Да е*а любовта

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Да е*а любовта

Мнениеот hitar_potar » Чет Окт 07, 2010 12:07 am

муунлайт - не си напълно права. първо, скивай колко свестни человеци сме тука бе... избор да искаш... :rofl: второ, какво става, когато 1 мъж харесва 1 жена и търчи подир нея да й изпълнява прищевките, а тя почти не го забелязва? коя е облагодетелстваната страна? хора всякакви - за някои външния вид е важен, за други - портфейлчето, за трети - характера на човека насреща и държанието му, и т.н., и т.н. други пък харесват комбинация от изброените. някои пък не знаят кво искат - типичен пример за последните е момичето, с което ходих допреди почти 2 месеца. зарязва ме, после не е сигурна, след това ще ходи при бившия си в Германия (по-бившия, преди мен), след това няма да ходи, после ще отпрашва към Гърция при роднини, след това пак при бившия, сега си е навила на пръста, че не ще повече и да чуе за него. :dontknow: като се замисля, то предимно нежните създания са тези, които не знаят кво искат - друг пример е друга девойка от компанията, която заряза 1 приятел и май е тръгнала с друг от същата компания, в сравнение с когото първото момче е просто песен. :eek3:
хлапенцето с Магнума 357 - излезна ли с някоя девойка бе, така демонстративно, да се погрижиш да те видят с нея колкото се може повечко хора, та случайно да кажат на момичето, което те измъчва? ако не си, по възможност излез с момиче, което тая твойта и приятелите/приятелките й не познават. другото, което е - не знам можеш ли да подскажеш на някой приятел или приятелка да се опита да те сватоса с някоя, или пък те сами да се сетят за това. при мен имаше нещо като опит за такова нещо, който още в зародиш беше обречен, но ме развесели доста и значително подобри настроението ми като цяло. смея да твърдя, че това, както и някои верни приятели, доста ми помогна да си стъпя на кокилите след раздялата. може аз пък да ти се сторя смешен, но аз успях да се привържа страшно много към 1 девойка за 2 месеца и половина. може би щото я нацелих в кофти момент от живота й и гледах да помагам с квото мога, за да преминат трудностите. сега съм си пушка обаче - превъзмогнал съм чувствата към нея, не ми дреме дали излиза с някой или не, от време на време пием по някое кафе по приятелски, и това е. :agree:
ако пък не стават горните варианти, насили се да я хванеш твойта и да й теглиш една селска майна, натрови я хубаво, развикай й се, че ти е писнало да те прави на дива нинджа, обърни й гръб и я заебавай. звучи кофти и трудно, но е за добро. ако не мисли да си оправя отношенията с теб, по-добре - ще знаеш, че няма ко да си говорите, скарани сте, и че не си заслужава да поддържаш връзка с нея. ако тия приказки я жегнат и тръгне да се извинява, бъди твърд - мръщи се, хъмкай ( :crazy: :rofl: ), бъди уклончив, въобще почни ти да я мотаеш. такъв тест е идеален - заебаваш я, ако иска нещо повече, казваш й да се разберете веднага, ако не иска - още 1 майна и търси нещо друго колкото се може по-бързо.
П.П. баси пак се олях с мнение... :boggled: Ози пак ще ме гълчи на скайп! :lol:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот outfaced » Чет Окт 07, 2010 7:10 am

moonlight написа:... По дифолт сте в активната позиция, външният ви вид не е определящ за това колко харесвани ще бъдете, и можете да направите така, че да спечелите една жена с поведението си и отношението си към нея, дори отначало да не се интересува от вас. А един мъж не може да бъде спечелен. Ако не те иска, квото и да правиш, пак няма да те поиска. Като цяло - да си жена е отвратително. За красавиците може и да е готино, не знам. Но за обикновените момичета ......

Фундаменталната разлика между да харесваш някой, за това какъв е и това какво прави за теб.
И още по фундаменталната разлика, да знаеш какво искаш и когато не го виждаш съответната жена, тя ако ще и на луната да се качи, просто не я искаш.
:idea:

В това отношение аз пък не пожелавам на никой такива индивидки, дето уж първо не те забелязват, после си дадеш зор и им станеш симпатичен ... после обаче, все някога се случва малко приоритетите да се изместят и айде пак загубихме интересе, щом не сме номер 1 и не ни се показва постояно внимание.
Аватар
outfaced

Мнениеот Sartor » Чет Окт 07, 2010 8:41 am

moonlight написа:Аз никога няма да си намеря свестен мъж, защото свестните мъже или са заети с дългогодишни връзки, или не проявяват никакъв интерес към мен. Харесват ме само някви убитаци.

При мен го има същия момент - тъй че не е само при мъжете. Върнах се в България и какво да гледам - всички качествени мадами, които имат прилична външност (все пак за 99% от мъжете това е определящ фактор - трябва да си има привличане), заети! Обаждам се на едната - тя щяла да се жени, обаждам се на другата - заминала със сериозния си приятел на екскурзия в Италия, обаждам се на третата - тя е достатъчно лицемерна за да не си каже нещата както ги мисли и се прави на важна (по дефолт това означава отсвирване - не сме в гимназията вече, че да се правим на недостъпни) ;)

А колкото до колегата, който е тръгнал да страда заради някаква си - по-горе са ти дали много прилични съвети. При мен най-добре действа като мацето те види с друга (дори може и да е просто приятелка) на кафе и как тя се забавлява в твоята компания. Веднага я жегва - при мен даже преди години се получи един много готин спор между една, кокона след която тичах, и въпросна приятелка, с която просто бяхме излези да се видим в близост до заведението, в което кифлата работеше. Ми... как се разви ли? Бях на първия ред на представлението с пържени картофки и една изстудена бира, която мацето ми тръшна с едно пренебрежение. :popcorn: Ееех, младини...
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Мнениеот outfaced » Чет Окт 07, 2010 10:02 am

да разведрим малко обстановката ...

The Female Argument Dictionary
Fine
This is the word women use at the end of any argument when they feel they are right but can't stand to hear you argue any longer. It means that you should shut up. (Never use "Fine" to describe how she looks. This will start one of those arguments.)

Five minutes
Roughly half an hour. Equivalent to the same five minutes that your football game is going to last before you take out the trash, so women feel that it's an even trade.

Nothing
"Nothing" means something and you should be on your toes. "Nothing" is usually used to describe the feeling a woman has of wanting to turn you inside out, upside down, and backwards. "Nothing" usually signifies an argument that will last "Five Minutes" and end with the word "Fine."

Go ahead
(raised eyebrows)
This is not permission; it's a dare! If you mistake it for permission, the result will be the woman will get upset over "Nothing" and you'll have a "Five minute" discussion that will end with the word "Fine."

Go ahead
(normal eyebrows)
This is not permission either. It means, "I give up!" or "Do what you want because I don't care." It is followed in a few minutes by a raised eyebrow "Go Ahead," followed by "Nothing" and "Fine." She will talk to you for about "Five Minutes" once she cools off.

Loud sigh
This is not actually a word, but is still a communication. Frequently misunderstood by men. "Loud sigh" means you are a complete idiot and she wonders why she is wasting her time standing here arguing with you! Over "Nothing."

Soft sigh
Again, not a word but a statement. "Soft sighs" are one of the few things that some men actually understand. It means she is momentarily content. Your best bet is to not move or breathe but just hope that this will last a bit longer.

Oh
This word, followed by any statement, is trouble. "Oh, let me get that." Or, "Oh, I talked to him about what you were doing last night." If she says "Oh" before a statement, run, do not walk, to the nearest exit. She will tell you that she is "Fine" when she is done tossing your clothes out the window, but do not expect her to talk to you for at least two days.

That's okay
This is one of the most dangerous statements that a woman can say to a man. "That's Okay" means that she wants to think long and hard before deciding what the penalty will be for whatever dumb thing you have done. Often used in combinations with the word "Fine" or the raised eyebrow "Go ahead." Once she's had time to plan it out your fate, you're in for big trouble.

Please do
This is not a statement, it's an offer. She's giving you a chance to come up with some excuse for the latest dumb thing you've done, i.e., a chance to get yourself into even more trouble. Handle this correctly and you won't get a "That's okay."

Thanks
The woman is thanking you. Don't faint. Don't look for hidden meaning. Just say, "You're welcome."

Thanks a lot
Dramatically different from "Thanks." "Thanks A Lot" means she's really ticked. It is often followed by "Loud Sigh," signifying that you have hurt her in some callous way. No need to ask what's wrong. She'll only tell you "Nothing."

:lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот fastera2 » Чет Окт 07, 2010 10:03 am

Хвани си друга дори и "просто приятелка" и я накарай да ревнува....ПЪЛНА ГЛУПОСТ !!!!! Съжелявам,но ако обичаш някой,никога не би го накарал да страда,дори и той да се е отнсъл зле с теб-предполагам звучи някак си клиширано!Напоследък забелязвам,че "любовта" е изчезнала някъде и всичко се е превърнало в обикновенни интереси.Явно съм старомоден и не ги разбирам тези работи-за това има 2 вариятна...Или държа на някакви принципи,или не се водя "по модата"...
fastera2

Рейтинг: 1485

Мнениеот KiD_WiTh_GuN » Чет Окт 07, 2010 6:24 pm

Нов таргет няма да е със сигурност! Добрата новина е, че ме разбира и каза, че и трябва време ( смисъл, че трябва да мине малко време преди да се съберем!). Работата при нас е, че просто иска малко да е сама, не да хайти а да е сама! Каза, че ме иска но и трябва време. Вчера говорихме и ме разбра всмисъл как се чувствам и вече нещата стоят по коренно различен начин! :)
П.П. На 18 е. :evil:
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Аватар
KiD_WiTh_GuN

Рейтинг: 1418

Мнениеот skiman » Чет Окт 07, 2010 7:14 pm

В превод-Пич, адски си досаден. Що не вземеш да се разкараш.
Нещо подобно ти е казала. :D
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот PtD » Чет Окт 07, 2010 7:53 pm

KiD_WiTh_GuN написа:Каза, че ме иска но и трябва време.

Хахаха, много си зелен, щом си се хванал на тоя номер :)

Бахти, ма сами се вкарвате в тия филми!

@Скиман +1, и респект :D :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот PtD » Чет Окт 07, 2010 7:54 pm

@moonlight, абе прецакана, прецакана, ма поне на сухо няма да останеш никогаш! :eyebrow:
Аватар
PtD

Мнениеот Sartor » Чет Окт 07, 2010 9:07 pm

PtD написа:@moonlight, абе прецакана, прецакана, ма поне на сухо няма да останеш никогаш! :eyebrow:

'що така твърдиш - да не би да си я виждал и да излгежда прилично добре... при това като гледам какво мъжко мислене вади - по-добре е да си пиеш бирата с нея и да плескаш белот от колкото да се занимаваш с глупости... :eek3:
Аватар
Sartor

Мнениеот Бляд » Чет Окт 07, 2010 9:26 pm

moonlight написа:Аз никога няма да си намеря свестен мъж, защото свестните мъже или са заети с дългогодишни връзки, или не проявяват никакъв интерес към мен. Харесват ме само някви убитаци. Гадно е. :dontknow: В това отношение вие сте облагодетелствани. По дифолт сте в активната позиция, външният ви вид не е определящ за това колко харесвани ще бъдете, и можете да направите така, че да спечелите една жена с поведението си и отношението си към нея, дори отначало да не се интересува от вас. А един мъж не може да бъде спечелен. Ако не те иска, квото и да правиш, пак няма да те поиска. Като цяло - да си жена е отвратително. За красавиците може и да е готино, не знам. Но за обикновените момичета ...

@moonlight - по странен(меко казано) пост не съм чел!
Какво значи мъж? А още повече, какво значи "свестен мъж"?
А какво значи "убитак"?
Вярвай ми - всичко, което си написала се отнася в не по-малка степен и за нас. Дано скоро си намериш "убитака", който да те разсмива, обогатява интелектуално, цени мнението ти, секса да те удовлетворява и т.н. или се продай достатъчно скъпо! Принцовете от приказките не съществуват! Степенувай си приоритетите. Ако не си красавица, само притежаваш екстрата да не си предимно цел за "тефтера" с "бройките" и кученцето за показ пред приятелите и познатите. Този МЪЖ, който истински ще те оцени, ще преценява цялостния "арсенал". И колкото по-уравновесена и разумно оценяваща себе си личност види пред себе си, толкова ще е по-привлечен. А компромисите и от двете страни са неизбежни, дали по-рано или по-късно!!! Постарай се да си избистриш и целевата група. Ще ти помогне да си избереш имиджа!

П.С. Хубаво пишеш в този форум, ама почни и да караш колелото си по предназначение. Сама ще се учудиш, какви свестни "убитаци" ще срещнеш по организираните мероприятия, а може би ще разбереш защо и съществува форума и е събирал много и разнородни хора! Че и "принц" може би има там! ;)
Аватар
Бляд

Рейтинг: 1267

Мнениеот PtD » Чет Окт 07, 2010 9:42 pm

Sartor написа:'що така твърдиш - да не би да си я виждал и да излгежда прилично добре...

Толкова ли си наивен, та мислиш, че жена може да остане на сухо, по какъвто и начин да изглежда?

П.П. Абе hitar_potar и moonlight, aре земете си уредете някоя среща, че гледам, влече ви... :peace: Свестен момък, свястна девойка, какво му трябва на човека :clap:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Чет Окт 07, 2010 11:28 pm

KiD_WiTh_GuN написа:Нов таргет няма да е със сигурност! Добрата новина е, че ме разбира и каза, че и трябва време ( смисъл, че трябва да мине малко време преди да се съберем!). Работата при нас е, че просто иска малко да е сама, не да хайти а да е сама! Каза, че ме иска но и трябва време. Вчера говорихме и ме разбра всмисъл как се чувствам и вече нещата стоят по коренно различен начин! :)
П.П. На 18 е. :evil:

абеее... помниш ли кво написах по-горе за мотаенето? щото в мнението ти точно за това става дума - девойката те мотае! то не става насила, но все пак почвай да заглеждаш чуждото и по възможност да излизаш напред-назад, щото не знаеш колко точно е това време, дето й е нужно, за да бъде сама. ми ако е 5-6 години, кво прайш? :eek3:
П.П. епа мойта бивша е на 19. аз съм на 24 (вече). е кво? мотаенето не зависи от възрастта. :D
PtD написа:
П.П. Абе hitar_potar и moonlight, aре земете си уредете някоя среща, че гледам, влече ви... :peace: Свестен момък, свястна девойка, какво му трябва на човека :clap:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :D :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот taurus13 » Пет Окт 08, 2010 1:11 am

Свестен мъж - не пие, не пуши, не кара колело(съответно не харчи пари за глупости) :D

Иначе аз съм върл противник на печеленето на жени с дълго заграждане и старание - това си е склоняване и има посредствен или нулев ефект. Добрата връзка се крепи 80 % на добрия секс, който се основава на доброто старо първично привличане, което пък се проявава почти моментално, когато го има.

