По принцип винаги слагам такива проверки,просто мислих че за такава малка програма няма да е нужно,а и само информативно,при 20 реда програмен код за самата програма написах към 60-70 реда за проверките ...

airborneone написа:... изчисления с неясни мерни единици...
sergeh написа:@Alpina: Едно време в училище ни учеха, че между диаметъра и обиколката на окръжността има еднозначна зависимост, така че не виждам какво те притеснява - ако се въведе правилният диаметър ще се получат и правилни резултати..
sergeh написа:@Alpina: Едно време в училище ни учеха, че между диаметъра и обиколката на окръжността има еднозначна зависимост, така че не виждам какво те притеснява - ако се въведе правилният диаметър ще се получат и правилни резултати.
sergeh написа:Alpina: По тая логика е редно да те питам - а как ще я мериш тая обиколка - с каква точност ще ти е измерването и т. н....
Alpina написа:За какво ти е да взимаш предвид каквито и да е деформации, след като обиколката винаги е една и съща...
![]()
azzmaster написа:На мен ми е полезна защото нямам оборотомер и искам да поддържам определена скорост на баири, които минавам често ...
bikerider написа:Господа, оляхте се...
bikerider написа:Е, спрямо мен не си в опозиция: и аз му се радвам
airborneone написа:... @azzmaster, стаж, без стаж...
azzmaster написа: То ясно че е петък следобяд ,последния работен ден,но може да водим нормална дискусия
azzmaster написа:Тва ми е последен пост в темата,умръзна ми,като я отворя и се сещам за тоя болен сериал Листопад,който гледат всички жени,които познавам
sergeh написа:airborneone написа:... @azzmaster, стаж, без стаж...
А, тук не си прав, не си обърнАл внимание къде е на стаж човекът и как това е свързано със специалността на настоящия ни премиер-министър
azzmaster написа:Като дойда на власт и аз като колегата Бойко ще ви закрия форума![]()
sergeh написа:Поздравления, така програмата е по-завършена.
Моля, колегите, които писаха по-горе, да споделят опита си с други готови подобни програми (нали твърдяха, че вече всичко е отдавна написано).
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 381 госта