Благодаря за коментарите
Какво направих всъщност (последователност):
1. Откачих си жилото от лостчето и от калипера;
2. Свалих целия калипер, в едно със стария IS преходник от старата вилка;
3. Развих болтовете, стягащи калипера към стария преходник и без да добавям или премахвам каквито и да билo шайби сложих на тяхно място другите (по-дълги болтове). @PRobably, твоите не бяха достатъчно дълги - единия е 35, а другия 40 mm. Точните дължини са 40 и 45 mm (намерих ги някъде в интернет), като аз използвах 2 по 40 mm и горният се захвана само 4-5 витки, но ще го сменя скоро. Както и да е, това да беше проблема
4. Вече с монтирана нова вилка, добавих и PM преходника към калипера, шайбите и болтовете и започнах да ги навивам (все още без жило!);
5. Когато навих горния болт достатъчно, като все пак го оставих достатъчно "хлабав" за да се напаснат шайбите, видях че на мястото където съм отбелязал със синьо има 3-4 mm където се вижда резбата на болта. Викам си добре, като завия долния, ще се прибере;
6. Започнах да навивам долния болт, като в един момент горе шайбите се напаснаха и не остана на къде повече, но долу все още имаше 1-2 mm в които се виждаше резбата на болта;
7. @BurNiNg_IcE и evgeni_vd - Сетих се за момента с жилото и ролята му при напасването на калипера и го закачих. Със стиснато лостче ( когато няма кой да помага и достатъчно количество здраво тиксо върши работа

), разхлабих с по 2 оборота и двата болта и ги стегнах отново. Луфта долу почти изчезна, но все още си го имаше.
8. Добавих тънката шайба, за която вече стана въпрос и повторих т.7
Това е в общи линии. Вярно, докато правих всичко по-горе, бях сам и в един тесен, малко тъмен таван, но уж изпълних всичко както си му е реда, а пак нещо не е 100% в ред.
@PRobably - не че ми пречи, спирачката си работи и така без проблеми. Просто ме дразни

@kubetata - не разбрах точно въпроса ти, но ако питаш дали някоя част от преходника опира в някоя част на калипера - не.