Предимно в градинката на НДК,но и по парковете в София.
Разберете,че хората не са длъжни да ви заобикалят колелата.
Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения, а не байковете си.

subritual написа:Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения...
azze написа:subritual написа:Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения...
Има пък много индивиди,които си демострират способности по велоалеите. Искам да им,кажа,че не е нужно да впечатляват мен и околните с каране на задна или маневри без ръце.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
CC Designs написа:azze написа:subritual написа:Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения...
Има пък много индивиди,които си демострират способности по велоалеите. Искам да им,кажа,че не е нужно да впечатляват мен и околните с каране на задна или маневри без ръце.
Че какво лошо има да караш на задна гума? Иначе човекът преди мен е прав, ако седалката ти е висока колкото кормилото, или по-висока, след няколко часа каране те заболява кръста
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
azze написа:subritual написа:Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения...
subritual написа:От четвъртък досега съм направил над 15 добродушни забележки на предимно малолетни и непълнолетни,които си оставят велосипедите точно посредата на алеите.![]()
Предимно в градинката на НДК,но и по парковете в София.
Разберете,че хората не са длъжни да ви заобикалят колелата.
Надявам се да си вземете поука и да демонстрирате умения, а не байковете си.
Alpina написа:Те и моите впечатления са, че здрави, прави пешеходци не трябва да ползват рампите за колички и колела в същия тоз подлез (и не само) и още повече да спират, за да си лафят на тях, ама кой ли ни пита...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 385 госта