TheAnimal написа: От какво се определя крайното класиране или БКС пак показват че немогат да измерват правилно?
Inzagi написа:какъв модел e Specialized-а
HepBeH_XaMcTep написа:Имам един въпрос към организаторите, на който искам смислен и ясен отговор!
Защо участници в отбор не участват в класиране за "най-бързо спускане" ?!?!?!?
outfaced написа:HepBeH_XaMcTep написа:Имам един въпрос към организаторите, на който искам смислен и ясен отговор!
Защо участници в отбор не участват в класиране за "най-бързо спускане" ?!?!?!?
Без да омаловажавам постижението на Ники (1 час си е яко, за такова тежко спускане), но начина по който се отчита времето за спускане (от чекване на контрола Черни Връх до финала) изключва доста хора от съревнованието в тая дисциплина. При това положение в това време се включва хапване, пийване, екипиране, бичене на айляк и прочие дейности на върха, на които всеки е наблегнал различно
Тъй че какво се връзваш ... нали си направи кефа(като всички останали отишли основно с тая цел).
Екстра време, класически як маршрут, хубава маркировка, чайче с ромче и мед на контролите и готини хора наоколо ... какво повече ти трябва.
slavei написа:Хубаво критикуваш, но...
did написа:slavei написа:Хубаво критикуваш, но...
Къде пък видя критика![]()
Колкото до "несъвместимостта" на "състезание" с "хапване и пийване", явно си проходил в някоя шосейна школа и не си наясно с философията на планинското колоездене. Колко от тези 138 участника са отишли там заради класирането, а? Я помисли пак!
HepBeH_XaMcTep написа:Знаех, че засичат спускането от момента, в който пристигнеш горе!
От този момент до малко след финиширането ни - имаме около 55-6 минути до Бояна....
Дори до колкото гледах класирането от предишни години - Изобщо не се включва междинното време (Контролата на Черни Връх) при отборите....
Би трябвало отборите да се вземат една идея по-сериозно... все пак не един, а 2/3-ма постигнат силен резултат( справка - 24ч маратона тази година!)
nicky bike написа:Педполагам ,че ако познавам по добре трасето бих се спуснал и по добре, но... за сега и това е добре за мен.![]()
Освен ,че карах понаправих и някоя снимчица.
slavei написа:Човека мърмори за класирането на спускането. Това ме навежда на мисълта, че е там заради класирането.
пп
Това, че не ме познавате, не означава че карам шосейка. Проста карам рядко и не спирам по кръчмите.
kvelikov написа:Не ви ли липсваха едни 10-тина души, отявлени състезатели, които по това време бяха в Загорето...? ...
outfaced написа:В тоя ред на мисли да питам, а защо няма награда за най бързо изкачване... след като сме тръгнали да цепим състезанието на две, някак си не е правилно за спускачите да има, а за катерачите да няма.
eMcKu написа:Добре, ти гледа ли награждаването ?
bokichaa написа:Далеч сме от това, време!
Да, можехме да имаме две хубави мероприятия.., не че сега са лоши, но сме една шепа хора да се делим, все още.
:beer
И, аз исках да споделя емоции с вас на Черни връх, и ако БЯХМЕ, щяхме ли да помрачим емоцийте на всички останали...ММММ???
stilo написа:Мислим, мислим...ама младите предпочитат "моторчетата" и "скафандърчетата". Собствената тяга не е на почит в днешни времена. Разчита се на гравитацията
Джанджев написа:... "имената в спорта" може да ги нямаше, но мисля, че средното ниво се е вдигнало доста спрямо миналта година...
Джанджев написа:Не знам доколко са липсвали "10-тината" състезатели и дали състезанието е загубило от това, ама с тазгодишното си време миналата година съм щял да съм 15-ти, 16-ти, а сега май 41-ви завърших. Та "имената в спорта" може да ги нямаше, но мисля, че средното ниво се е вдигнало доста спрямо миналта година. Като излезне официалното класиране може да се провери със сигурност.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта