zafirovp написа:А иначе, можете ли да ми преложите предна и задна главина на шлици, за диск с шест болта и 36 спици за АМ до 30 лв едната
изключено да намериш задна за тези пари, нова
евентуално 2-ра употреба
zafirovp написа:А иначе, можете ли да ми преложите предна и задна главина на шлици, за диск с шест болта и 36 спици за АМ до 30 лв едната
Ozzie написа:изключено да намериш задна за тези пари, нова
евентуално 2-ра употреба
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
shaady написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=48400
Някой има ли впечатление от каските на Speed Stuff?
prokalnatiq написа:За да не пускам нова тема ще питам тук: търся гуми за XC да са не по-големи от 2.2, да са устойчиви на спукване (вчера нз от къде минах около 5 големи глави кочи тръни (или баби зъби ли бяха) и още около 7 трънчета резултат 7 дупки по двете гуми), и евентуално колкото се може по-леки да са. Знам че няма такова нещо, но като съотношение да са най-добрите. Цена за 2те бих дал 70-80 лева макс. Може и да са от Чейн Реакшъна!![]()
![]()
П.П. Приоритет е да са колкото се може по защитени против спукване. Омръзна ми да лепя (не толкова лепенето колкото свалянето и слагането на гумите), пък и така трупам излищно тегло.![]()
![]()
Joker_Here написа:shaady написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=48400
Някой има ли впечатление от каските на Speed Stuff?
Мда,и аз искам да се включа в запитването?
airborneone написа:Правена е в същия завод като THE, Giro и TLD
Ozzie написа:airborneone написа:Правена е в същия завод като THE, Giro и TLD
и аз това казвам на всеки който пита за каска - всички каски ги правят на едно място, само лепенките са различни
@po taka
капла е готово наплетено колело със спици, шина, главини
шината е това
Ozzie написа:@po taka
капла е готово наплетено колело със спици, шина, главини
шината е това
did написа:Ми не е така и е тъпичко, но напоследък неграмотният жаргон се е наложил и вече няма връщане назад. По принцип в колоезденето няма "капли". Има шини, които като се наплетат на главина и спици, се получава колело
PRobably написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewforum.php?f=18
Баси неграмотните админи лелееееееееее...Как може да напишат капли,тцтцттц.Спрете се с това вече!Всички казват капли,може да не е правилно,но не познавам някой който да ги нарича ''колела''.
did написа:PRobably написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewforum.php?f=18
Баси неграмотните админи лелееееееееее...Как може да напишат капли,тцтцттц.Спрете се с това вече!Всички казват капли,може да не е правилно,но не познавам някой който да ги нарича ''колела''.
И аз това казах - неграмотността в случая наложи жаргон, от който няма връщане назад. Това не означава, че е правилно.
did написа:Това не означава, че е правилно.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:Да, всичко е съвместимо, но ако ще купуваш верига за 8-ца, не давай толкова пари. Вземи си някоя на KMC.
simok_mtb написа:Ами не държа веригата да е точно за 8-ца но ще се кара на такава касета искам само да не я късам.did какво ще кажеш за курбелите, а можеш ли да ми посочиш и дерайлиор за отзад + команди.И да попитам ако закупя тези компоненти който сам посочил или някой други който ще ми предложиш, БЕЗ ПРЕДЕН ДЕРАЙЛОР ще имам ли проблем с прескачане, ще ползвам всичките венци отзад а от пред мислч на рака да си ги качвам пределно първия и втория, Извинявам се, но не разбирам нищо
EccentricMOTION написа:Въпрос относно ос за предна главина:
Главината е формулка на 10ка ос за диск, вилката е Епикон пак на 10ка ос. От времето ушите, където ляга оста, както и самата ос са заминали. Ушите са се разширили, износили, с изгладени шлици. Ще се сменява ос, ясно е, но коя да е?
Комплект куха предна ос + сепаратори + грес Weldtite
Ос за предна главина от хром-молибденова стомана Weldtite
Кухата предполагам е по-здрава, другата пък е Хромо. Кухата също е по-тънка от плътната с 5 десети, плътната с гайките ще мога да я стегна по-здраво от QR-a на кухата. Дайде идея? Благодаря Ви!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 347 госта