SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот PtD » Нед Окт 31, 2010 1:45 pm

PowerSlide написа:ако искаш и можеш да си позволиш адреналинови атаки, не става с дизеляк.

Eла да ти докажа, че си в грешка :deal:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Нед Окт 31, 2010 4:03 pm

PowerSlide написа:ако искаш и можеш да си позволиш адреналинови атаки, не става с дизеляк.
Дърт Опел Кадет - 500 лв.
Гориво - 10 лв.
Адреналина от шофирането на майка ми - прайслес!

Навън беше студено. Като слезнах от колата бях вир вода. Без да е пускано парното...
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот hitar_potar » Нед Окт 31, 2010 4:54 pm

Форд Ескорд комби, 97-ма година, 1.8 турбо-дизел с интеркулер, 90 кончета. Варна - Русе - час и 30 минути, като на места съм връщал малко газта. Скромното ми мнение е, че без много зор мога да смъкна това време до час и 20 минути. Иначе разход на гориво - около 6,5 на 100 при гореописания преход. Вервай, достатъчна адреналинова атака си беше... ;)
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот PowerSlide » Нед Окт 31, 2010 9:06 pm

Ехеее големи фенове бе :bowdown: Със здраве да си каркате дизелите :)
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Alpina » Нед Окт 31, 2010 9:30 pm

Минаха през нас за "Лакомство или номер"...

P.S. - PowerSlide, май не си усещал Diesel Power :wavey: Особено по-новички... Щом и по WTCC почнаха да чадят - много са гадни :evil:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот azze » Нед Окт 31, 2010 10:13 pm

Изображение
:lol:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Antares » Нед Окт 31, 2010 11:48 pm

Alpina написа:Правих такова нещо преди 2-3 години, че не разбираха от добра дума "Не искам да отваряте страници от сорта на sladur.нещо си и подобни..."
Първите дни слагах препращане към страници от сорта на http://online.dechica.com/ :D
После минах към нецензурирани снимки от катастрофи и накрая ги беше страх да отварят страници, които не са питали "може ли" :D
Да прехвърля темата тук :D

Черен екран, на него моя снимка и с големи червени букви "BIG BROTHER IS WATCHING YOU"

Помогна :D Бая трафик имаше към дадени сайтове преди това, но интересното е, че никой не се обади да пита защо му излизам :lol:
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот rsf » Пон Ное 01, 2010 10:32 am

лелее аз съм на 4та степен презапасяване :crap: http://vbox7.com/play:0477e923
rsf

Рейтинг: 1519

Мнениеот TheAnimal » Пон Ное 01, 2010 4:22 pm

Панееееееееееееееееееееев, пак ми е скучно :wavey:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот PowerSlide » Пон Ное 01, 2010 9:34 pm

Не мога да се въздържа, понеже се оляхте с нафтите... Като говорех за адреналин по време на управление на автомобил, ставаше дума за каране на Изображение
или
Изображение
а не за каране на нафтовата печка в насрещното...което пак си е адреналин :8D: Та искам да ми покажете дизеловият еквивалент на двете горепоказани машини (с двигател под 2000 кубика са) :rofl:
Инак момчето от русе с дъртия форд ме разцепи от смях :rofl: :roll2: :lol: :crazy: явно това е ултимативната fun-car
@alpina така като гледам преди последния кръг на WTCC води състезател на шевроле следван от състезател на BMW - и двете коли са с бензинови двигатели :eyebrow:
:popcorn:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Alpina » Пон Ное 01, 2010 9:53 pm

Хех, преди 10 години щеше да е смях, само мисълта за участие на "нафтова печка" в състезание... такива почти липсвата и в високия клас на луксозните автомобили...
Сега печките все повече се бутат и в състезания и навсякъде... да не казвам, че и на драг рейсинг правят доста прилични резултати :nuts:
Не са това, което бяха преди 15-20 години например...
Пък и не мисля, че е удачно да си даваме ограничения за обеми - защо не вкараме в уравнението и такива за лакомия и т.н. тогава... :D

А и нали знаеш лафа - конските сили продават автомобила, въртящия момент обаче печели състезанията :evil:

P.S. те и Субатро нямаха дизелов агрегат до скоро... :eyebrow:
Последна промяна Alpina на Пон Ное 01, 2010 10:03 pm, променена общо 2 пъти
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potter » Пон Ное 01, 2010 9:58 pm

С интерес очаквам момента, в който формула 1 ще са на метан :evil: :popcorn:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот hitar_potar » Вто Ное 02, 2010 2:28 am

PowerSlide написа:Не мога да се въздържа, понеже се оляхте с нафтите... Като говорех за адреналин по време на управление на автомобил, ставаше дума за каране на ...

Е ти нафта - http://www.worldcarfans.com/11008162793 ... with-266hp - дали ще има адреналин по време на управление на автомобила? С това ще стават 3 пъти по-красиви дрифтове, отколкото с Ево-то или оная екзотика КТМ-а. ;)
PowerSlide написа:а не за каране на нафтовата печка в насрещното...което пак си е адреналин :8D:

Кой е казал нещо за подобно каране? :clap:
PowerSlide написа: Та искам да ми покажете дизеловият еквивалент на двете горепоказани машини (с двигател под 2000 кубика са) :rofl:

Е по-горе съм ти го показал - само ше ме извиняваш, със 100-ина кубика над 2-та литра е. :bowdown: Има и други - потърси БМВ 335d, може и 330d - и то е достатъчно. Те са вече 6 цилиндъра, ама наистина - що да се ограничаваме? :^:
PowerSlide написа:Инак момчето от русе с дъртия форд ме разцепи от смях :rofl: :roll2: :lol: :crazy: явно това е ултимативната fun-car

Прочети ми пак предния пост - никъде не съм споменал, че това е "ултимативната фън-кар". Престанах да бъда момче след една шантава нощ с една любопитна девойка. ;) Дърт Форд - за толкова има пари, а и си го харесвам. В момента и да имах повечко пара, не бих го заменил. :evil: :finger:
PowerSlide написа:@alpina така като гледам преди последния кръг на WTCC води състезател на шевроле следван от състезател на BMW - и двете коли са с бензинови двигатели :eyebrow:
:popcorn:

Насочи взор към Льо Ман!!! :wavey: Там те очаква изненада!
И въобще, сравнението бензинка-дизел е тъпо! Ако добре помня, започнахме да дискутираме въпроса дали може да те перне адреналина в дизелова кола. Познавам хора, които ще те накарат да се насереш (извинявам се за израза) - или от страх, или от кеф - точно във Форд като моя. И все пак тая кола не е правена за диви изпълнения. Но технологиите си казват думата - явно не си се возил в модерен дизел. Седни в някоя от колите, които съм посочил по-горе, и се наслади на въртящия момент. Конските сили са селска история! :lol:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Harka » Вто Ное 02, 2010 3:35 am

hitar_potar написа:Е ти нафта - http://www.worldcarfans.com/11008162793 ... with-266hp - дали ще има адреналин по време на управление на автомобила? С това ще стават 3 пъти по-красиви дрифтове, отколкото с Ево-то или оная екзотика КТМ-а. ;)

Сигурен ли си?
http://vbox7.com/play:06d1a092
PowerSlide написа:
Та искам да ми покажете дизеловият еквивалент на двете горепоказани машини (с двигател под 2000 кубика са) :rofl:

Е по-горе съм ти го показал - само ше ме извиняваш, със 100-ина кубика над 2-та литра е. :bowdown: Има и други - потърси БМВ 335d, може и 330d - и то е достатъчно. Те са вече 6 цилиндъра, ама наистина - що да се ограничаваме? :^:

BMW 335d еквивалент на KTM X-Bow... :rofl:
Насочи взор към Льо Ман!!! :wavey: Там те очаква изненада!

И каква изненада го очаква? Не, че искам да ти разбивам детските мечти, но успехите на R10 TDI и 908 HDi в клас LMP1 се дължат на една много прозаична причина - икономични са. А това е от решаващо значение в състезание като 24-те часа на Льо Ман.

Колкото до WTCC - много е трудно да се направи конкурентен автомобил Super 2000 на Diesel 2000. Като прочетете регулациите на FIA по въпроса ще разберете защо.
Но технологиите си казват думата - явно не си се возил в модерен дизел. Седни в някоя от колите, които съм посочил по-горе, и се наслади на въртящия момент. Конските сили са селска история! :lol:

А ти явно не си се "возил" в по-спортен бензинов автомобил. Или поне не подобаващо...
Аватар
Harka

Мнениеот hitar_potar » Вто Ное 02, 2010 6:08 pm

Harka написа:Сигурен ли си?
http://vbox7.com/play:06d1a092

Напълно! Кое точно му беше красивото? Аз видях едни кьорави стопове и един рев ми проглуши ушите. Удоволствие би имало, ако след това събитие се прибера вкъщи и си го пусна на забавен кадър да видя кво се случва, щото нищо не видях.
Harka написа:BMW 335d еквивалент на KTM X-Bow... :rofl:

Наясно съм, че са несравними като вид и като предназначение. Обаче, честно казано, не те виждам какво точно удоволствие и къв адреналин ще изпиташ в дъждовен ден, заедно с 2-3 приятели, в тоя КТМ. ;)
Harka написа:И каква изненада го очаква? Не, че искам да ти разбивам детските мечти, но успехите на R10 TDI и 908 HDi в клас LMP1 се дължат на една много прозаична причина - икономични са. А това е от решаващо значение в състезание като 24-те часа на Льо Ман.