Добрата новина - светът е голям и все накъде има подходяща жена за всеки.
Следствието - тъй като Светът е голям, вероятността да я намериш е малка. :D
Някои частни случаи:
Късметлията - той винаги намира, каквото трябва, уж случайно и най-вече без да си дава зор, заради което обикновено е мразен. ;)
Парадокса на околосветскотопътешествие: Теоретично, ако обиколиш света, може да намериш половинката - на практика обаче, щом ти си тръгнал да обикаляш света за да я търсиш, твоята иделана половинка прави същото, за да намери теб, в резултат на което вие никога няма да се срещнете. :eyebrow:
Възможни решения:
-Решение на оптимиста - намира една не-идеална и се надява тя да се промени.
-Решение на песимиста намира една не-идеална, щото е убеден, че идеалната не съществува..
-Решение на лунатика - намира една не-идеална и започва да я превъзпитава....
-Решение на чувствителния идеалист и страдалец - щом няма идеална, не ще друга и се отдава на самосъжаление.
-Решение на прагматик-реалиста - като няма идеална, взима каквото има и живее както може...
-Решение по Франкенщайн - щом няма идеална, той самия ще стане такава - операция по смяна на пола.
-Решение на авангардиста(гей решение) - щом няма идеална, значи търси на грешно място - смяна на таргет пола.
-Решение на тъпото копеле - няма такова, нали за това е тъпо копеле. :D
-Решение Дзен - намира една не-идеална и започва да медитира, докато адаптира собственото мислене към обекта
-Решение на Мерканитилния - намира една не-идеална, но затова пък заможна.
-Решение на глупака - намира идеалната, обаче решава, че не е тя и я зарязва...след което започва да прави глупости, за да си я върне
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот skiman » Пет Окт 08, 2010 8:38 am

Ох, добре, че нашите пра-пра деди не са са обяснявали толкова, че сега щяхме още да сме на молекулярно ниво.
Според водещи учЕни, жената избира мъжа, а не обратното. И го избира колкото и странно да е-по миризмата. Никакви теории за убитаци и принцове не важат. А това се случва, когато мъжете се държат като мъже, а не като...:crazy: :crazy:.
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот Antares » Пет Окт 08, 2010 8:49 am

taurus13 написа:А..аз нямам проблем с никакви "съкровища" - те имат проблеми с мен - накрая излизам егоцентричен непукист, който не обича децата и мисли само за тъпи колела. :lol2:
Като прибавиш и самовлюбен и арогантен и получаваш мен :D

moonlight, забелязвам при теб нещо - прекалено много наблягаш на факта, че не си красавица. Самооценката на човек е половината от това, което околните виждат. Много грешиш, ако смяташ, че мъжете избират само по външен вид. Да, и този период си го има, но идва един момент, когато това става второстепенно, ако не и третостепенно.

Абе... малко смешно, че давам акъл, след като и аз съм в подобни филми, ама при мен проблемите са от друго естество :D
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Sartor » Пет Окт 08, 2010 9:02 am

PtD написа:
Sartor написа:'що така твърдиш - да не би да си я виждал и да излгежда прилично добре...

Толкова ли си наивен, та мислиш, че жена може да остане на сухо, по какъвто и начин да изглежда?

Ъъъ, мда - вкусове колкото искаш и различни. :crazy:

Ама все пак ще разкажа една случка: Бяхме тръгнали да врътнем на някъде из селата в Дания един вело-поход. Една кака, която никой от групата не възприемаше като обект на сексуално желание, спука гума на около 20км от града... Оказа се, че в компанията никой няма резервена гума, освен аз... която разбира се беше с AV винтил, а тя беше на френски (все пак беше французойка :xx(: ). Разбира се бяхме забравили и лепенките...

По едно време каката извади шушляк и всички момчета се спогледахме... един от групата каза: "Абе ние не можем да й оправим байка, ма май тя ще ни оправя нас... Кой ще се жертва за общото благо?" - разбира се това в рамките на шегата. Използвахме шушляка да залепим гумата (поне имахме лепило). :eek3:

taurus13 написа:Иначе аз съм върл противник на печеленето на жени с дълго заграждане и старание - това си е склоняване и има посредствен или нулев ефект. Добрата връзка се крепи 80 % на добрия секс, който се основава на доброто старо първично привличане, което пък се проявава почти моментално, когато го има.

Това е от части истина при някои, но съм съгласен! :) :beer:
Ама все пак бих добавил, че ако все пак не се траеш с някой, то няма как да имаш някаква връзка с него. Практичните хора просто искат от всичко по малко - като практикуването на АМ/Ендуро.

skiman написа:Според водещи учЕни, жената избира мъжа, а не обратното. И го избира колкото и странно да е-по миризмата. Никакви теории за убитаци и принцове не важат. А това се случва, когато мъжете се държат като мъже, а не като...:crazy: :crazy:.

По тая логика да миришем на естествено... :idea: особено след каране - направо избивам рибата (в буквалния смисъл). :eyebrow:
А и да се "държат като мъже" - ми явно на жените, или поне на тези които попадам, не им допада да им казват нещата в очичките и да се действа на момента след като са обмислени част от последствията, а предпочитат да им свалят звезди от небето и да им говорят празни приказки, които не са подплатени с действия. :magnify:

@Moonlight - мъжете не избират само по външност. Дори и да си по-обикновена мома, истинския мъж ще те оцени, че накрая ще може да си каже някоя приказка с теб или ще се разбира добре. В началото просто трябва да си има естествено, първично привличане. :love:
Аватар
Sartor

Мнениеот skiman » Пет Окт 08, 2010 9:39 am

Sartor написа:По тая логика да миришем на естествено... :idea: особено след каране - направо избивам рибата (в буквалния смисъл). :eyebrow:
А и да се "държат като мъже" - ми явно на жените, или поне на тези които попадам, не им допада да им казват нещата в очичките и да се действа на момента след като са обмислени част от последствията, а предпочитат да им свалят звезди от небето и да им говорят празни приказки, които не са подплатени с действия. :magnify:

Нямах предвид това. Всеки индивид има специфична миризма, която се усеща на под съзнателно ниво. Не е нужно да миришеш на пор вдовец, за да си истински мъж. Това са така наречените феромони. Тях "подушва" жената.
А точно защото искат да им се свалят звезди и други глупости, имаме отрицателен прираст и се раждат неща, като от линка, който пуснах горе(иконките).
Ще ти дам пример с моята жена. Като се запознахме преди години ми каза следното-Още щом се доближи на лекцията по механика разбрах, че трябва да имам деца от тебе. Е не се обезкосмявам, но...и положи грижи преди да се оженим да ме "задържи", а не да ми обяснява, че и трябва време. Карали сме се, но един добър секс винаги е оправял нещата много бързо. Резултата? Резултата е 20 години съвместен живот и 2 деца. Мир, любоФ и кекс :nuts: .
По повод подушването-Моята жена каза, че окончателно се е влюбила в мен след като ме е видяла потен гол до кръста, веднага след футболен мач.
А и сега, понеже си имам фитнес в къщи, понякога когато тренирам лятото, потен, децата ги няма...жената се приближава и...ми проваля тренировката :eyebrow:
Аватар
skiman

Мнениеот taurus13 » Пет Окт 08, 2010 11:18 am

Абе и аз ги нюхам жените, ама аз нали съм малко жувотно:)))) Вярно е, че една жена колкото и да е красавица, не ми ли замирише правилно(не на парфюми де), нещо не стават нещата. А пък то има разлика между естествена миризма и миризма от некъпане и потене - втората се дължи основно на развитие на бактерии по кожата, а не на феромони :D Обаче наскоро четох в НГ за едно племе африканско, дето още си живее по старому и те виждаш ли не обичали никак жените им да се къпат в реката...ех хора всякакви - то и синьото сирене мирише на мръсни чорапи, ама някои си го хапват с кеф.
Ама и жените понякога как лъжат....иска ли да те задържи, ще измисли точно това на което ще клъвнеш.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Пет Окт 08, 2010 12:13 pm

Това за миризмата не е само при жените. Случвало се е да се размина с някоя кака и да ме прасне по челото...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот Ozzie » Пет Окт 08, 2010 7:37 pm

skiman написа:Според водещи учЕни, жената избира мъжа, а не обратното.

това донякъде е вярно :D
И го избира колкото и странно да е-по миризмата

мен миналата година ме избраха заради зодията, после ми разправяше, как избора бил мнооогоо правилен... :thumb:
някъде до началото на май месец тг... :xx(:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот PtD » Пет Окт 08, 2010 9:23 pm

Ozzie написа:някъде до началото на май месец тг... :xx(:

Идеално си се отървал! :clap:
Аватар
PtD

Мнениеот moonlight » Пет Окт 08, 2010 10:49 pm

outfaced написа:Фундаменталната разлика между да харесваш някой, за това какъв е и това какво прави за теб.
И още по фундаменталната разлика, да знаеш какво искаш и когато не го виждаш съответната жена, тя ако ще и на луната да се качи, просто не я искаш.
:idea:

Хм ... аз май харесвам хората заради това каква част от мен изваждат на бял свят. Някои провокират най-лошото в мен и мразя това, в което се превръщам когато съм с/около тях. Други провокират най-хубавите ми качества и в тяхно присъствие се харесвам и се чувствам готино.

А относно това да знаеш какво искаш в една жена - окей, но как разбираш дали тя го притежава или не? Има качества, които се проявяват веднага, още при първия контакт, например чувството за хумор. Но има и други, като отговорността, лоялността, стабилността, които не проличават веднага, а се доказват с течение на времето и чрез реакцията на нещата, които преживявате заедно.

П.С. Под "убитаци" имам предвид хора без никакво желание за развитие в какъвто и да е план, никакви мечти, никакви амбиции, които се носят по течението и каквото донесе утрешния ден, това е. Много често са наркомани и/или пияници. :eek3:
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот taurus13 » Пет Окт 08, 2010 11:01 pm

Открай време се чудя - аз "убитак" ли съм или не? - муунлайт, дай една снимка та да видя - ако те харесам, съм "убитак" :evil:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот Antares » Съб Окт 09, 2010 12:22 am

moonlight написа:Хм ... аз май харесвам хората заради това каква част от мен изваждат на бял свят. Някои провокират най-лошото в мен и мразя това, в което се превръщам когато съм с/около тях. Други провокират най-хубавите ми качества и в тяхно присъствие се харесвам и се чувствам готино.
С риск отново да бъда обявен за заядливец - искаш да кажеш, че ти сама не можеш да определяш каква да бъдеш, ами се нуждаеш от външни катализатори?
moonlight написа:А относно това да знаеш какво искаш в една жена - окей, но как разбираш дали тя го притежава или не? Има качества, които се проявяват веднага, още при първия контакт, например чувството за хумор. Но има и други, като отговорността, лоялността, стабилността, които не проличават веднага, а се доказват с течение на времето и чрез реакцията на нещата, които преживявате заедно.
Ако видя жена, която започва с "ами аз не съм красавица" в мен ще светне една червена лампичка. И понеже хората обикновено се влияем от субективното, а не обективното и понеже първоначалната преценка е трудна за преодоляване - за туй стават и бъгове. Но и да не отписваме от уравнението и подсъзнанието, щото то влияе и то доста.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот moonlight » Съб Окт 09, 2010 1:28 am

Antares написа:С риск отново да бъда обявен за заядливец - искаш да кажеш, че ти сама не можеш да определяш каква да бъдеш, ами се нуждаеш от външни катализатори?

Ако видя жена, която започва с "ами аз не съм красавица" в мен ще светне една червена лампичка. И понеже хората обикновено се влияем от субективното, а не обективното и понеже първоначалната преценка е трудна за преодоляване - за туй стават и бъгове. Но и да не отписваме от уравнението и подсъзнанието, щото то влияе и то доста.

