pro-adrenaline написа:Рамката лично съм я оглеждал, проблеми няма. @милчо3 бъркаш рамката, тази проблеми няма
Discount написа:тоя GIANT целия,един приятел щеше да го зима обаче май нещо не му беше наред и се отказанякви други рамки ако знаеш
vakkov написа:тая не беше ли в жълто, на night_falcon и не беше ли заварявана на чейнстей-я ???
Discount написа:това(черното) възможно ли е да е подсилка?
Discount написа:А имаш ли скайпа на тяо дет я продава?+това тая работа с черния маркер си е малко съмнителна
![]()
Capoeira написа:В смисал и двете са DH ама едното е направено за реално DH не за НДК стил.
GECKO написа:Не мога да кажа дали това е тяхно решение или на завода, но как изглежда - RAM DH за разлика от Azonik Eliminator 2 се прави от клас 6 вместо клас 7 алуминиева сплав в следствие на което задницата е по-мека и като поостарее се суче лесно на ръка а предницата като си изживее годините започва лека полека да се деформира. Тези неща се забелязват когато се погледне рамката отстрани и се види, че е направила "коремче" - долната тръба трябва да е права а не леко изпъкнала. В резултат на тази деформация разпределението на силите се попроменя и челото, както и заварките около захвата на амортисьора отслабват или тотално се предават (това са заварките перпендикулярни на земята малко назад и под статичната точка на амортисьора). Задницата от своя страна започва да мърда а като се попрекали започва и тотално да се предава под стреса и там слабото място е интерфейса между кования или фрезован елемент и стойките на веригата.
GECKO написа:Може би настройките имат някакъв ефект над живота на рамките (направило ми е впечатление, че хората, които карат по-прогресивна настройка по-бързо пукат заварки при амортисьора от колкото тези, с по-линейна настройка) но в крайна сметка това е продукт който на нашият пазар струва почти на половина на оригинала и не може да се очаква да е също толкова добър
GECKO написа:Колкото до съвет - прегледай добре рамката за нетипични заварки и разглоби и сглоби ставите на задницата (най-удобно е да хванеш челото между стъпалата си а задницата да ти дойде на корема) ако няма неприлични заварки или осукване на задницата значи рамката е добра и ще те вози известно време, особено ако си пресен в спорта. Ако има грижи по-добре се насочи към нещо друго.
Night_Falcon написа:Егати темата, егати чудото...
Night_Falcon написа:П.П. @GECKO Ram DH и Azonic Eliminator DH 2 са от различни сплави, така ли? Това не го знаех
BurNiNg_IcE написа:Moя е рамката! Това, че има черен маркер съм го направил за идиотизъм, цялата рамка е надраскана, защото като я взех беше едноцветна!
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:BurNiNg_IcE написа:Moя е рамката! Това, че има черен маркер съм го направил за идиотизъм, цялата рамка е надраскана, защото като я взех беше едноцветна!
Това под челото било само драсканица? Хайде не лъжи! Бях в магазин Jester когато донесе рамката за заварка под челото. Лично видях пукнатината и пак лично видях как след няколко дни рамката беше донесена заварена под челото. Цялото замаскирано петно е заварка.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:Аз казах това което е от полза на питащия. Той сам да си прави изводите. Ако МНОГО иска да купи "здравата ти рамка" да отиде и да се консултира с момчета от Jester. Те нямат причина да крият истината от него. Но да се правиш на олигофрен и да лъжеш така е детинско.
Capoeira написа:Момчета нека не говорим с примлъвки.
Суровата истина е че рамкта става за СКРАП и резервни части.
Малко по оптимистичните хора могат да кажат че рамкта става, но просто трябва да имаш координатите на добър заварчик на speed dial на телефона. Демек рамката се пука навсякъде, взимаш си рамкта и започваш да си я дозаваряваш навсякъде. Горчиво е но с уникалното разнообразия от размери, само един и то малък, рамката е подходяша за хора под 170-165. Рамката не харесва да се скача с нея, драстично се намалява живота ан заварката под челото, в смисал дори и дозаварена пак се повтаря, чейнстея се пука също ако започнеш да я натискаш да гази сериозно. С две думи има рамки на пазара който работят в пъти по добре, не са с такава смешна геометрия и ще надживеят РАМ-а дори и оставен на витрината. Ето това ми се струва разумно:
viewtopic.php?f=16&t=77106
В смисал и двете са DH ама едното е направено за реално DH не за НДК стил.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта