те на опашка ще чакат. Жените имат свойството да налитат на успяващи и силни мъже, а не на депресиращи се и самосъжаляващи се мрънкала. Няма да се предавате! - почти всички сме минали по тоя път и сме изстрадали по някоя - проблема е в хормоните, които са малко в повече на тази възраст :D Любовта е болест - мислете си, че сте болни от грип и се лекувайте. Алкохола не помага. Карането на колело с приятели ДА!

допреди проблемите с девойката аз въобще не знаех кво е тва депресия или самосъжаление. вярно, определено не съм силен (физически), не съм и някъв чичко-паричко, но може да се каже, че съм си весел и разбран човек. всичко стана заради девойката, но май вече съм преминал фазата с депресиите. в момента май почвам да ставам непукист като наш Дафо - и така трябва явно. за съжаление най-ефективното лекарство - карането на байкове с приятели - в момента не е опция за мен, независимо, че имам 2 чудесни байка в движение - един ФР и един за шосе и леко XC, та мога си избирам какво да карам - просто дипломната работа си иска времето. :dontknow: надявам се веднъж да минат защити и тем подобни, да пръсна зъбчатките от въртене. а при повечко късмет - ще налазя и някое трасенце на боровец, тей леко спортно! :eyebrow: :evil:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 7:15 pm

моят дух пък все още се крепи на надеждата да си взема изпитите, да ми изплатят заплатите от лятото и да си взема една хубавичка рамчица, да я реставрирам, да и купя амортисьорче, чашчици, средно движенийце, колченце, седалчица и да я оставя да си чака вилчицата напролет. барабар с всички останали нещица. надеждата, че ще настанат изгодни времена и ще цъфнат повечко peugeot 206 2.0 hdi по родните автокъщи. надеждата, че ше спре да духа; надеждата, че мойта ше си вземе изпитите и ше се отключи от тях, надеждата, че поне един от двамата ми най-добри приятели ше се прибере за коледа и нова година, надеждата, че сметката на мобилния ми няма да расте повече...
Аватар
Nymphetamine

Мнениеот despite » Чет Сеп 02, 2010 7:21 pm

Daniel Panev написа:
hitar_potar написа:интересно ми е защо толкова голям процент от лъжците и използвачите на тая планета са от женски пол? :dontknow:

Статистически погледнато жените все пак са повече от мъжете...

Това е защото живеят с 4-5 години повече. При раждаемостта мисля, че отношението е 50:50.
despite

Рейтинг: 1365

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 02, 2010 8:25 pm

Nymphetamine написа:моят дух пък все още се крепи на надеждата да си взема изпитите, да ми изплатят заплатите от лятото и да си взема една хубавичка рамчица, да я реставрирам, да и купя амортисьорче, чашчици, средно движенийце, колченце, седалчица и да я оставя да си чака вилчицата напролет. барабар с всички останали нещица. надеждата, че ще настанат изгодни времена и ще цъфнат повечко peugeot 206 2.0 hdi по родните автокъщи. надеждата, че ше спре да духа; надеждата, че мойта ше си вземе изпитите и ше се отключи от тях, надеждата, че поне един от двамата ми най-добри приятели ше се прибере за коледа и нова година, надеждата, че сметката на мобилния ми няма да расте повече...

а тъй - позитивно мислене. аз след тая депресия почвам да се връщам на старата си максима, че колкото повече нерви - толкова по-зле. при мене надеждата е да си оправя вентилатора на топливото в колата, че иде зима, па само на първа степен не е оферта (пък и нали на девойките-заместителки на вече бившата трябва да им е комфортно :nuts: ), да налазя някъв нов шок тая зима на далаверка от ибей, да напъпля и нови шини, че сегашните мавици да отидат на втория байк, да имам едни излишни 100-ина лева за пребоядисване на рамката, че ми се въртят едни аерографни щуротии из главата, да набарам и някоя XC/AM вилка на далаверка за твърдака, и в цялата тая суматоха май най-важното е да си намеря работа, по възможност нещо по специалността. :evil:
Аватар
hitar_potar

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла