nastyboy написа:Така и така сте тръгнали на хвалба в темата "Оплачи се", дай и аз да се похваля, днес 3-ти ден си сглобих спирачките и горе-долу спират прилично, и цял ден съм си на байка...![]()
hitar_potar написа:а тъй - позитивно мислене. аз след тая депресия почвам да се връщам на старата си максима, че колкото повече нерви - толкова по-зле. при мене надеждата е да си оправя вентилатора на топливото в колата, че иде зима, па само на първа степен не е оферта (пък и нали на девойките-заместителки на вече бившата трябва да им е комфортно), да налазя някъв нов шок тая зима на далаверка от ибей, да напъпля и нови шини, че сегашните мавици да отидат на втория байк, да имам едни излишни 100-ина лева за пребоядисване на рамката, че ми се въртят едни аерографни щуротии из главата, да набарам и някоя XC/AM вилка на далаверка за твърдака, и в цялата тая суматоха май най-важното е да си намеря работа, по възможност нещо по специалността.
hitar_potar написа:оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет.това е ебати ситуацията.
hitar_potar написа:оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет.това е ебати ситуацията.
X_NRG написа:Абе не е баш така. Като не са заедно не означава, че трябва да заебат отношенията си напълно. Нормално е да го е грижа какво се случва с въпросното момиче и да и мисли доброто.
hitar_potar написа:ааа да, и не сме си теглили майните, просто се разделихме. нормално е да съм загрижен за нея, дори и да не мога да я налазя.
boriss13 написа:За такива неща съвет няма, опитът е безполезен, думите са безсилни...ае наздраве!!!
hitar_potar написа:X_NRG написа:Абе не е баш така. Като не са заедно не означава, че трябва да заебат отношенията си напълно. Нормално е да го е грижа какво се случва с въпросното момиче и да и мисли доброто.
именно, благодаря.ааа да, и не сме си теглили майните, просто се разделихме. нормално е да съм загрижен за нея, дори и да не мога да я налазя. честно казано, случва ми се такова нещо за първи път - толкоз да ме е грижа за някого, като изключим членовете на семейството и най-най-добрите приятели. досега винаги е било: чукай и бягай. не че е било някво супер редовно явление, но просто за пръв път има намесени и силни чувства.
Лаврентий Берия написа:hitar_potar написа:оплаквам се, че девойката, която ме заряза преди 2 седмици, сякаш е спряла да мисли с главата си оттогава и все повече затъва, а не ще да послуша 1 приятелски съвет.това е ебати ситуацията.
Нищо лично , но опита ми показва,че девойката е намерила друг, който да и дава приятелски съвети.![]()
И един съвет от мен- намери друг обект ,на който да даваш приятелски съвети. А въпросната девойка , най-вероятно ще почне да търси съветите ти след 45 дни -това е класиката !
Дядо ми казваше: На жена ,циганин и комунизин , вера да немеш !
hitar_potar написа:ква младост бе? след по-малко от половин месец прая 24...
Ozzie написа:hitar_potar написа:ква младост бе? след по-малко от половин месец прая 24...
ти имам логиката...
значи ние с PtD вече трябва да миришем на пръст...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта