Ако ще е кално аз бих играл с High Roller 42A отпред с уговорката, че ако вали само четвъртък ще имаш адекватна гума, но след това ще има лепкава калчица и за там може да ти е по-добре с него пред Minion-a (както разбрах аз след последнят уикенд). 42А за да позволи по-добре да се вкопава грайфера, защото 40-ката може по-лесно да поддава. Това като условия, но ако не можеш да спираш адекватно Roller-а може да се окаже по-палав/игрив от Minion-a, особено по коренистите завои, но позволява по-добро/късно спиране и по-добро ускорение. Minion-а ще ти позволи повече контрол в завоите, дори когато си извън контрол

но по-лесно сякаш се пълни и на корени и гадости става... интересно. Особено, когато започне да съхне и човек започне да се отпуска и забравя, че има кал по гумата когато влиза на корените

Също така ако не ти харесват Roller или Minion 42А винаги можеш да го метнеш отзад и да сложиш нещо друго отпред и ще се държат адекватно и двете

Това за гумите, които знам. За Muddy Mary - изглежда като добър fail safe избор, но ако ще се бориш за време на състезанието може да не ти позволи адекватно/късно спиране и в комплект с Ardent отзад да ти се налага да спираш по-отдалече но (на теория) ще има по-добро държане в завоите