,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: ,,Оплачи се" - тема за оплаквания

Мнениеот nastyboy » Чет Сеп 02, 2010 10:26 pm

Така и така сте тръгнали на хвалба в темата "Оплачи се", дай и аз да се похваля, днес 3-ти ден си сглобих спирачките и горе-долу спират прилично, и цял ден съм си на байка... :love: :smokin:
CrOsS pHaNToM 26" - пистови гуми :D
Аватар
nastyboy

Рейтинг: 1202

Мнениеот NWD » Чет Сеп 02, 2010 10:31 pm

nastyboy написа:Така и така сте тръгнали на хвалба в темата "Оплачи се", дай и аз да се похваля, днес 3-ти ден си сглобих спирачките и горе-долу спират прилично, и цял ден съм си на байка... :love: :smokin:

Честито за вече оправените спирачки :beer: :rofl:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Сеп 02, 2010 11:36 pm

Скъсах ухо на Ram DH. :banghead:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 11:46 pm

hitar_potar написа:а тъй - позитивно мислене. аз след тая депресия почвам да се връщам на старата си максима, че колкото повече нерви - толкова по-зле. при мене надеждата е да си оправя вентилатора на топливото в колата, че иде зима, па само на първа степен не е оферта (пък и нали на девойките-заместителки на вече бившата трябва да им е комфортно :nuts: ), да налазя някъв нов шок тая зима на далаверка от ибей, да напъпля и нови шини, че сегашните мавици да отидат на втория байк, да имам едни излишни 100-ина лева за пребоядисване на рамката, че ми се въртят едни аерографни щуротии из главата, да набарам и някоя XC/AM вилка на далаверка за твърдака, и в цялата тая суматоха май най-важното е да си намеря работа, по възможност нещо по специалността. :evil:

работата къде я оставяш последна? :D
обаче и твоят списък не е малък... за шоковете - в европейската част на buy/sell отдела има шокове и пружини бол на далавера. кеф ти пневматизъм, кеф ти метализъм. :)
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 02, 2010 11:56 pm

работата просто късно се сетих да я добавям в списъка, иначе е важна история. пък за шоковете - май ще се стремя към нов, не искам ползвам. пък и трудно се намира маниту еволвър или 6-уей 2009 чисто нов на далавера, кво остава за ползван. заглеждам и Diverse Dueler, апа той ще е в краен случай. на рокота, фоксове и стари манитута вече не кълва. :evil:
онтопик да се оплача - вечерта е много къса, мама му и трън. колко по-удобно би било, ако денонощието беше 35-40 часа... :nuts:
ЕДИТ: аз карам старо маниту, 6-уей 2004 или 2005, и мога да те уверя, че работи страхотно. просто има проблеми с качеството на изработка, оттам страда и работата, но частично - разбирай когато бачка, бачка много, но често насича заради определен проблем. а и е тежичък. май ми се ще да пробвам въздух и еволвър ми хваща очото. тъкмо откъм хидравлика ще се навърже с трависа отпред. чувам обаче приказки, че има там една игра със загряване на масълцето във въздушни шокове, ползващи се за нанадолните дисциплини. това меу кара да насочвам поглед и към новия Вивид Еър, при който се твърди, че този проблем е решен. само дето откъм пари тоя модел създава нов проблем. :D
Последна промяна hitar_potar на Пет Сеп 03, 2010 12:08 am, променена общо 1 път
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Nymphetamine » Чет Сеп 02, 2010 11:59 pm

е кво пък им е на рокотата и фоксовете. старите манитута са боза работа, то тва си е ясно. изключение може би прави 6-пътя. :)
ама пък се намират и въздушни шокове, а с повече късмет и нови. поразгледай, може да харесаш нещо. :)
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот boriss13 » Пет Сеп 03, 2010 8:51 am

Масово в обявите за продажба на спирачки не се пише предна ли е, задна ли е...толкова ли е трудно в заглавието да се тури едно F/R или П/З??? :crazy:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот shaady » Нед Сеп 05, 2010 8:50 pm

Един провален Сопот заради тъпия ми шок, който намери кога да се счупи отново :(!: :crap:
Аватар
shaady

Рейтинг: 1800

Мнениеот Fanatico » Нед Сеп 05, 2010 9:56 pm

А тези, които успяха да карат, трябваше да се пазят от крави и техните .. купчинки и техните .. мухи. :rofl:
Но все пак - беше мега страхотно. :)

п.п. много съжалявам за shaady, че не успя да пробва трасето.
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот EccentricMOTION » Пон Сеп 06, 2010 7:47 am

6ти Септември е, а аз съм на работа...
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот Alpina » Пон Сеп 06, 2010 9:06 am

И какво като е национален празник - хванал си се на хорото - ще го играеш...
Виж колко народ е на работа... Я само си представи днес никой да не е.... я у лево... ааааааааааааааа...
Вземи ореви всички теми с това...
Само да питам - 16 часа ли ще ти е работния ден?

Оплаквам се, че мноо народ просто мрънка....
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potar » Пон Сеп 06, 2010 9:32 am

оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет. :dontknow: това е ебати ситуацията. :crazy:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот BRAMBARA » Пон Сеп 06, 2010 1:52 pm

10 дена в гипс заради Боровец. :bawling: :bawling: :bawling:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот nastyboy » Пон Сеп 06, 2010 3:42 pm

hitar_potar написа:оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет. :dontknow: това е ебати ситуацията. :crazy:

По-добре не се занимавай, ще вземе да ти полее спирачките с олио :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Аватар
nastyboy

Мнениеот PtD » Пон Сеп 06, 2010 5:36 pm

hitar_potar написа:оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет. :dontknow: това е ебати ситуацията. :crazy:

Е теб какво те вълнува, нали си теглихте майните вече. :idea:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот X_NRG » Пон Сеп 06, 2010 5:43 pm

Абе не е баш така. Като не са заедно не означава, че трябва да заебат отношенията си напълно. Нормално е да го е грижа какво се случва с въпросното момиче и да и мисли доброто. :beer:
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот hitar_potar » Пон Сеп 06, 2010 5:56 pm

X_NRG написа:Абе не е баш така. Като не са заедно не означава, че трябва да заебат отношенията си напълно. Нормално е да го е грижа какво се случва с въпросното момиче и да и мисли доброто. :beer:

именно, благодаря. :beer: ааа да, и не сме си теглили майните, просто се разделихме. нормално е да съм загрижен за нея, дори и да не мога да я налазя. честно казано, случва ми се такова нещо за първи път - толкоз да ме е грижа за някого, като изключим членовете на семейството и най-най-добрите приятели. досега винаги е било: чукай и бягай. не че е било някво супер редовно явление, но просто за пръв път има намесени и силни чувства.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Пон Сеп 06, 2010 6:45 pm

hitar_potar написа:ааа да, и не сме си теглили майните, просто се разделихме. нормално е да съм загрижен за нея, дори и да не мога да я налазя.

Нищо, ще оздравееш :D
Аватар
PtD

Мнениеот Лаврентий Берия » Пон Сеп 06, 2010 8:04 pm

Нищо лично , но опита ми показва,че девойката е намерила друг, който да и дава приятелски съвети. :nono:
И един съвет от мен- намери друг обект ,на който да даваш приятелски съвети. А въпросната девойка , най-вероятно ще почне да търси съветите ти след 45 дни -това е класиката !
Дядо ми казваше: На жена ,циганин и комунизин , вера да немеш ! :wavey:
VERITAS ODIUM PARIT - ИСТИНАТА РАЖДА ОМРАЗА!

БОГ ДА ПАЗИ АДМИНА И МОДЕРАТОРИТЕ!
Аватар
Лаврентий Берия

Рейтинг: 1316

Мнениеот boriss13 » Пон Сеп 06, 2010 8:08 pm

За такива неща съвет няма, опитът е безполезен, думите са безсилни...ае наздраве!!! :beer:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Лаврентий Берия » Пон Сеп 06, 2010 8:48 pm

boriss13 написа:За такива неща съвет няма, опитът е безполезен, думите са безсилни...ае наздраве!!! :beer:

Не така ,Борисе! За наранената душа трябва мехлем, а не алкохол ! :deal:

Аватар
Лаврентий Берия

Мнениеот nastyboy » Пон Сеп 06, 2010 9:31 pm

hitar_potar написа:
X_NRG написа:Абе не е баш така. Като не са заедно не означава, че трябва да заебат отношенията си напълно. Нормално е да го е грижа какво се случва с въпросното момиче и да и мисли доброто. :beer:

именно, благодаря. :beer: ааа да, и не сме си теглили майните, просто се разделихме. нормално е да съм загрижен за нея, дори и да не мога да я налазя. честно казано, случва ми се такова нещо за първи път - толкоз да ме е грижа за някого, като изключим членовете на семейството и най-най-добрите приятели. досега винаги е било: чукай и бягай. не че е било някво супер редовно явление, но просто за пръв път има намесени и силни чувства.

Всъщност всичко го казах на ирония, да знам какво е. Набиват ти шута, но си оставате приятели. И аз съм бил така ;)
Аватар
nastyboy

Мнениеот PRobably » Пон Сеп 06, 2010 9:41 pm

Усраха ми хубавата тема... :lol:
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот NWD » Пон Сеп 06, 2010 9:58 pm

От кога е твоя собственост :roll2: :praying:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот PRobably » Пон Сеп 06, 2010 11:27 pm

Очевидно не знаеш за к'во става въпрос,тъкаче тихо...
"Don't let your mind bully your body into believing it must carry the burden of its worries."
Аватар
PRobably

Рейтинг: 1657

Мнениеот hitar_potar » Вто Сеп 07, 2010 8:39 am

Лаврентий Берия написа:

Нищо лично , но опита ми показва,че девойката е намерила друг, който да и дава приятелски съвети. :nono:
И един съвет от мен- намери друг обект ,на който да даваш приятелски съвети. А въпросната девойка , най-вероятно ще почне да търси съветите ти след 45 дни -това е класиката !
Дядо ми казваше: На жена ,циганин и комунизин , вера да немеш ! :wavey:

няма друг - в това поне съм сигура. пък и има развитие - снощи стана нещо шантаво, та в момента стоя и гледам в небитието и се чудя кво по дяволите е намислил оня индивид горе на небето... :dontknow:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PtD » Вто Сеп 07, 2010 9:39 am

Еех, трепети и неориентираности на младостта. :D
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Вто Сеп 07, 2010 12:01 pm

ква младост бе? след по-малко от половин месец прая 24, а покрай мен само дечурлига. много малко хора са на мойте години или близо. чуствам се ебати дъртака. все едно съм израснал с лили иванова. :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Ozzie » Вто Сеп 07, 2010 12:24 pm

hitar_potar написа:ква младост бе? след по-малко от половин месец прая 24...

ти имам логиката...
значи ние с PtD вече трябва да миришем на пръст... :cry:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Лаврентий Берия » Вто Сеп 07, 2010 12:59 pm

Ozzie написа:
hitar_potar написа:ква младост бе? след по-малко от половин месец прая 24...

ти имам логиката...
значи ние с PtD вече трябва да миришем на пръст... :cry:

Ало?!
Моля!?

МОДЕРАТОРИТЕ СТОЯТ МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ХОРАТА / и титаните май бяха там /. ТЕ СА ВЕЧНО МЛАДИ! :evil:

Аватар
Лаврентий Берия

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла