Зад всяка по сериозна идея обаче трябва да има поне двама човека, на които това да им е топ приоритет за известно време.
Ако се прави междудругото или човека лудва или нещата не се изпипват или и двете

outfaced написа:Именно факта, че не правим повече обаче означава, че по тоя наичн - толкова. А идеи и желание има за още какво ли не.
Зад всяка по сериозна идея обаче трябва да има поне двама човека, на които това да им е топ приоритет за известно време.
Ако се прави междудругото или човека лудва или нещата не се изпипват или и двете
Yavkata написа:outfaced написа:Таня, то не е само работата с децата. Това което ние установяваме е, че всяко едно по-сериозно нещо си е РАБОТА и не може да стане, докато всеки от нас си има друга такава и нещата се правят междудругото и крепейки се само на единия ентусиазъм.
Hе съм съвсем съгласен с теб. Да РАБОТА е, но МОЖЕ да се действа и без да е професия. Нима проявите които организирате от Крива спица не са доказателство за това?
bokichaa написа:Инфраструктура за планинско колоездене? Това не го разбирам, ама наистина.
bokichaa написа:Инфраструктура за планинско колоездене? Това не го разбирам, ама наистина.
bokichaa написа:Защо си гледате времената кой колко бързо се спуснал онзи ден от ЧВ???
Alpina написа:Защо ли бях сигурен, че точно Уоутър ще дадеш за пример...
Нали - защото той е средностатистическия българин (хайде и да не е само за България това), който е на 40 часова работна седмица?![]()
Ка може да даваш отново Уоутър, за това, че се е оправял сам...
eMcKu написа:Напълно съгласен съм с jd. И на мен ми е трудно, като отворя примерно секцията с маршрути и тръгна по някой да се ориентирам напълно. Просто все някъде се бъркам. Затова, нека не само за дадено състезание, да се маркира маршрут. Хем, ще има каране, хем ще се маркира маршрута.
Следващата година, надявам се Април месец, ще бъде организирано мероприятие, с цел популяризиране на планинското колоездене и в средите на другите спортове.
taurus13 написа:И пак - "вгигат нивото"....кому е нужно да се вдига ниво, да се кара по-бързо. Нужна е масовост, ама като са ви влезли тия хронометри в кръвта... - лозунга за петилетката - "Всеки байкър - професионален състезател"
outfaced написа:Ще ми се да имаи други, кото да правят мероприятия като Богдановците или каранията на Байкария.
kvelikov написа:outfaced написа:Ще ми се да имаи други, кото да правят мероприятия като Богдановците или каранията на Байкария.
"Внимавай какво си пожелаваш", са казали хората...![]()
Има и ще правят!
kvelikov написа:... формат като М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 380 госта