azzmaster написа:...която смята измината скорост ...
azzmaster написа:Доколкото екселските таблици,за мен са изключително грозни и трудни за обработка и ползване,не можете да ме убедите че вършат повече работа от няколко реда C++ код.
Alpina написа:Добре де, защо никой не обръща внимание на основното - как ще се ползва на терен?
azzmaster написа:няколко реда C++ код
azzmaster написа:Аз сега го видях това "измината скорост".Моя грешка , вярно.Ама нещо не мога да го едитна поста вече.Който се притеснява за сигурноста на ехе-то да си го сканира с антивирусна или просто да не тегли.За уеб-базирани апликации съм съгласен че е добре,но не съм стигнал дотам още.Доколкото екселските таблици,за мен са изключително грозни и трудни за обработка и ползване,не можете да ме убедите че вършат повече работа от няколко реда C++ код.
Alpina написа:sergeh, казваш критики имало само...
Хайде представи си как се ползва тоз прОграмен продукт - ти ще караш ли, или постоянно ще въвеждаш данни?
Дай ми пример как се ползва, моля те!
А както се каза - такива работещи приложения има десетки, ако не и стотици...
azzmaster написа:... Все пак при положение че очевидно трябва да се въвеждат числа в полетата не мислих че е кой знае какъв проблем че при въвеждане на букви програмата ще крашне.Очевидно е че не трябва да се въвеждат цифри,не сме малоумни все пак нали. ...
jawsbg написа:Не отваряйте програмата, ако сте с Win 7, държи се странно, успя да ми блокира и целия компютър.
Също така не въвеждайте нещо различно от цифри в полетата, че става мазалоazzmaster написа:няколко реда C++ код
Не са достатъчни явноИска си още малко писане програмата
trix написа:програмката си работи без проблеми,така че си виж видеокартата дали е достатъчно мощна да възпроизвежда такива приложения.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
trix написа:само прозореца да го преместиш реагира малко бавно
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 379 госта