Да е леко и да не струва торба с пари

Бюджета ми е 50-60лв
Мислех да си купя Thomson Elite, но дори в ebay търговете приключват на висока цена

_SoRa_ написа:Шина с размер 20-559 '26 какъв размер гума може да й се сложи /2.3 или по- малък/?
Преди време четох тема по този въпрос, но сега не мога да я намеря.
BurNiNg_IcE написа:..
hitar_potter написа:Кажи как си го решил, де, не бъди такъв егоист..
spirov92 написа:Имам една маска Uvex, по-стара е от мен и дунапренените оплътнения са паднали, но иначе е доста запазена. Има ли начин да се направят нови, и струва ли си?
bio написа:spirov92 написа:Имам една маска Uvex, по-стара е от мен и дунапренените оплътнения са паднали, но иначе е доста запазена. Има ли начин да се направят нови, и струва ли си?
теоретично всичко е възможно. може да го разделиш на участъци и да ползваш дунапрен за уплътнение ... но в крайна сметка той е по-груб и прочие ... вземи си купи една нова маска.
задължително ли трябва да се фрезова тръбата на средно при монтаж на касета от типа Hollowtech (с външни лагери) ?!? в инструкциите никъде не го видях ... тези пластмасови пръстенчете няма ли да си легнат и да оберат неравностите ?!?
eMcKu написа:При по - висок клас рамки, не е нужно, при другите е препоръчително.
did написа:....
Пък там си пиш, че ТОЧНО преди монтаж, рамката трябва да се фрезова. Класът рамка няма значение.
did написа: Класът рамка няма значение.
eMcKu написа:did написа: Класът рамка няма значение.
Не съм съгласен. И двете ми рамки, дойдоха фрезовани.
airborneone написа:eMcKu написа:did написа: Класът рамка няма значение.
Не съм съгласен. И двете ми рамки, дойдоха фрезовани.
Което пък не значи, че рамка висок клас НЕ може да дойде без да е фрезована...
_SoRa_ написа:Бихте ли ми препоръчали колче за седалка с диаметър 27.2 или 30.0, с дължина минимум 250мм Ще се ползва с charge ladle saddle
Да е леко и да не струва торба с пари![]()
Бюджета ми е 50-60лв
Мислех да си купя Thomson Elite, но дори в ebay търговете приключват на висока цена
Capoeira написа:_SoRa_ написа:...
В веломания има на PRO Koryak колчета, мисля си че теглото е феноменално ниско и като здравина е презадоволително, вече изкривих титаниевата релса на седалката, а колчето е като заварено.
did написа:Убуу де, на мойте XT-та, дет' ги купих преди 2 години у немско, си пиш'ше, че требе фрезоване, независимо от рамката (нова, стара, хубава, лошава...). Тука може и да се пропуснали нещо в превода.
Там даже ми отказваха гаранция, ако ги монтирам на нефрезована рамка. А тук така си ги слагат...
Почвам да се чудя, къде е грешката![]()
Знам само, че за 2 години, след кадърен монтаж на рамка НИСКЪК клас, шимански курбели могат да издържат почти 90 килограмов некадърен колоездач, каращ с 10 кила раница (общо над 100 кг). Четох много пъти след това, че тия курбели не стрували, щото лагерите се разбивали за месеци![]()
Грешката не е при мен, щото при мен няма проблеми.
Rahmenvorbereitung
Die Lager- und Kontaktflächen (Steuerrohr, Tretlager, Ausfallenden und Scheibenbremsaufnahmen) sind bereits fertig bearbeitet und zur Montage vorbereitet. Das heißt, sie müssen nicht mehr nachbearbeitet werden.
Montieren Sie die Kurbel laut Kurbel-Montageanleitung.
Inzagi написа:...да карам със Specialized Taho на някакви минусови температури близки до нулата?
NWD написа:Възможно ли е да се залепи или запуши спукан хидравличен маркуч![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 345 госта