[quote="Windstream"]
@zImage
Безполезна едрогабаритна гъзария казваш - и теб ще те питам, качвал ли си се в такава кола че да знаеш колко и как замърсява? Щото на теория всички сте експерти по всичко... Иначе си прав, доста коли харчат по два пъти по-малко от моя танк, обаче знаеш ли какво става с тях при удар в нещо голямо? Аз знам, знам и какво остана от шибания елен който снощи нацелих с над 120км/ч - да, разпилях го по пътя, огънах си бронята, строших си радиаторната решетка и пребоядисах цялата предица в червено, обаче момичето до мен стигна навреме в болницата... крайния резултат беше +1, а много лесно можеше да е -3 (човешки животи, елена така или иначе си беше пътник). Така че карайте си малките икономични deathtraps и си им се радвайте, ама после като се наврете под някоя "безполезна едрогабаритна гъзария" ще разберете за какво всъщност отиват парите, които шофьора й налива в резервоара.
P.S. аз имам точно 4 катализатора, ти как си в това отношение?
[/quote]
За твое сведение карал съм,не 6000 милиона модели марки както теб,но достатъчно,но яко ти цитирам марки,естествено ще избълваш поредния флууд с това колко не струвала марката в сравнение с ...примерно...
"Аз имам Ауди А6" изцепи се Боби....
Абе ти освен да фантазираш,дребнееш,се заяждаш,нещо друго да вършиш?!?Това за професорите няма да го коментирам,че като те гледам и дето вика бат Велко

Аз имам Линкълн бях точно с такъв мотор от Мустанг ...Абе ти ако молко беше впрегнал малко от божието си сиво вещество за размисъл,не в флууд,антириплайове и псевдо нападки,щеше да се сетиш,че кожуха под капака на Линкълн-а ТИ (танк,мусТАНК,каручка,кофа на колела,тир ако щеш го наречи ..през *** ми е) не позволява дори след рязане(при което тоя Линкълн при евентуален удар от него и от теб нищо няма да остане) поставянето на такъв мотор,просто са с различни параметри(обем,нали знаеш какво е? или си твърде зает с по-висши начинания...да бълваш простотия например,"и пък дърпах тея *резачки*" абе да,знам ,и аз те гледах у Фаст Фоод & Фюриъс...А разхищението на кислород нещо не чух да обсъждаш...клише нали - замърсяване,бля,бля....което косвенно коства 1/3 от живота ти...А,ако се гордееш с това че газиш (пак си бил с температура,ма айде)беззащитни животни,Да земем да прегазим и аз едно...(ма за тебе не бих хабил бензин/респективно замърсявайки въздоха)айде брейкуорселф некъде се разплескай,да направиш услуга на човечеството...Егоцентрично,нафукано ***** Хайванко 1 от Стара Загора...ааа пардондон Америка,Ню Джърси,Тутракан Сити...айде чиба...Със здраве да си ползваш чопъра,линкълна,частния самолет,хиликоптера,и се завий с родопското одеало,че имаш температура