fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
На къде тръгнахте? И още не сте стигнали? Срамота.
fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
skiman написа:fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
fastera2 написа:skiman написа:fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
skiman написа:То като опре до кривата прас...круша, точно тогава трбва да продължите.
skiman написа:Братле, с това си мислене отиваш към топлата бира...а от там следват надуваемите жени и...
ЛюбоФ, любоф..колко да е любоФ![]()
Накрая всичко се свежда до примитивно размножаване.
Извинявай, имаш ли родствена връзка с Паулу Куельо?fastera2 написа:Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
fastera2 написа:skiman написа:fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
...Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще...
Antares написа:Извинявай, имаш ли родствена връзка с Паулу Куельо?fastera2 написа:Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
Alpina написа:fastera2 написа:skiman написа:fastera2 написа:3 МЕСЕЦА от когато тръгнахме с приятелка ми
...Иначе сме тръгнали към светлото бъдеще...
Да не си чел http://www.btv.bg/story/142977299-Dyank ... garia.html
fastera2 написа:П.П Нека и по темата за любовта да кажем,че царя ни оправи стабилно за 800 дена !
Alpina написа:Където има любов, е*а*е*о е наизбежно
did написа:Как можа да напишеш изречение с "просто" и "любов"
Това беше много на място!Въпреки,че предишните ми постове имаше извесна доза мой си хумор.Това твое изречение ме накара изведнъж (съвсем сериозно) да изразя моето макар и накратко становище по този въпрос.Не обичам да се предавам,дори когато нещата опрат до никъде...Необичам да наранявам някой или да го карам да се чуства кофти.Стремя се да оправя нещата...Няма значение на кой е винанта,нито дали аз съм излъган в крайна сметка.Признавам си трудно ми е,защото имам проблем с общуването.Предпочитам да си трупам проблемите на мойта сметка,отколкото да накарам другия да се чуства зле.
Между другото сарказма и иронията са един от начините по които много хора изпускат парата междувременно
Antares написа:Напротив ужасно е лесно. Колкото по-грубо - толкова по-добре. И наистина е така, щото ако не я отрежеш с голямата секира ще оставиш фалшиви надежди, които са нещо по-лошо![]()
..
Повечето по-скоро биха умряли, отколкото да допуснат нейна приятелка да успее там, където те са се провалил... При жените взаимоотношенията се базират по-скоро и по-често на съперничество...Sartor написа:но ако й покажеш, че си падаш по приятелката й ще вземе да те промотира
TheAnimal написа:Тайни, тайни колко да са тайни.
По темата за първи път от около 6 години насам получавам някакво стабилно влюбване.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта