хлапенцето с Магнума 357 - излезна ли с някоя девойка бе, така демонстративно, да се погрижиш да те видят с нея колкото се може повечко хора, та случайно да кажат на момичето, което те измъчва? ако не си, по възможност излез с момиче, което тая твойта и приятелите/приятелките й не познават. другото, което е - не знам можеш ли да подскажеш на някой приятел или приятелка да се опита да те сватоса с някоя, или пък те сами да се сетят за това. при мен имаше нещо като опит за такова нещо, който още в зародиш беше обречен, но ме развесели доста и значително подобри настроението ми като цяло. смея да твърдя, че това, както и някои верни приятели, доста ми помогна да си стъпя на кокилите след раздялата. може аз пък да ти се сторя смешен, но аз успях да се привържа страшно много към 1 девойка за 2 месеца и половина. може би щото я нацелих в кофти момент от живота й и гледах да помагам с квото мога, за да преминат трудностите. сега съм си пушка обаче - превъзмогнал съм чувствата към нея, не ми дреме дали излиза с някой или не, от време на време пием по някое кафе по приятелски, и това е.

ако пък не стават горните варианти, насили се да я хванеш твойта и да й теглиш една селска майна, натрови я хубаво, развикай й се, че ти е писнало да те прави на дива нинджа, обърни й гръб и я заебавай. звучи кофти и трудно, но е за добро. ако не мисли да си оправя отношенията с теб, по-добре - ще знаеш, че няма ко да си говорите, скарани сте, и че не си заслужава да поддържаш връзка с нея. ако тия приказки я жегнат и тръгне да се извинява, бъди твърд - мръщи се, хъмкай (

П.П. баси пак се олях с мнение...