Ами виж, при мен нещата стоят така - с повечето хора, да речем през 90% от времето, съм "неутрална". От останалите 10% има такива, които ме облъчват с адски негативна енергия и провокират най-лошите страни на характера ми. Има и други, които пък ме зареждат с много позитивна енергия и когато са край мен мога да изявя най-хубавите си качества, даже и такива, които съм си мислила, че не притежавам. Така че определено реагирам на поведението на другите хора, и мисля, че това е напълно нормално. Не живея в балон, изолирана от външната среда, нито съм темерут, за когото няма значение какво става около него :)

По втория въпрос - хубаво е човек да има реалистична идея какво представлява, според мен в това се корени здравословното самочувствие. Какво нередно има в това да осъзнаваш, че не си красавец/красавица? Задължително ли е да си? Или е задължително да си мислиш, че си? :bigeyes: По света красавците и красавиците са мацинство, също както и грозниците. Повечето хора имат "нормален", "обикновен" външен вид. Най-вероятно смущението идва от това, че не е прието да говориш за тези неща открито и да споделяш искреното си мнение. Да, аз не се смятам за красива, но не се смятам и за грозна. Също така не се смятам нито за много умна, нито за много тъпа. Искало ми се е да съм по-красива, по-умна, да имам повече хубави качества, да имам повече талант ... Но съм това, което съм и се опитвам да извлека максималното от това, с което разполагам.
Аватар
moonlight

Рейтинг: 1425

Мнениеот outfaced » Съб Окт 09, 2010 9:38 am

Antares написа:Но и да не отписваме от уравнението и подсъзнанието, щото то влияе и то доста.

Ако имам достатъчно съзнание подсъзнанието няма думата ;)

Ще ти дам пример с моята жена. Като се запознахме преди години ми каза следното-Още щом се доближи на лекцията по механика разбрах, че трябва да имам деца от тебе.

Де ги намирате тия жени дет са толкова наясно със себе си и какво искат ... :dontknow: :beer:

И го избира колкото и странно да е-по миризмата.

Мъхъм ... едни миришат на Армани, други на кожена тапицерия на Бентли ... остъй са ти с тая миризма.
Па аз кат се върна от гората кат съм карал да мириша най много на смазка и крашеки л@@@@а :rofl:
Последна промяна outfaced на Съб Окт 09, 2010 9:43 am, променена общо 1 път
Аватар
outfaced

Мнениеот did » Съб Окт 09, 2010 9:41 am

@moonlight:
Специален поздрав за теб, по повод чудесните ти включвания в темата: http://www.vbox7.com/play:f7e79d10

moonlight написа:П.С. Под "убитаци" имам предвид хора без никакво желание за развитие в какъвто и да е план, ...

Това е изумително! Жените все търсят мъже, които вече да са развити във всеки един план, пък на теб и самото желание е достатъчно... :dontknow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот skiman » Съб Окт 09, 2010 10:54 am

outfaced написа:Де ги намирате тия жени дет са толкова наясно със себе си и какво искат ... :dontknow: :beer:

Ми на лекция по механика :dontknow: :D :beer:

outfaced написа:Мъхъм ... едни миришат на Армани, други на кожена тапицерия на Бентли ... остъй са ти с тая миризма.
Па аз кат се върна от гората кат съм карал да мириша най много на смазка и крашеки л@@@@а :rofl:

Тия дет миришат на тапицерия или Армани, вече са извадили на бял свят желанията си. Но виж, да провокираш жена да ти обърне внимание при миризма на смазка и кравешки..... това значи, че си провокирал точно това, за което си говорим. :D
@мунлайт: Живота поне според моята философия има само 2 страни. Проста и сложна. Ако се опитваш да живееш от към простата му страна, нещата ще се случват. Обаче гледам яко задълбаваш в сложната. Отдай се на инстинктите си. В любовта разум няма. :)
Аватар
skiman

Мнениеот Ozzie » Съб Окт 09, 2010 11:40 am

PtD написа:
Ozzie написа:някъде до началото на май месец тг... :xx(:

Идеално си се отървал! :clap:

не, не се почувствах така, ама карай
една затворена врата отваря друга
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла