adito_98 написа:...казаха ми да измия диска хубаво с веро и да го изплакна и след това да го изшкуря с шкурка хубаво. Направих тези неща измих го с веро изплакнах го изшкурих го...
Ozzie написа:ммм дааа, малко се чете в този форум
пък после като правим забележки, все сме лоши
като си си засрал сам спирачката, оправяй се
или да ти я оправи този дето ти е дал този велик съвет!
zafirovp написа:Да, така е, но от прякора на потребителя мисля, че е 98-ми набор, което до известна степен го оневинява.
Ша ма 'звиняаш, ама баш на 12 годишните им е работа. Под надзор, разбира се. Щото така се учи на сръчност, на механика, на туй, на онуй, и като стане на 16 вече може да си поправя спирачката сам грамотно. Аз на 13 си правех мигащо осветление със стартер от неонова лампа и 20 крушки на 12 волта. И не ми гръмна бушона.did написа: Не е работа на 12-годишните сами да си поддържат спирачките. Има си татковци и сервизи.
NovemberCharlie написа:Ша ма 'звиняаш, ама баш на 12 годишните им е работа. Под надзор, разбира се. Щото така се учи на сръчност, на механика, на туй, на онуй, и като стане на 16 вече може да си поправя спирачката сам грамотно. Аз на 13 си правех мигащо осветление със стартер от неонова лампа и 20 крушки на 12 волта. И не ми гръмна бушона.did написа: Не е работа на 12-годишните сами да си поддържат спирачките. Има си татковци и сервизи.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта