Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот skiman » Сря Сеп 29, 2010 3:25 pm

fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми

На къде тръгнахте? И още не сте стигнали? Срамота.
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Рейтинг: 2000

Мнениеот fastera2 » Сря Сеп 29, 2010 3:31 pm

skiman написа:

Магаре срам има ли :D ?Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще и силно се надявам да не опрем до под кривата круша :^:
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот skiman » Сря Сеп 29, 2010 3:32 pm

То като опре до кривата прас...круша, точно тогава трбва да продължите. :evil:
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот fastera2 » Сря Сеп 29, 2010 3:32 pm

fastera2 написа:
skiman написа:

Магаре срам има ли :D ?Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще с надежда,че няма да опрем до под кривата круша :^: ...и да си видим просперитета през крив макарон :rofl:
fastera2

Мнениеот fastera2 » Сря Сеп 29, 2010 3:39 pm

skiman написа:То като опре до кривата прас...круша, точно тогава трбва да продължите. :evil:

Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
fastera2

Мнениеот skiman » Сря Сеп 29, 2010 4:02 pm

Братле, с това си мислене отиваш към топлата бира...а от там следват надуваемите жени и...
ЛюбоФ, любоф..колко да е любоФ :dontknow:
Накрая всичко се свежда до примитивно размножаване. :D
Аватар
skiman

Мнениеот fastera2 » Сря Сеп 29, 2010 4:21 pm

skiman написа:Братле, с това си мислене отиваш към топлата бира...а от там следват надуваемите жени и...
ЛюбоФ, любоф..колко да е любоФ :dontknow:
Накрая всичко се свежда до примитивно размножаване. :D

Добре,че е размножаването,защото никакви нямаше да ни има до сега :rofl: :rofl: :rofl:
Нали знаеш- Живей с кеф, защото с кеф си направен :D .

П.П А по темата ... Запази ми 2 килограма любоф..Мисля да я затварям в буркани за зимнина :D
fastera2

Мнениеот skiman » Сря Сеп 29, 2010 4:27 pm

По темата.
За колко време сваляли сваляли жените в Перник.
Точно за 30 секунди - само й казваш УЛАЗИ У ГОЛФУУ и е твоя во веки веков! :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
skiman

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Сря Сеп 29, 2010 7:36 pm

Работите са ташак като цяло........
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот 25thframe » Чет Сеп 30, 2010 7:16 am

А пък колко ми е добре сам ... :)
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот Antares » Чет Сеп 30, 2010 7:38 am

fastera2 написа:Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
Извинявай, имаш ли родствена връзка с Паулу Куельо?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 30, 2010 8:16 am

fastera2 написа:
skiman написа:

...Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще...

Да не си чел http://www.btv.bg/story/142977299-Dyank ... garia.html
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 30, 2010 11:44 am

Antares написа:
fastera2 написа:Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
Извинявай, имаш ли родствена връзка с Паулу Куельо?

Имаме ли връзка с теб сега , или се разпадна внезапно тя :D :D :D :D (не съм чалгар моля да не бъде линчуван по Крумовите закони ! :D :D :D )
fastera2

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 30, 2010 11:46 am

Alpina написа:
fastera2 написа:
skiman написа:

...Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще...

Да не си чел http://www.btv.bg/story/142977299-Dyank ... garia.html

Не не съм го чел,но като гледам е нещо на политическа основа,а както знаем тук в България понятието "10 години" е доста относително :D !

П.П Нека и по темата за любовта да кажем,че царя ни оправи стабилно за 800 дена ! :D
fastera2

Мнениеот PtD » Чет Сеп 30, 2010 1:09 pm

fastera2 написа:П.П Нека и по темата за любовта да кажем,че царя ни оправи стабилно за 800 дена ! :D

Teмата е за любов, а не за анален секс!!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Alpina » Чет Сеп 30, 2010 1:11 pm

Където има любов, е*а*е*о е наизбежно
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот skiman » Чет Сеп 30, 2010 1:14 pm

Alpina написа:Където има любов, е*а*е*о е наизбежно

Обратното не е задължително :eyebrow:
Аватар
skiman

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 30, 2010 2:13 pm

Много сте развратни !Уж говорехме просто за любов.... :D
fastera2

Мнениеот did » Чет Сеп 30, 2010 2:15 pm

Как можа да напишеш изречение с "просто" и "любов" :dontknow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 30, 2010 2:22 pm

did написа:Как можа да напишеш изречение с "просто" и "любов" :dontknow:

Ми откъде да знам предполагам с думи :^: :D :rofl: .Много сложни въпроси ми задавате като цяло всички и ми писна да се ровя из google да намирам отговорите :bawling: :bawling: :bawling:
fastera2

Мнениеот moonlight » Чет Сеп 30, 2010 9:22 pm

Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.

Хммм.. айде и аз ще споделя малко философски размисли :)Според мен има голяма разлика между това да се предадеш и това да приемеш (нарочно не използвам думата "примириш") нещата такива, каквито са. Колкото е тъпо да се предадеш в ситуация, която подлежи на промяна, толкова е тъпо и да се бориш в ситуация, която е обречена. Естествено в повечето случаи е супер трудно да прецениш една ситуация обективно и да вземеш най-адекватното решение.
А относно нараняването - болката в отношенията между хората, а и по принцип, е неизбежна част от живота и човек трябва да се научи както да я понася, така и да я причинява здравословно. В този ред на мисли, както да причиняваш излишно страдание, така и да не причиняваш никакво, прехвърляйки всичко върху себе си, е бая нездравословно. Всеки трябва да получи своя дял от болката, така е устроен живота на тази планета :) А криворазбраното благородство и жертвоготовност са си доста опасни понякога. Те няма да накарат хората да те харесват/обичат повече. По мои наблюдения, някои от най-големите глупости се правят когато човек реши, че ще направи добро някому. Не случайно някои стари хора казват, че не бива да помагаш или да правиш добро, когато това не ти е поискано. В крайна сметка ти отговаряш за себе си и основната ти отговорност трябва да бъде към теб самия. А това какво е най-добре за другия човек ... това нека той сам да го прецени. Тва са моите 2 стинки по темата ;)
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот fastera2 » Чет Сеп 30, 2010 10:44 pm

Странно е наистина...Прав си не е здравословно до някаква степен дори.Преди бях стигнал до такова положение (аз и без това съм си слаб) от 57-58 кг някъде бях станал 54...само от притеснение.Но виж това е моето виждане...Просто немога да го направя.Ако нараня някой умишленно с цел да му покажа как съм се почуствал при неговите постъпки,ще ми стане още по-гадно.Незнам въпреки,че съм на 19 така ги мисля нещата.Понякога се чуствам не на моята си възраст,ми като някой наивен хлапак,мислещ детински.Дори скоро пак засегнах тази тема с приятелката ми и получих успокоение,че съм съвсем нормален :dontknow:...Чат пат напоследък почвам да си казвам,като нещо ме дразни и не трябва да е така,но твърде малко.Има какво да уча.Чесно да си призная обаче съм голям инат и трудно променям мисленето си,но съм отворен за на другите вижданията,все пак мисля над нещата не ги отминавам с лека ръка.
fastera2

Мнениеот Sartor » Чет Сеп 30, 2010 10:52 pm

Няма жена - намя проблем! Ама аз пак не дебелея и си седя все така кльощав (явно малко бира пия). :popcorn:

Виж кофти е като тръгне някоя мома да ти се обяснява в любоФ и е далеч от понятието за сексуален обект... е, те тогава трудно се измъква от положение (да не вземе да те "промотира" пред нейните симпатични приятелки като грубян - все пак жените си говорят. :argue: ).
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот Antares » Пет Окт 01, 2010 7:19 am

Напротив ужасно е лесно. Колкото по-грубо - толкова по-добре. И наистина е така, щото ако не я отрежеш с голямата секира ще оставиш фалшиви надежди, които са нещо по-лошо :eyebrow:

moonlight, към разсъжденията ти на тема "пътя към ада е постлан с добри намерения" бих добавил и още нещо. Болката, която благородния рицар поема в себе си рано или късно преминава прага на търпимостта и тогава неусетно е хванал теслата и влиза в любимата на вестниците пикантна черна хроника :D
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот taurus13 » Пет Окт 01, 2010 8:07 am

Всички хора с възрастта като цяло помъдряват и стават по-големи непукисти, така че нещата в тази ситуация се подобряват. Аз също на 20 много навътре приемах разни работи и си ги събирах, докато не избухна като вулкан и тогава, майка му жална на този, който ми е на пътя :(!: - обикновено случаен човек имал неблагоразумието да долее една капка в препълнената чаша. Да ама след няколко такива случки си дадох сметка, че верно може да вляза във вестникарската хроника :eyebrow: , и си наложих начин на живот, по който да не събирам толкова негативни емоции. Не мога да кажа, нарочно ли се промених или с възрастта химията нещо се бъгна, но сега трудно се ядосвам и случи ли се все пак някой дразнител, веднага му отреагирам и изпускам напрежението. Между другото сарказма и иронията са един от начините по които много хора изпускат парата междувременно. В личните отношения също е важно да настъпваш понякога половинката - дори и само за спорта. :D Всъщност никой не обича сприхави хора, но май още по малко обичат малодушни и мекушави.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот fastera2 » Пет Окт 01, 2010 9:03 am

Между другото сарказма и иронията са един от начините по които много хора изпускат парата междувременно

Това е много вярно!Понякога го практикувам :agree:
fastera2

Мнениеот Sartor » Пет Окт 01, 2010 3:25 pm

Antares написа:Напротив ужасно е лесно. Колкото по-грубо - толкова по-добре. И наистина е така, щото ако не я отрежеш с голямата секира ще оставиш фалшиви надежди, които са нещо по-лошо :eyebrow:
..

За това си прав и то напълно, но ако й покажеш, че си падаш по приятелката й ще вземе да те промотира (все пак трябва да я разкараш с малко повече финес, за да каже що за пич си). ;) Айде да не издавам повече тайни, че тук имало и жени казват, които четат темата. :evil:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот TheAnimal » Пет Окт 01, 2010 3:40 pm

Тайни, тайни колко да са тайни.
По темата за първи път от около 6 години насам получавам някакво стабилно влюбване. Мисля че е време да се напия и да спра да се занимавам с глупости :D
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Пет Окт 01, 2010 4:42 pm

Sartor написа:но ако й покажеш, че си падаш по приятелката й ще вземе да те промотира
Повечето по-скоро биха умряли, отколкото да допуснат нейна приятелка да успее там, където те са се провалил... При жените взаимоотношенията се базират по-скоро и по-често на съперничество...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Пет Окт 01, 2010 4:57 pm

TheAnimal написа:Тайни, тайни колко да са тайни.
По темата за първи път от около 6 години насам получавам някакво стабилно влюбване.

Ха, нов вид пиячка ли намери? :D
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла