Зависи за кое, ако визираш икономиката в България - да, по- добре ще еantipatrul написа:Дали ще е по-добре ако си купя
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Може да пада и от усукване, ако не сложи водач. Така да се каже да се "изключва от предавка" отпред.uBaH написа:А за веригата, че щяла да пада - малко са се пошегували с тебМоже да пада, ако не се скъси достатъчно, а това винаги може да се направи за 10 мин. стига да разполагаш с необходимия инструмент.
azzmaster написа:Може да си сложиш само един венец отрепд,но веригата често ще пада.Затова трябва да имаш башгард,...
Ozzie написа:azzmaster написа:Може да си сложиш само един венец отрепд,но веригата често ще пада.Затова трябва да имаш башгард,...
Башгарда по никакъв начин не предпазва от падане на веригата!
Неговата роля е да пази плочите от съприкосновения с твърди тела.
azzmaster написа:Все пак ограничава движението на веригата отляво и отдясно доколкото виждам (въпреки че не съм ползвал )..
Ozzie написа:azzmaster написа:Все пак ограничава движението на веригата отляво и отдясно доколкото виждам (въпреки че не съм ползвал )..
явно бъркаш (или смесваш) башгард с водач за една плоча
azzmaster написа:Най-добрият вариант за курбели с една плоча е да си купиш разглобяеми курбели с 3 плочи и да махнеш двете...
d!rt Jumper написа:курбели Truvativ Hussefelt , ама за 333 лв някъде са нови ..
geco написа:Искам да използвам темата да попитам,има ли от масовите курбели(не шосейни) за МТБ с повече от 48 зъба на най голямата плоча?
ikovachev написа:Да използвам темата. Искам да опитам вариант с два венеца отпред. В момента карам с тези http://store.trueriders.bg/kurbeli-shim ... 2-175.html
Струва ми се, че са разглобяеми, но все пак ако може някой, който ги е пипвал да потвърди. Идеята ми е да махна големия, а средния да го заменя с 38 зъба (евентуално 36).
Този като че ли е най-евтиния опит, който мога да направя. Искам лично да проверя дали за мен ще е по-добре да минавам на 2/10.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта