Въпросът ми е дали има хора които са пътували по подобен начин и има ли оплаквания/похвали и тн.
Благодаря предварително

Превозът на велосипеди е разрешен:
• в специализираните вагони за превоз на велосипеди, включени в съставите на бързи влакове със задължителна резервация на места: № 8611 „Слънчев бряг” (София – Пловдив – Бургас) и № 8614 „Слънчев бряг” (Бургас – Пловдив – София).
• в специализираните вагони за превоз на велосипеди, включени в съставите на бързи влакове със задължителна резервация на места № 2611 „Златни пясъци” (София – Горна Оряховица – Варна) и № 2610 „Златни пясъци” (Варна – Горна Оряховица – София).
• във всички бързи и пътнически влакове на платформата (т.е. предверието пред санитарния възел на влака) на последния вагон, в електромотрисните влакове – в багажното отделение. При повече пътници с велосипеди, велосипедите се разпределят по платформите на другите вагони.
• във всички бързи и пътнически влакове, обслужвани с дизелови и електрически мотриси „Дезиро” – на платформата на мотрисите.
При превоза на велосипеди в бързите и пътническите влакове на платформата, клиентите сами поемат отговорността за опазването им.
За превоза на велосипед пътникът заявява на билетни каси и заплаща 2,00 лв.
При констатиране на нетаксуван велосипед, пътникът заплаща във влака посочените по-долу цени в двоен размер за съответното километрично разстояние.
hitar_potter написа:В сименсите не знам къде се оставя колелото.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:hitar_potter написа:В сименсите не знам къде се оставя колелото.
Най-удобно е на място 4А - сгъваемата седалка най-близка до тоалетната.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
gilb написа:За рампата - ами и аз скоквах да гледам ...
За вагона - там има стойки за велосипеди за които можеш да го закопчаеш
Antediluvian написа:Въпросът ми е към тези, които си оставят колелото в товарния вагон /т.е. то е без надзор/ - няма ли риск когато е без надзор леко така да зачезне едно колело, особено ако е по-хубавичко така?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 365 госта