Ъъъъ, интересно. Изкарваш Пежото и Аудито бавнички като някоя баничарка, разнасяща стоки из града. Доколкото съм гледал състезанията с прототипите, бензиновите такива не се скъсват да изпреварват дизелаците, движат си се съвсем равностойно. А и Ауди R10 TDI ускорява до 200км/ч за около 6 сек - съвсем не го наричам това бавно и безинтересно. Сега факта, че дизелите са по-икономични, просто е в техен плюс. ;)
Harka написа:Колкото до WTCC - много е трудно да се направи конкурентен автомобил Super 2000 на Diesel 2000. Като прочетете регулациите на FIA по въпроса ще разберете защо.

Нямам въобще желание да чета регулациите на ФИА... и не само щото не я харесвам тая организация. :popcorn:
Harka написа:А ти явно не си се "возил" в по-спортен бензинов автомобил. Или поне не подобаващо...

Ми не съм - откровено си признавам. А ти возил ли си се в по-мощен дизелов автомобил?
Возили са ме най-много с 200-205 с кола, шофирал съм лично най-много с 160-165, возили са ме на мотор с някъде 220-230. И какво от това? Тоя спор взе много да се усложнява. Трябва ли да напомням, че започнахме да дискутираме темата дали в дизелак можеш да получиш сериозна доза адреналин. Ако ще се изхърляме на мощност и спортни коли, направо дайте линк на някое Ламбо, Ферари, Порше, или нещо американско (бутано естествено) с 1200-1300 + конски сили, та да се свършва. Аз под сравнение имам впредвид бензинова и дизелова кола с еднаква мощност, сега дали едната ги вади от турбо-мотор с 4 цилиндъра или 6-цилиндров атмосферен - верно, има разлики, но не са толкова очебийни. Тааа, при по-новички модели автомобили, при гореописаната ситуация обикновено Дизела е по-пъргав на ускорение, при доускорението е ясно, че отново е по-добър. :peace:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот dibo92 » Вто Ное 02, 2010 7:01 pm

Това,че от Ауди са направили маркетингов трик,като са спечелили Льо Ман с дизелова кола вобще не означава,че дизеловите коли могат да имат усещането на бензиновите.Казвам това като човек каращ кола с TDI мотор и 3 коли с по-слаби бензинови мотори.Дори в максимално надуване на турбината дизеловия двигател си е муден.Карал съм и разните там алфи 1.9 и 2.4 jtd и BMW tds и 530d,както и бензиновите еквиваленти.Определено що се отнася до спортни амбиции при серийните автомобили малко са дизеловите двигатели,съревноваващи се с бензиновите.
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот Harka » Вто Ное 02, 2010 7:10 pm

hitar_potar написа:
Аз видях едни кьорави стопове и един рев ми проглуши ушите. Удоволствие би имало, ако след това събитие се прибера вкъщи и си го пусна на забавен кадър да видя кво се случва, щото нищо не видях.

Именно, именно... :idea:
Наясно съм, че са несравними като вид и като предназначение.

Като си наясно за какво ги даваш за пример?
Обаче, честно казано, не те виждам какво точно удоволствие и къв адреналин ще изпиташ в дъждовен ден, заедно с 2-3 приятели, в тоя КТМ. ;)

:crazy:
Изкарваш Пежото и Аудито бавнички като някоя баничарка, разнасяща стоки из града.

:bigeyes:
Бахти, а аз пък да не знам...
Доколкото съм гледал състезанията с прототипите, бензиновите такива не се скъсват да изпреварват дизелаците, движат си се съвсем равностойно. А и Ауди R10 TDI ускорява до 200км/ч за около 6 сек - съвсем не го наричам това бавно и безинтересно.

A пък Нанга Парбат е висок 8125м - съвсем не го наричам нисък връх.
Сега факта, че дизелите са по-икономични, просто е в техен плюс. ;)

Мда, нищо, че това (що се касае до 24-те часа на Льо Ман) им е почти единственият...
Нямам въобще желание да чета регулациите на ФИА... и не само щото не я харесвам тая организация. :popcorn:

Ти май и въобще за някаква мисловна дейност нямаш желание...
Ми не съм - откровено си признавам.

Но пък за сметка на това коментираме с доста авторитетен тон, нали...

А ти возил ли си се в по-мощен дизелов автомобил?

Audi Q7 V12 TDI води ли се за по-мощен дизелов автомобил?

Возили са ме най-много с 200-205 с кола, шофирал съм лично най-много с 160-165, возили са ме на мотор с някъде 220-230. И какво от това?

Да, наистина какво от това? На никого не му пука от този факт, та не виждам за какво го споменаваш въобще.

Трябва ли да напомням, че започнахме да дискутираме темата дали в дизелак можеш да получиш сериозна доза адреналин.

Трябва ли да ти напомням, че този ти коментар е в отговор на моя, който пък от своя страна беше отговор на твоя по въпроса имат ли KTM X-Bow и Mitsubishi Lancer Evolution дизелов еквивалент?

Един съвет от мен - въздържай се в бъдеще от коментари по теми, от които очевидно хал хабер си нямаш.
Аватар
Harka

Мнениеот ico 1 » Вто Ное 02, 2010 9:01 pm

Като се сетя, че тая работа тръгна от мен, чак ме хваща яд. Почнаха се едни спорове... Кой каквото иска да кара и да харесва. То затова и толкова много марки таралясници има. Накрая всичките отиват за скрап.
П.П. Само бензин!
Аватар
ico 1

Мнениеот Antares » Вто Ное 02, 2010 9:12 pm

Да вземете да си направите една авто-тема и там да си мерите пиш... скоростните лостове... И кой колко коня, магарета и катъра е сънувал под предния капак на москвича...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот _SoRa_ » Вто Ное 02, 2010 9:16 pm

От почти година карам "закопчана" и едва тази вечер установих колко светкавично мога да се откопчея. :clap:
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Мнениеот hitar_potar » Вто Ное 02, 2010 9:49 pm

Harka написа:...

Ооо, колко сме надъхани! :D
Ако обичаш, прочети отново постовете ми, само че по-внимателно! Има там 1 мъничка част, в която се споменава нещо за усложняване и изместване на темата. И това усложняване не иде от мен. И също така, въздържай се от коментари относно мисловната ми дейност или липсата на такава - просто не е твоя работа. Аз се въздържам от такива коментари по твой адрес. ;) И да, Ауди Q7 V12 TDI се смята за по-мощен дизелов автомобил. Браво!!! :clap:
Аз се оттеглям от спора - очевидно е, че не можем да се разберем по коя да е точка, аз си държа на дизелите, вие се кланяте на бензина. ОК! :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Ное 02, 2010 9:58 pm

Метан RlZzZzz :evil:
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот PtD » Сря Ное 03, 2010 4:02 am

Метан... бензин... дизел... Аз па съм фен на muscle power. Най-яката тръпка!

Аааре бе. :smokin:
Аватар
PtD

Мнениеот boriss13 » Сря Ное 03, 2010 9:56 am

Ама кой мускул? :D
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Alpina » Сря Ное 03, 2010 10:22 am

Сигурно тоя дето го наричат AMC :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот daf4ov » Сря Ное 03, 2010 1:09 pm

Колко обичам да гледам как се разправяте...

@Васко...дизел дизел ама не ми даде да го покам :D
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

Мнениеот biker_bg » Сря Ное 03, 2010 2:38 pm

На дизел вървят само влаковете :lol: (нищо лично)
За мене двигател мечта е бензиновия турбиниран двигател. :P
Изображение
п.п Няма такова животно дето да върви много и да харчи малко.
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот PtD » Сря Ное 03, 2010 2:46 pm

boriss13 написа:Ама кой мускул? :D

На дясната китка :lol2:
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Сря Ное 03, 2010 5:26 pm

daf4ov написа:Колко обичам да гледам как се разправяте...

@Васко...дизел дизел ама не ми даде да го покам :D

Ама аз казвам, че ме кефят дизелите, а не че искам да видя как Форда подпира някое дърво. :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот daf4ov » Сря Ное 03, 2010 5:28 pm

Ееее моля ти се сега...
Питай Сашко как гоних пежото му онзи ден :D .Pedal to metal!
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride :)
Аватар
daf4ov

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла