Alpina написа:Защо?
PtD написа:Е пак се радвай, че не ти е изпотрошила покъщнината. Моят котарак причини на абсолютно празен апартамент щети, които като ги видях, направо ми падна ченето и не можах да си затворя устата, камо ли да си повярвам на очите.
Alpina написа:А занимавате ли се с него, да му изразходваш енергията... някакво топче на дълга връв.... или каквито и да е играчки, пак на връв и поне час на ден гонене, скачане...
А какви са практичните ползи от имането на котка, ако ще разглеждаме домашния любимец по този начин?Alpina написа:Имаш крава - пиеш мляко
Alpina написа:Няма да изпадам в някакви необосновани факти и митове, но при мен наистина, когато съм имал някакви наранявания, малка хирургична интервенция или болки - котките лягаха на тези места и може би най-вече заради някакво самовнушение, но определено не са ми трябвали обезболяващи, докато са били на мястото...
Alpina написа:Сега се "опасявам", че има огромна вероятност съвсем скоро да се обвържем с поредната, след като почти цяла една година си почиваме и ни е някак странно...
Ако се случи, ще ми е интересно какво ще се получи при сегашната ситуация - Кучето да е в дома преди мачката, а не наистина трудната - кучето да пристигне в дома на 2 котки
Alpina написа:Alpina написа:Притеснявам се...
Alpina написа:След като вече има изглед че ще живеят - снимки
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Alpina написа:Да, просто не съм виждал порода, която до такава степен да прилича на човек... с чувства... да обича, да се сърди, да ревнува и... и тези физиономии които правят... абе страшна е![]()
jb написа:Вчера го приспах, идва ми да си счупя колелото, щеше да направи 14 на 28 ноември.
Гадно е.
Липсва ми.
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=25910&p=595146#p595146
Reactor написа:jb написа:Вчера го приспах, идва ми да си счупя колелото, щеше да направи 14 на 28 ноември.
Гадно е.
Липсва ми.
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=25910&p=595146#p595146
Да. ще ти липсва наистина.
Но ако за него е било по добре този вариант за да му бъдат спестени по големи мъки,би трябвало да се радваш,че вече нищо не го боли или мъчи!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта